Logistikkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Udvidelsen af det eksisterende Sjællands Universitetshospital i Køge indeholder en masse nybyggerier samt renoveringer af de eksisterende bygninger. For at kunne få det Nye Universitetshospital idriftsat som planlagt i en løbende proces søger vi en kollega til vores kvalitets- og logistikteam. De nye bygninger er allerede trinvis begyndt at skyde op. Opgaverne skal ses i takt med de nye bygninger tages i brug, hvor de nye logistiske koncepter og transportsystemer tages i brug. Løsningerne på opgaverne er baseret på innovative tiltag med en høj grad af automatisering. Logistikløsningen er udviklet ud fra et princip om, at de rette varer skal være tilgængelige for personalet på det rette sted, rette tidspunkt og i rette mængde – Just-In-Time. Processerne sker i tæt samarbejde med vore kolleger på det nye lager i Køge.

Sjællands Universitetshospital er Danmarks nyeste universitetshospital. Det kommer til at stå for en stor del af Region Sjællands behandlinger. Den største fysiske forandring sker på det nuværende hospital i Køge, der ved udbygningen bliver tre gange så stort. Det betyder også en kraftig stigning i den kliniske aktivitet og behandlingstilbud. Sidebillede

Sideindhold

Sjællands Universitetshospital vil få de bedst mulige rammer for patienten. Det betyder blandt andet: Fokus på nærhed med patienten, ud med skranker og luger og at ventetid skal være kvalitetstid for patienten. Indlagte patienter får enestuer med mulighed for overnatning for pårørende, fleksible hvile- og sovetider og mulighed for træning på egen hånd.

Vejen hen mod alt dette er organiseret i forandringsprocesser for såvel de kliniske og servicepersonale. For logistikområdet er der derfor en lang række af implementeringsopgaver som skal sikre at alle nye arbejdsgange beskrives og implementeres. Der er behov for at driftsafdelingen kan levere implementeringsforløb og planlægge og igangsætte afprøvningsforløb.

Byggeorganisationen USK har sin egen projektorganisation, men der er, og forventes fortsat, et tæt parløb i samarbejdet, og logistikkonsulenten forventes at skulle indgå i flere brugerprocesser.

Om stillingen / din rolle

Som logistikkonsulent får du en tværgående rolle i organisationen, og skal medvirke i at implementere og drive de logistiske koncepter og transportsystemer. Du vil referere til Funktionslederen for Kvalitet og Logistik.

Din primære funktion vil være at sikre tværgående koordinering der er nødvendig ifm. realiseringen af tiltagene der følger de forskellige arbejdsgange. Du skal kunne agere som bindeleddet mellem Driften, FSUH (Fremtidens SUH) Nyt Lager og USK. Derfor forventes der en stærk profil, som kan medvirke til at sikre relevante grænseflader, samtidig med at der vil der være en række interims løsninger indtil de nye løsninger står klar i takt med nybyggerierne.

I det komplette billede ved udbygningen forventes en ”logistik- og service karakterede” udrulning af:

  • Automatiseret transport af vogne via AMRere – Autonomous Mobile Robots
  • Nedkastskakt til affaldshåndtering med opkobling til AMR i kælderen
  • Rørpost (PTS – Pneumatic Tube System) til forsendelse og modtagelse blod, blodprøver, andre prøver, mm.
  • Automatiseret varemodtagelse, Affaldsgård, Sterilcentral, Laboratoriebygning, Sengevask central og en Fælles Udstyrsordning (mindre lager til mobilt udstyr og hjælpemidler)
  • Nye organisatoriske arbejdsgange for logistikpersonale bestående af ”de sidste 50 meter”, som er logistiske opgaver i klinikken og paraklinikken.
  • Driftsprogrammer af ”Afdelingspakkede vogne” som modtages fra eksterne men regionale in-house leverandører (Sygehusvaskeri, Sygehusapotek, Varelager og Regionskøkken)

Som person er du åben, handlekraftig og systematisk i din arbejdsform. Du kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale og evner løbende at tilpasse prioriteringen af opgaverne.

Desuden forventes du at have en høj grad af selvstændighed og, at du samtidig kan se fordelene i godt samarbejde og deling af viden.

Din baggrund – kvalifikationer og kompetencer

Vi ser, at du har en relevant teoretisk baggrund med vægt på Logistik Management. Du besidder en solid koordinerings- og formidlingserfaring. Samtidig er du vant til at arbejde projektorienteret med fokus på kvalitet. Du er hurtig til at sætte dig i ind i nye organisationer og problemstillinger, og kan arbejde såvel tværfagligt som tværorganisatorisk. Du har en solid forståelse for, hvordan ét parameter i en værdikæde påvirker et andet element i forsyningskæden.

Faglige kvalifikationer:

  • Relevant uddannelsesbaggrund
  • Forståelse af digitale Supply Chains – grundforståelse for IT grænseflader er en fordel
  • Forståelse for værdistrømskortlægninger, LEAN, JIT og Kaizen
  • Evt. projektledelseserfaring med involvering af mange interessenter
  • Erfaring med planlægning, implementering og forankring af komplekse logistiksystemer og nye teknologier til uvante brugere
  • Gerne viden om automation og udførende transportanlæg
  • Erfaring om datadrevet/informatik beslutningsprocesser er en fordel
  • Indsigt i brugerinvolvering og brugerprocesser
  • Velfunderet præsentationsteknik

Personlige kvalifikationer:

  • Kan arbejde selvstændigt, målrettet, velstruktureret og er handlekraftig
  • Besidder stærke samarbejds- og formidlingsevner
  • Er robust og tillidsvækkende
  • Er god til at skabe relationer til samarbejdspartnere og er medinddragende i dit arbejde
  • Er god til at lære nyt og overskue komplekse opgaver og sammenhænge

Alt i alt, søger vi en profil som kan hæve sig op i helikopter niveauet, men heller ikke er bange for at dykke ned i detaljer, ved selv at gå ud på gulvet for at vise, hvordan tingene skal gøres og beherske ”kaos”.

Stillingen vil være på fuld tid (37 timer)

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med afdelingsledelsen.

Arbejdsstedet vil være Sjællands Universitetshospital i Køge.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, gerne fra 1. juni 2023. Samtaler forventes afholdt løbende. Ansættelse vil ske iht. relevant overenskomst, herunder aftale for Ny Løn.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 14. maj 2023.

Åbn linket ”søg jobbet”, hvor du udfylder ansøgningsformular samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte driftschef Johnny Lyngård Petersen på mobil 20 47 21 28 eller mail, [email protected] , her vil du også kunne rekvirere stillingsbeskrivelse, koncepter for Logistik- og øvrige konceptemner. Der kan også henvises til følgende Link om Fremtidens SUH; https://www.regionsjaelland.dk/Kampagner/fremtidenssuh/Sider/default.aspx



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Køge
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Køge

    Vi søger en ny kollega til vores Marine Logistik afdeling. Der er mulighed for at arbejde enten fra Køge eller København, og stillingen vil være til besættelse hurtigst muligt. [xxxxx] e..
    • Logistikmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Køge

    På vegne af vores kunde søger vi en medarbejder som kan arbejde fuldtid fra uge 20-25, med mulighed til forlængelse. Vores kunde handler bl.a. med VVS- og ventilationsprodukter og har netop fåe..
    • Logistikmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Slagelse

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 4200 Slagelse
    • Logistikmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Køge

    Hvis du har interesse og evner inden for transport, og du brænder for at få enderne til at gå op i en højere enhed - så er dette drømmejobbet for dig! Du bliver en meget vigtig medspiller i at serv..
    • Logistikmedarbejder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2