Lærer søges til [xxxxx]s Udviklingscenter – UC.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Er du vores nye lærer?

Vil du være med til at videreudvikle en ambitiøs skole, hvor netop udvikling er et nøgleord i vores arbejde med kerneopgaven, og hvor vi hver dag arbejder med at drive en god skole med en høj faglighed og trivsel for lokalområdets børn?

Så er du måske vores nye kollega.

Østerbroskolen er en ambitiøs og udviklingsorienteret skole beliggende i Nykøbing Falster. Østerbroskolen er en to-sporet skole og har 500 elever og 85 ansatte.

Vi arbejder ud fra vores fælles værdiregelsæt, som har fokus på følgende 7 værdier:

Ambitioner

Ansvarsbevidsthed

Dialog

Nysgerrighed

Omsorg

Refleksion

Struktur

Disse værdier danner også grundlag for det gode samarbejde med skolebestyrelsen, hvor en stor del af arbejdet, ud over arbejdet med skolens principper, går med at sikre gode rammer for børn og medarbejdere og understøtte personalet virke til gavn for eleverne.

Forældresamarbejdet en stor del af vores ambitiøse indsats for, at eleverne bliver så dygtige, som de kan.

Østerbroskolen:

Østerbroskolen er en skole, der ud over den to -sporede almen del, også er skolen der huser et udviklingscenter (UC), der er et kommunalt undervisningstilbud for elever med særlige behov. Vi ser det som vores opgave at kunne tilbyde vores elever dét, som de har behov for, for at de alle kan udvikle sig mest muligt både fagligt og socialt.

Skolen er afdelingsopdelt i fem afdelinger: Indskoling, mellemgruppen, udskolingen, UC og SFO.

Vi er en skole, der prioriterer AKT-indsatsen højt ligesom vi har fokus på det faglige. Vi har særligt fokus på sprogudvikling i alle fag.

Faglige forventninger til dig:

Vi søger en udannet lærer og skal du være vores kommende lærer, forventer vi, at du brænder for vores skole og vores forskellige børn og deres familier.

Du er ambitiøs på børnenes og egne vegne.

Du er uddannet lærer og har undervisningskompetencer inden for matematik og gerne fysik/ kemi eller tysk. Du har lyst til at arbejde med elever med særlige behov, idet undervisningen primært ligger i vores UC i udskolingen.

Du vil få mulighed for komme med ønsker til egen fagfordeling, da det ikke er givet, at dine fagkompetencer til fulde matcher det "frie" skema.

Du er relationelt stærk i arbejdet med børn og det samme gør sig gældende ift. kolleger og forældre. Du er ligeledes dialogisk i din tilgang til dit arbejde og skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig kunne samarbejde med flere faggrupper fra pædagoger og lærere til ledelse mv. Forældresamarbejdet er for os en stor del af vores ambitiøse indsats for, at eleverne bliver så dygtige, som de kan.

Flere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Carsten Berger Pedersen på tlf. 25 18 20 98 eller viceskoleleder Peter Graae Jeppesen på tlf. 25 18 20 99.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingerne er på fuld tid og sker efter gældende overenskomst.

Ansættelse sker efter aftale med dig pr. 1. august 2023.

Ansøgningsfrist:

Der er ansøgningsfrist fredag 23. juni 2023 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 26.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3c9c60b9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nykøbing Falster
  • Fredag den 23. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Hele Danmark

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Lærer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lærer i Nakskov

    Vi søger CELF i Nakskov søger undervisere til et kursusforløb indenfor sikkerhed og hærdeplast. Kursusforløbet skal hovedsageligt afvikles på engelsk. Ansættelse, så hurtigt som muligt. Sti..
    • Lærer
    • Nakskov
    Få mere info
  • Lærer i Nykøbing Falster

    Vi søger 1 faglærer/kørelærer til transportuddannelserne pr. den 1. juni 2024 eller snarest derefter. Om jobbet Du vil skulle undervise på den brede vifte af arbejdsmarkedsuddannelserne..
    • Lærer
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Lærer i Maribo

    Explore a Career in Global Education: Seeking Teachers for Lolland International School! Are you a teacher with a global mindset? Would you like to be a part of a unique opportunity? We are loo..
    • Lærer
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1