Lærer til procesoperatøruddannelsen på ZBC Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Grundet stor elevtilgang søger vi endnu en underviser til procesoperatøruddannelsen

Har du lyst til at undervise på en spændende og fremtidssikret erhvervsuddannelse? Så er du måske den lærer, vi søger til vores procesoperatøruddannelse på ZBC i Ringsted.

ZBC er en af Danmarks største erhvervsskoler med 10 afdelinger på Sjælland. Vi tilbyder et bredt udvalg af ungdomsuddannelser, efteruddannelser og kurser inden for forskellige fagområder. Vi har et stærkt fokus på kvalitet, innovation og samarbejde med erhvervslivet.

Procesoperatøruddannelsen er en 4,5-årig erhvervsuddannelse.

Uddannelsen giver eleverne kompetencer til at styre, regulere og overvåge produktionsanlæg inden for forskellige brancher. Uddannelsen foregår på vores afdeling i Ringsted, hvor du vil undervise elever i både teori og praksis.

Om jobbet:

En procesfaglærer underviser bl.a. i at fremstille produkter på PLC, styre maskiner i drift og kontrol af udstyr til produktion af fx mad, medicin eller kemikalier.

Der undervises også i at udtage prøver, lave analyser, finde og rette fejl, rapportere om afvigelser og forbedre produktionen.

Overordnet set lærer vi eleverne, at indsamle råvarer, sende dem igennem en maskine/proces, og lave kvalitetskontrol af det færdige produkt.

Vi har som skole fokus på fødevarer, og nogle af de processer vi arbejder med, er bl.a. kafferistning, ølproduktion, is- og smør produktion, men vi arbejder også med processer som henvender sig til tung industri og Pharma.

Hvem er du:

Hvad kan du tilbyde os:

  • Du har en relevant faglig baggrund som procesoperatør, procesteknolig, ingeniør, mekaniker, elektriker eller lignende.
  • Du har gode samarbejdsevner.
  • Du er løsningsorienteret og kan se muligheder, når der opstår problemer.
  • Du er fleksibel – når det hele ramler med sygdom i teamet, så går man på kompromis og køre sammenlæsning og får det bedste ud af dagen. Det vil sige, at du er ok med, at alt ikke kan være 100% kvalitet, nogle gange er mindre også helt ok.
  • Du har minimum 2 års erhvervserfaring for at undervise på grundforløb og minimum 5 års erhvervserfaring for at undervise på hovedforløb.
  • Du har gerne gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, men det er ikke et krav, så sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse.

Der er altid en fordel, hvis du har evner i at undervise i et grundfag, det kunne være ”matematik, fysik, kemi, naturfag, dansk, samfundsfag, teknologi, erhvervsinformatik og psykologi,” men det er på ingen måde et krav. Hvis du har evnerne, må du meget gerne skrive det i din ansøgning.

Hvad kan vi tilbyde dig:

  • Et spændende og alsidigt job med engagerede kolleger og elever
  • Et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og fleksibilitet
  • Et socialt, omsorgsfuldt team, der sætter pris på en kop kaffe og en snak
  • Mulighed for efteruddannelse og kompetenceudvikling

Vi tilbyder en god fleksibilitet og høj grad af mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen.

Vi har stor tillid til vores lærere, hvilket også gør at du skal være opsøgende og selv være i stand til at sætte dig selv i gang.

Vi er meget udviklende og nytænkende, hvilket også stiller krav til, at du skal være udviklende og have interesse i at gøre din verden bedre.

Vi har også en filosofi med, at man bliver en bedre lærer ved at opleve flere verdner, derfor vil der også være mulighed for at undervise på andre uddannelser, og mulighed for censorarbejde på forskellige fag og uddannelser.

Vi kan tilbyde et vanvittigt spændende alsidigt arbejde og kan tilbyde dig nogle gode forhold, med lækker kantine og spændende læringsmiljøer.

Vi har hovedafdeling i Roskilde, og to grundforløbsafdelinger i Ringsted og Vordingborg.

Ansættelse:

Ansættelsen er på fuldtid og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. februar 2024 eller efter aftale.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår iht. aftaler indgået mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation. Det bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted er ZBC, Ahorn Alle, Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning:

Er du interesseret i at blive en del af vores team? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 27. december 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler løbende, men beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Henrik Deleuran, Områdeleder telefon 22178840, eller mail på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om uddannelsen her: https://www.zbc.dk/ungdomsuddannelse/erhvervsuddannelse/teknologi-byggeri-og-transport/procesoperatoer

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ringsted
  • Onsdag den 27. december 2023

Lignende jobs

  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Kirke Hyllinge Skole søger dygtig og engageret musiklærer med flair for matematik i indskolingen. Træd med ind i vores gode indskoling, 0. – 5. klasse, her skal du være musiklærer med udpræge..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? Brænder du for matematik og naturfag, så kan du blive en del af et stærkt årgangst..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? På Allerslev Skole har vi fået vokseværk og vi skal derfor finde en ny børnehavekl..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Matematik- og fysiklærer søges til Osted Skole Er du læreruddannet, har hjertet på rette sted og brænder for elevernes læring? Så er det dig, vi søger på Osted Skole! Hvad søger vi? Vi .
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 6
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7