LEG-LÆR-LIV - Grøn profilskole søger dygtige lærere til indskoling/mellemtrin

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Tinderhøj Skole søger engagerede lærere med gode relationskompetencer og med linjefag i et eller flere af fagene dansk, engelsk, billedkunst, idræt, hds, n/t og madkundskab.

Ansættelserne rummer lige fra vikariater til faste stillinger på 37 timer per uge.

Din profil

På Tinderhøj Skole arbejder vi i årgangsteams og har det med som udviklingspunkt i dette kommende år. Du kan forvente at møde kolleger hvor samarbejde, sparring og høj faglighed samt trivsel er omdrejningspunktet. I indeværende skoleår 22/23 er vi desuden gået i gang med en proces hvor vi arbejder med projektarbejdsformen i 0-5 klasse.

Du vil møde forventningsfulde, sjove og nysgerrige elever og du bliver en del af et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt samtidig med, at vi udvikler det professionelle samarbejde. Dine kollegaer er rummelige og rare og vi har højt til loftet.

Det første stykke tid får du tilknyttet en mentor, som viser dig til rette. Er du helt nyuddannet, så har vi en super mentorordning i Rødovre, hvor du bliver støttet særligt gennem hele det første år.

For at give tid til faglig fordybelse og skabe rammen for en mere varierende skoledag, arbejder vi med en temadag om ugen. En temadag er en hel dag med samme fag i en klasse. Vi har arbejdet på denne måde igennem en del år og vi bliver dygtigere og dygtigere til at udnytte og forfine temadagene.

Vores børnesyn tager udgangspunkt i, at børn gør det godt hvis de kan. Det forudsætter, at du sammen med dine kolleger er i stand til at justere praksis gennem selvrefleksion.

Desuden værdsætter vi at du:

  • er robust og kan navigere i en omskiftelig hverdag
  • har en anerkendende tilgang til det enkelte barn og til forældresamarbejdet
  • klasserumsledelse ude såvel som inde
  • forløb med både faglige, sociale/pædagogiske målsætninger som inddrager lokalsamfundet og de grønne områder i nærmiljøet
  • ser natur og nærmiljø som en ressource i undervisningen
  • gør den faglige undervisning konkret gennem udeskole
  • skabe læring gennem oplevelse, handling og forståelse
  • kan differentiere og skabe deltagelsesmuligheder for alle
  • samarbejder tæt og sparrer med lærere og pædagoger i forhold til undervisning og elever, der har brug for ekstra hjælp
  • begejstres sammen med eleverne.

Derfor skal du vælge os

Tinderhøj Skole og Sfo er beliggende i den nordlige del af Rødovre Kommune. Vi har gode fysiske rammer, da vores bygninger har været igennem en større renovering. Udearealerne byder blandt andet på en legeplads, store grønne områder samt skolehaver og udeliv. Skolen og Sfo’en ligger i tre forskellige bygninger og er opdelt i: Piratskibet (0.-2. klasse), Skattekisten (0.- 2. klasse) og Tømmerflåden (3.-6. klasse). Derudover er der en hovedbygning hvor 6-9 klasserne har klasselokaler, samt vores elever der er tilknyttet gruppeordningen på Tinderhøj Skole.

Vi er aldrig bange for at kaste os ud i nye udfordringer. Fx har elever i år designet og plantet en 100 kvm lommeskov, taget en tur til München for at opleve innovative virksomheder, passet vores skolehaver, pyntet hele skolen op til jul i genbrugsmaterialer og meget, meget mere.

100 kvm. lommeskov på Tinderhøj skole

På Tinderhøj Skole har vi godt 570 glade og dygtige børn, som hver dag møder ind med forventningen om at blive mødt og udfordret, der hvor de er, i deres udvikling.

Herudover er Tinderhøj Skole og Sfo "Grøn Profil Skole". Grøn Skole er en holistisk integration i både læringen og legen på skolen, og her arbejdes med natur og bæredygtighed. Det integreres i fagenes indhold, skolens didaktiske tilgang, vores fysiske rammer og organiseringen af hverdagen i skole såvel som Sfo.

Naturdannelse på Tinderhøj

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er tre fultidsstillinger med start 1. august 2023.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte viceskoleleder Jannie Børger Larsen på 36 37 82 82.

Arbejdssted: Tinderhøj Skole, Fortvej 71.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 16. juni 2023. Søg jobbet via knappen "Ansøg dette job".

Ansættelsessamtaler løbende.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=51dcb1ed)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Rødovre
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnon forløb i 0-klasser, på en eller flere af Greve Kommunes folkeskoler. Du bliver en del af en faggruppe, som i forvejen består af 3 undervisere på hhv.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Brænder du for at arbejde med unge mennesker? Vil du være med til at udvikle vores undervisning, og har du lyst til at skabe de bedste rammer for 10. klasses elever? Så læs mere her!Hvem er vi?.
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer i Herlev

    Vi søger en veluddannet cellolærer, som kan varetage soloundervisning i cello samt strygersammenspil på flere niveauer. Derudover vil der også blive mulighed for at skulle varetage kompagnonundervi..
    • Lærer
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 7
15. april 2024 8
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 3
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 3
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2