Faglig velfunderet pædagogisk leder med lyst til ledelse tæt på, søges til Børnehuset Blomstergården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby Sjælland

Som pædagogisk leder i Blomstergården får du et spændende job, hvor du blandt andet kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle den pædagogiske praksis i samarbejde med medarbejdere og forældre. Blomstergården er veletableret, og den overordnede struktur og organisering er på plads, hvilket ligeledes gør sig gældende for det fælles børnesyn.

Børnehuset Blomstergården består af glade børn fordelt på 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegruppe. Vi er 15 fastansatte medarbejdere inkl. køkkenleder, som alle arbejder på at skabe gode børnefællesskaber i samarbejde med forældrene, hvor børnene trives og udvikles.

I Blomstergården øver vi os på legen, og ikke mindst de voksnes positionering i denne. Som leder får du en vigtig ledelsesopgave med at understøtte og skabe gode rammer for det fælles pædagogiske indsatsområde: " De voksnes positionering og aktive deltagelse i legen".

Vi drømmer om en leder, der ligesom os, er optaget af legens potentiale og ønsker at bruge den som løftestang for den fælles faglige udvikling.

Du kan læse mere om Blomstergården her

Vi forventer af dig:

  • At du har en stærk pædagogisk faglighed og evner at skabe rammer, der sætter det enkelte barn i centrum for vores arbejde.
  • At du har en anerkendende og medinddragende tilgang til ledelse, og samtidig er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger.
  • At du er en synlig og tilgængelig leder, der har et godt kendskab til både børn, forældre og medarbejdere.
  • At du kan videreudvikle forældresamarbejdet og er tydelig i din kommunikation såvel skriftligt som mundtligt
  • At du har fokus på at skabe et godt og professionelt arbejdsmiljø for alle medarbejdere, hvor en høj grad af psykologisk tryghed er afsættet for den fælles faglige udvikling og gode trivsel

Du bliver en del af et solidt fagligt ledelsesfællesskab i område Syd som består af en områdeleder og 8 pædagogiske ledere, der spænder bredt i deres ledelsesmæssige baggrund og erfaring. Vi er et velfungerende ledelsesteam, hvor vi prioriterer sparring, udvikling og feedback. Vi arbejder sammen om at øge vores mod, højne vores faglighed, bruge hinandens ressourcer bedst muligt, og derigennem styrke vores samspil – alt sammen til gavn for områdets børn. Vores ledelsesfælleskab betyder, at du aldrig kommer til at stå alene.

Modtagelse og en god opstart er et stort opmærksomhedspunkt for os. Som ny leder i Roskilde Kommune tilbyder vi bl.a. tæt dialog med din områdeleder i den første tid, en fast mentorordning med en ledelseskollega, introduktion af tilsynsramme og større fælles indsatser på tværs af kommunen, og du vil naturligvis modtage introduktion til relevante it-programmer. Vi opfatter det som en fælles opgave på tværs af områder og forvaltning, at tage godt imod dig og klæde dig bedst mulig på til din nye opgave.

Roskilde Kommune er ambitiøs, når det gælder kommunens børn. Vi vil gerne være kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vi anvender viden om, hvad der virker og følger op på resultater gennem læringsdialoger i ledelsesstrengen. Du kan finde mere om Roskilde kommune her: http://www.roskilde.dk og læse om vores Børne- og Ungepolitik her https://roskilde.dk/borger/familie-og-boern/boerne-og-ungepolitik

I Roskilde Kommune arbejder vi med udgangspunkt i et fælles ledelsesgrundlag og en personalepolitik, hvor vi blandt andet vægter tillid, samspil og ordentlighed som grundlag for vores adfærd.

Alt det praktiske:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem BUPL og KL. Der indhentes straffeattest og børneattest inden ansættelse.

Ansøgningsfrist den 7. nov. 2023, kl. 10.

Vi afholder to samtalerunder. Første samtale er d. 10. nov. 2023 og anden samtale afholdes d. 20 nov. 2023.
Går du videre til 2. samtale vil du få udarbejdet en Disc-adfærdsprofil med en samtale fra HR.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte områdeleder Katrine Bak på tlf. 5119 6446 eller Hanne Peetz, pædagogik leder i Børnehuset Stjernen, på tlf. 4631 8550. Der vil også være mulighed for en rundvisning i institutionen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=47c5be1c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Viby Sjælland
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Køge

    Vi søger en underviser, der ser det som en spændende udfordring at formidle programmering samt netværksteknologi til vores IT-teknolog-studerende. Dit primære fagområde vil være programmering (Pyth..
    • Lærer
    • Køge
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Er du vores nye lærer med hjerne og hjerte? Brænder du for at gøre en forskel og skabe det bedste børnefællesskab med høj faglighed og trivsel, så er det dig vi mangler på Team Rørby, s..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer i Dianalund

    Har du erfaring med at arbejde med børn og unge med diagnoser? Trives du med at indgå i undervisning, aktiviteter og relationer med eleverne i et mindre skolemiljø med lav klassekvotient? E..
    • Lærer
    • Dianalund
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Ledige lærerstillinger til Allerslev Skole pr. 1. august 2024 Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? På Allerslev Sko..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Viby Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Viby Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0