Sciencelærer til udvikling af naturvidenskabelig fagpakke

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være en del af vores essens på en velkørende, traditionsbunden skole?

Udskolingsgruppen søger den kollega, der vil være med til at udvikle særligt den naturvidenskabelige fagpakke på skolen.

Dig som lærer

Vi søger den kollega på fuld tid, man kan mærke som lærer, og som har lyst til at være en del af en helt særlig kultur. Vi er et sted, hvor man med sine kompetencer bliver taget alvorligt og ind i varmen fra dag ét. Vi er stedet, hvor vi arbejder sammen om at blive bedre, og vi er stedet, hvor vi konstant er i udvikling. Dette skal du have lyst til at være en del af, for netop den kultur værner vi om og er stolte af.

Med dine kompetencer i at undervise i naturvidenskabelige fag samt matematik i udskolingen er du til dagligt den kollega, der med en tydelig klasserumsledelse og en faglig stolthed kan se dig være med til at lave skole med os. (Har du kompetencer i idræt, musik eller tysk er det blot spændende, men vi har brug for en sciencekollega lige pt.). Du agerer på opgaverne, når de viser sig for dig, og du ved som noget helt naturligt, at vi er et fælles vi. Du skal være åben for at samarbejde med alle på skolen, for det forventer vi af hinanden.

Sciencegruppen

Som sciencelærer på skolen vil du have din daglige gang i nogle faglokaler, der over de sidste år er blevet opdateret betragteligt, men hvis der mangler noget, så finder vi altid en løsning. Vi har et velkørende MakerSpace-lokale til rådighed, som vi stadig øver os på at bruge. Hertil har vi brug for dine engagerede indspark, for vi vil gerne endnu mere, og vi mangler derfor én, der kan hjælpe os fremad med dette. Kan du se dig selv være denne kollega? Kan du se dig selv tænke yderligere tanker i den røde tråd på tværs af den naturfaglige undervisning på tværs af to trin og flere årgange? Og har du lyst til at engagere dig i fastholde og videreudvikle elevernes store interesse i disse fag?

I science arbejder vores talentvejledere med de elever, der har brug for ekstra udfordringer i særligt naturfagene. I et tæt samarbejde med fx Sciencecenteret på Sorø Akademi udvikler vi eleverne gennem bl.a. talentcamps, ligesom vores samarbejde med Astra og det årlige Naturfagsmaraton på mellemtrinnet er gennemgående for os. Igen i år deltager den samlede sciencegruppe på Big Bang-konferencen, så der både er sammenhold og udvikling i fagteamet. Kan du se dig selv være en del af dette og samtidig få sat dine aftryk på de næste projekter?

Os som skole

Hos os agerer vi. Det skal være sjovt at være her, men det er ikke for sjov, vi er her. Derfor agerer vi også på det, når noget ikke fungerer. Vi gør det i fællesskab, og vi gør det, fordi vi vil passe på hinanden, på skolen og dens værdier. Dette er grunden til, at vi bliver valgt aktivt til af både elever, forældre og personale på tværs af regionen. Vi har i udskolingen hver klasse 24 yderst motiverede elever, der er undervisningsparate og engagerede. Vi har en sund økonomi, der giver mange muligheder for at implementere gode idéer. Vi har en unik international profil med Cambridge-fag, en nylig Erasmus+-akkreditering og er som den eneste grundskole i landet Deutsche Sprach Diplome Schule. Vi har en yderst kort kommandovej og en tilgang, hvor vi stort set aldrig siger nej, hvis det kommer eleverne og deres udvikling til gavn. For de er grunden til, at vi er her. Vi gør dog altid tingene sammen, og derfor er samarbejde helt grundlæggende. Hos os er man en del af en helhed, og derfor ønsker vi at læse en ansøgning fra dig, der kan balancere mellem at være god solo – uden at køre sololøb – men som først bliver sublim sammen med os andre.

Vi taler også meget gerne om alt det, vi laver sammen som samlet personalegruppe: biografture, pædagogiske døgn, flere årlige fester, fællesspisninger, strikkeklubber, personaleband osv., men det skal helt ærligt ikke være derfor, du søger os. Det er blot ekstra goder for vores fællesskab. Og fordi vi har lyst til at bruge tiden sammen.

Det er svært at beskrive al den essens, der ligger i skolen og dens værdier. Vi, der arbejder her, bliver hængende, for vi trives, griner, udvikler os, er der for hinanden og nyder skoleårets traditioner med alle dets op- og nedture. Stedet og stemningen skal derfor opleves, og hvis du kunne have en interesse i at mærke dette på egen krop, så er du altid velkommen til et opkald eller et uforpligtende besøg med tilhørende kaffe. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kontakt afdelingsleder for udskolingen, Thomas Wenzell Aziz, på 2090 4150 eller formand for Pædagogisk Udvalg, Pernille Berggreen, på 2116 9737. Du kan også altid ringe til vores skoleleder, Nanna Kofoed Øhrgaard, på 2090 4157.

Vi har brug for en kollega, der kan starte 1. marts. Vi indkalder løbende til samtale, men vi har senest brug for at modtage din ansøgning d. 25. januar.

Motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes i PDF-format via knappen "Send ansøgning" her på siden.

Få mere info på skolens hjemmeside www.sprs.dk

og vores på facebook-side https://www.facebook.com/soroeprivatskole

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes iht. gældende overenskomst.

Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.

Se mere på vores ansøgersite: https://sprs.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b73d5b4f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Sorø
  • Torsdag den 26. januar 2023

Lignende jobs

  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Ledige lærerstillinger til Allerslev Skole pr. 1. august 2024 Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? På Allerslev Sko..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet "Dannelse - Stolthed - Fællesskab" er de tre værdier vi sammen med elever og forældre bygger vores gode skole på. Kan du se dig ind i disse, og ved du samtidig at relationen mellem .
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Har du en høj musisk og kreativ faglighed? Kan du sætte ” ild” i eleverne? - se dem der hvor de står og vise dem næste skridt videre ind i musikken, så håber vi at modtage en ansøgning fra dig. .
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Køge

    Vi søger en underviser, der ser det som en spændende udfordring at formidle front-end programmering til vores Multimediedesign-studerende. Du er god til at omsætte komplekse problemstillinger til m..
    • Lærer
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 2