Forsker og underviser til socialrådgiveruddannelsen med lyst til at skabe praksis- og handlingsorienteret viden på so...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger en forsker og underviser, som har en forskningsprofil inden for socialt arbejde og området psykiatri, handicap og psykisk mistrivsel på det sociale område. Stillingen er en 2-årig stilling, hvor der kan blive tale om forlængelse.

Professionshøjskolen Absalon arbejder målrettet for at bidrage aktivt til udviklingen af praksis gennem forsknings- og udviklingsopgaver i regionen.

I Center for Socialt Arbejde bliver centerets praksisnære forskning udviklet og anvendt i tæt samspil med socialrådgiverprofessionen og andre aftagere inden for socialt arbejde, herunder i regionen, såvel som i vores socialrådgiveruddannelse og efter- og videreuddannelse.

I det samspil er vi optaget af at bidrage til udvikling og kvalitet i praksis. Forskningsmiljøet ”Psykiatri, handicap og psykisk mistrivsel på det sociale område” adresserer socialt arbejde med mennesker, der har psykiatriske, psykiske og psykosociale vanskeligheder. Ambitionen i forskningsmiljøet er rettet mod at løse aktuelle samfunds- og praksisudfordringer nationalt og regionalt på psykiatri- og handicapområdet med børn, unge og voksne inden for det sociale område.

I vores forskningsprojekter arbejder vi tværfagligt med afsæt i forskellige aktørers mangfoldige erfaringer, oplevelser og behov med henblik på at skabe, formidle og omsætte viden til professions-, uddannelses- og forskningsfeltet.

Læs mere på linket her: Psykiatri, handicap og psykisk mistrivsel på det sociale område https://phabsalon.dk/forskning/forskningsmiljoeer/psykiatri-handicap-og-psykisk-mistrivsel-paa-det-sociale-omraade.

Udover at bidrage med forskning skal du også undervise på vores grunduddannelse. Undervisningsopgaverne kan være placeret på både Campus Slagelse, Nykøbing F. og Roskilde.

Din profil
Du er uddannet socialrådgiver eller har en anden samfundsvidenskabelig baggrund med indgående kendskab til socialt arbejde, derudover har du en Ph.d. og en kandidatgrad. Du kan se dig selv i følgende:

Du har erfaring med videnskabelig publicering i tidsskrifter inden for socialt arbejde ift. borgere med funktionsnedsættelser og/eller indsatser for denne målgruppe. Herunder erfaring med publicering i nationale og internationale tidsskrifter samt erfaring med formidling til praksis.

Du har forskningserfaring med indsigt i den socialfaglige praksis og/med hovedvægt inden for centerets forskningsfokus. Du har kendskab til forskningsfeltet nationalt og evt. internationalt samt en opsøgende tilgang til nye udviklings- og samarbejdsmuligheder.

Du må gerne have erfaring med at søge og hjemtage ekstern finansiering og har blik for relevante fonde og puljer på det sociale område. Derudover har du erfaring med ledelse af forskningsprojekter i alle dets faser og samarbejde med andre forskere, professions- og praksisfelter og kan understøtte andre i at gøre det samme.

Du er optaget af at bidrage til videngrundlaget på socialrådgiveruddannelsen og i efter- og videreuddannelsen.

Kan skabe samspil mellem forskning, undervisning og praksis på en videregående uddannelse inden for socialt arbejde. Læs om Studieordning og lovgrundlag her: Studieordning og lovgrundlag.

Derudover forventer vi os, at du:

  • er fleksibel, omstillingsparat og har lyst til at indgå i teams på tværs af lokationer og semestre
  • er lærenem og hurtig til at afkode digitale systemer såsom Absalons læringsplatform Itslearning m.m.
  • har lyst til at være tæt på de studerende og være en del af et lille forskningsmiljø, hvor vi vægter høj faglighed, kvalitet, samarbejde og et positivt og godt arbejdsmiljø


Dine arbejdsopgaver
Som underviser i Center for Socialt Arbejde og på socialrådgiveruddannelsen skal du forberede, undervise og evt. eksaminere vores studerende inden for mange forskellige faglige tematikker og områder, som fremgår af vores studieordning. Herunder skal du også evt. følge vores praktikanter og vejlede bachelorstuderende.

Som forsker vil blive du en del af kernebemandingen, der består af medarbejdere, der har omkring 50 % af deres arbejdstid allokeret til forsknings- og udviklingsopgaver. Dette indebærer, at du skal bidrage til ansøgningsarbejde og fundraising inden for forskningsmiljøet satsning.

Du skal planlægge, udvikle, gennemføre og afrapportere forsknings- og udviklingsindsatser sammen med kolleger med forskellige forskningsmæssige erfaringer. Derudover skal du samarbejde med regionale, kommunale og private aktører fra civilsamfundet samt med nationale og internationale forskningsmiljøer.

Dine kolleger
Du bliver en del af Center for Socialt Arbejde, som er fordelt på tre af Absalons campusser med 43 fagligt dygtige og engagerede kolleger. Hver eneste dag arbejder vi med at uddanne fremtidens socialrådgivere i hele Region Sjælland og for at gøre nuværende socialrådgivere dygtigere.

Du indgår i et mindre undervisningsmiljø, hvor vi kender hinanden og de studerende. Vi lægger også vægt på det store arbejdsfællesskab både lokalt og på tværs af centret.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. april 2024 med ansættelsessted i Slagelse.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte centerchef, Anne Rovsing på [email protected], uddannelsesleder, Christina Nielsen på [email protected] eller docent og forskningsfaglig leder, Cecilie K. Moesby-Jensen på [email protected].
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest d. 28. februar 2024.
  • Der vil afholdes 1. samtale d. 6 marts og 2. samtale d.18. marts.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon er adjunkturet en 4-årig uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder. For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde.

Ved ansættelse af lektorer der er lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen, sker ansættelse på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af dine kvalifikationer, afvejet med stillingens konkrete indhold, kan fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt aftales. Læs mere her https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673 i kap. 5.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Slagelse
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Matematikvejleder og -lærer: Vil du arbejde mere projekt- og praksisbaseret med gladere og mere engagerede elever? Vi søger et antal lærere bl.a. til matematik i udskolingen samt ma..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Er du kreativ, fagligt kompetent med hænderne godt skruet på? Så er det lige dig vi mangler! Vi har brug for en Håndværk og designlærer, der kan inspirere og motivere vores elev..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Er du motiveret for at prøve dig selv af i et specialpædagogisk undervisningsmiljø for elever med synsnedsættelse og yderligere funktionsnedsættelser? Kan du se dig selv arbejde i et mindre skolemi..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    ”Det bedste er, når vi sammen med børnene får skabt stærke børnefællesskaber"" At se hvordan børnene udvikler sig og hvilken god proces de går igennem hen over året i skolen og SFO'en" Linda..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
28. maj 2024 13
27. maj 2024 11
26. maj 2024 12
25. maj 2024 12
24. maj 2024 12
23. maj 2024 12
22. maj 2024 11
21. maj 2024 11
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 11
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 8
13. maj 2024 6
12. maj 2024 9
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 11
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 9
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 6