Trafikplanlægger til Vejdirektoratet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Vil du være med til at sikre en balanceret, bæredygtig og effektiv trafikafvikling på statsvejene? Interesserer du dig for at finde løsninger så trafikanterne kommer nemt og sikkert frem? Så kan det være dig, vi har brug for!

Hvis du har lyst til at arbejde et sted, hvor du sammen med engagerede kollegaer skaber værdi for hinanden og samfundet gennem sparring og inspiration, så er du kommet til det rette sted”, fortæller afdelingsleder Mette Fynbo.

I Vejdirektoratet skaber vi sammenhæng for de mange trafikanter, der hver dag benytter de danske statsveje. Her spiller afdelingen Planlægning og Myndighed en vigtig rolle.

I denne stilling vil du skulle analysere og finde løsninger på forskellige trafikale udfordringer. Det kan eksempelvis være forbedring af fremkommeligheden i et motorvejskryds, forbedring af trafiksikkerheden på en landevej eller forslag til en ny cykelstiforbindelse. Det kan også være at finde løsninger der forbedrer det trafikale samspil mellem statsvejene og de kommunale veje.

Alt efter hvor dine kompetencer og interesse ligger, kan dine opgaver omfatte følgende:

  • betjening af Transportministeriets Departement
  • deltagelse i kommunale projekter i tilknytning til statsvejenettet
  • faglig sparring eller projektledelse i forbindelse med skitseprojektering af mindre vejprojekter fx ombygning af rampeanlæg eller anlæg af en rundkørsel
  • gennemførelse af små vejprojekter fx en krydsningshelle eller afmærkningsprojekter
  • besvarelse af borgerhenvendelser mv.,

Opgaverne løses i tæt samarbejde med andre fagkolleger i egen og andre afdelinger.

Analytisk trafikplanlægger, som kan drive processer

I forhold til uddannelse kan det være, at du er ingeniør eller tilsvarende. Du har desuden viden og erfaring om det vej- og trafikfaglige område.

Vi forestiller os, at du;

  • er analytisk og evner at tænke helhedsorienteret i din opgaveløsning
  • trives med selvstændigt at skulle tage stilling til og afgøre sager, hvor forskellige hensyn og argumenter skal afvejes
  • er velformuleret i skrift og tale og kan formidle komplicerede sammenhænge i et klart og tilgængeligt sprog
  • er god til at kommunikere og samarbejde, og kan let navigere i samarbejdsrelationerne mellem Vejdirektoratet, kommuner, og borgere
  • formår at drive og afslutte dine opgaver

Da du til tider skal ud at besigtige vejkryds m.m., er det et krav, at du har kørekort til bil.

Velkommen til Planlægning og myndighed

Du vil indgå i et team på otte personer, som har ansvar for trafikanalyser og projektledelse af skitseprojektering af mindre projekter indenfor trafiksikkerhed, fremkommelighed og cykelstier.

Teamet er kendetegnet ved stor faglighed og ansvarlighed – vi hjælper hinanden og vi har altid en kollega som sparringspartner på opgaverne.

Vi er klar til at justere arbejdsgange og arbejdsopgaver, når du bliver ansat, så vi sætter det bedste hold ud fra de samlede kompetencer og opgavepræferencer i teamet,” afslutter Mette Fynbo.

Afdelingen består af 23 medarbejdere.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Der er mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider, kantine mv.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er i Middelfart, Teglgårdsparken 102, hvor du ansættes i Vejdirektoratets afdeling for Planlægning og Myndighed.

Der kan også være mulighed for tjenestested i enten Næstved eller Aalborg.

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Fynbo på 25489488 og/eller [email protected] eller fagkoordinator Charlotte Damén Schultz-Nielsen 72442437 eller 41236042 og/eller [email protected]

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 31. oktober 2023. Vi afholder samtaler torsdag den 9. november og eventuelt efterfølgende en 2. samtalerunde tirsdag de 14. november.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Middelfart
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi tilbyder en deltidsstilling med fleksible arbejdsdage. Du kan forvente at arbejde mellem 2-5 vagter om ugen. Du får mulighed for at være en del af et team, hvor trivsel og sikkerhed er i fokus! .
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi tilbyder fleksible deltidsstillinger i sommermånederne, ideel for dem, der ønsker at udnytte sommeren produktivt. Du kan forvente at arbejde mellem 2-5 vagter om ugen, afhængigt af behov. Arbejd..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi søger nu medarbejdere til containertømning. Bliv en del af et team, som sætter pris på teamwork og skaber et socialt fællesskab. Din indsats vil være den afgørende faktor, der får afdelingen til..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi søger nu terminalarbejdere både med og uden truck, til vores kunde i Odense. Opstart er hurtigst mulig.I stillingen får du flere forskelligartede arbejdsopgaver, der både involverer:- Tømn..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
1. juni 2024 1