En særlig lærer til en ganske særlig skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

Er du god til at skabe nære relationer og kreativ undervisning? Kan du se mulighederne hos den enkelte elev og fordybe dig i dit fag? Så kan jobbet som lærer på Geelsgårdskolen være noget for dig.

Vi arbejder med at give vores elever den bedst mulige undervisning. Det gør vi i tæt samarbejde på tværs af faggrupper - både interne og eksterne. Derudover arbejder vi selvstændigt og individuelt både i planlægning og udførsel af undervisningen.

Om skolen Geelsgårdskolen er en Regional specialskole. Vi optager elever mellem 5 og 25 år. I skoleåret 2021-2022 forventer vi at være ca. 125 elever og 280 medarbejdere. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside, som du finder på: www.geelsgaardskolen.dk

Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde.

Om Spor 1 Kendetegnende for specialundervisningen på Spor 1

Når man har motoriske funktionsnedsættelser og specifikke indlæringsvanskeligheder, har man vanskeligheder med modtagelse og bearbejdning af information. Derfor baserer specialundervisningen sig på elevens særlige forudsætninger for læring.

Undervisningsform

Eleverne modtager klasseundervisning, undervisning i mindre grupper og individuel undervisning. Eleverne er fordelt i klassetrin. Der er få elever i hver klasse af hensyn til elevernes muligheder og begrænsninger.

Folkeskolens fagrække

Undervisningen tilrettelægges ud fra folkeskolens fag i forhold til det enkelte barns forudsætninger. Fagrækken inddeles ofte i emner særligt tilrettelagt den enkelte gruppe. Vi har derudover svømning og bevægelse på alle klassetrin.

Kommunikation

I alle klasser gør undervisningen brug af totalkommunikation ud fra princippet om alternativ og supplerende kommunikation. Det kan være: talemaskiner, som nogle elever har som et personligt hjælpemiddel, Bliss, Tegn til Tale, konkreter, fotos og PCS symboler.

Læs mere om Spor 1 her!

Om Spor 3 På Spor 3 er der i øjeblikket 3 grupper med ca. 8 elever og ca. 13 medarbejdere tilknyttet hver gruppe. Eleverne på Spor 3 har sansehandicaps, heraf flere med medfødt døvblindhed. Fælles for alle elever på sporet er et behov for tæt personalekontakt. Hverdagen hos os er bygget op om et genkendeligt og struktureret miljø med fokus på alternativ kommunikation og en taktil tilgang.

Bag undervisningen er der forarbejde i form af de lovpligtige dokumenter, der udarbejdes i tæt samarbejde i teamet. Dertil udarbejder vi en ICF-baseret funktionsbeskrivelse. En grundlæggende del af arbejdet er overvejelser om, hvilke kommunikationsformer den enkelte elev menes at kunne profitere bedst af. Det kan være PCS-symboler, piktogrammer, Tegn til Tale, tegnsprog (visuelt eller taktilt), talemaskiner mm. Vi laver videoanalyser for at blive opmærksomme på det, vi ikke ser ved første øjekast.

Selve undervisningen gennemføres både alene med eleven, i en lille gruppe eller et større fællesskab. Eleverne har alle brug for støtte og guidning for at kunne deltage aktivt i undervisningen. Derfor er der behov for én person med hver elev.

Læs mere om Spor 3 her!

En lærer på Geelsgårdskolen
  • er kreativt tænkende i sine undervisningsløsninger
  • ser og udforsker elevernes muligheder
  • er tålmodig i sin tilgang
  • kan sætte en tydelig ramme for eleven og tilpasse rammen, når behovet opstår
  • har kendskab til Fælles Mål og kan omsætte dem til elevernes faglige niveau
  • deltager i alle opgaver og hjælper eleverne med spisning og personlig pleje
  • tager i tæt samarbejde med teamet ansvaret for den undervisning, eleven får
  • har lyst til at arbejde med alternative kommunikationsformer og er villig til at tilegne sig nye metoder
  • kan lide at blive klogere sammen med andre – både kollegaer og elever

Kurser og efteruddannelse Da vi er et højt specialiseret undervisningstilbud, er det nødvendigt med et højt uddannelsesniveau hos personalet. Derfor er der gode muligheder for efteruddannelse f.eks.:

  • Omfattende internt introkursus
  • Pd i Neuropsykologi og -pædagogik, Pd i Kommunikationskompetencer – i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov mm.
  • Sporvise specifikke uddannelses/kursus forløb målretter medarbejdernes kompetencer til elevgruppen på de enkelte Spor.

Der er mange facetter af vores skole, og derfor opfordrer vi dig til at få et større indblik på vores hjemmeside – www.geelsgaardskolen.dk

Gør dette dig mere nysgerrig, er du velkommen til at ringe for at høre mere og evt. aftale en rundvisning. Vedr. stillinger på Spor 3 kontakt Kathrine Reedtz Espersen på tlf: 20445494 fra mandag d. 26.7.21. Vedr. Stillingen på Spor 1 kontakt venligst Jesper Storm Sørensen på tlf: 28182510

Ansættelse Vi søger kolleger med erfaring inden for specialundervisningen. Er det hele nyt, og har du en nysgerrighed og villighed til at lære, så vil vi også meget gerne byde dig velkommen. Vi støtter og oplærer alle nye kolleger.

Vi søger 3 uddannede lærere til fast ansættelse på 37 timer pr. uge (24 lektioner og 32 timers tilstedeværelse) med ansættelse fra 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danmarks Lærerforening samt principperne for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning senest den 9. august 2021. Send din ansøgning ved at uploade den og dine bilag til vores elektroniske ansøgningssystem, benyt knappen 'søg job'.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Virum
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Hillerødsholmskolen søger 1-2 lærere pr. 1. august 2024.Om stillingerneVi søger en til to lærere med kompetencer til at undervise i håndværk og design, matematik og tysk. Vi er også interesseret .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Klampenborg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2930 Klampenborg
    • Lærer
    • Klampenborg
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Har du lyst til at være en del af et stærkt kollegialt fællesskab og en ambitiøs kultur, så kom til Søndersøskolen i [xxxxx]På Søndersøskolen i Værløse søger vi en lærer til Ungemiljøet..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Søger du en skole, hvor vi sammen er nysgerrige, ressourceorienterede og skaber positive forandringer? Så vil vi gerne være det rigtige sted for dig!Til det kommende skoleår søger vi en dansklæ..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1