2 planlæggere til Plan i Teknik- og Miljøafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Silkeborg Kommune er en af Danmarks hurtigst voksende kommuner. Det betyder, at vi udover den daglige sagsbehandling har travlt med at planlægge og realisere flere spændende udviklingsprojekter i hele kommunen. Udviklingen af den nye bydel Eriksborg, omdannelse af Søfronten og Havnen, byfornyelse og udarbejdelse af en række lokal- og helhedsplaner er blot nogle af de mange opgaver, vi aktuelt bruger kræfter på, og der er mange flere undervejs. Vi har også en vigtig opgave i at sætte retning for udviklingen af vores omegnsbyer og det åbne land, hvor vi bl.a. skal planlægge for VE-anlæg, så vi kan indfri vores ambitiøse klimamål. Derfor søger vi to planlæggere, der med faglig nysgerrighed og gåpåmod vil deltage aktivt i dialogen med borgere, udviklere, forenings- og erhvervsliv og derigennem bidrage til en balanceret vækst og udvikling i Silkeborg Kommune.

Velkommen til Teknik og Miljø
Plan er en af fem sektioner i Silkeborg Kommunes Teknik- og Miljøafdeling. Her er vi organiseret i selvstyrende teams, fordi vi anser det for den bedste måde at organisere os på i en hverdag med højt fagligt niveau, store krav til tværfagligt samarbejde og et behov for, at beslutninger træffes så tæt på opgaveløsningen som muligt. Det betyder en hverdag med højt til loftet, en høj grad af medindflydelse og en uformel ledelsesstil, hvor kommandovejene er korte og effektive. Samtidig stiller det krav til dig om en god situationsfornemmelse og en lyst til at bidrage til den fælles opgaveløsning i teamet.

Som planlægger i Plan vil du indgå i et stærkt fagligt fællesskab bestående af 23 medarbejdere inddelt i tre teams med forskellig fagrelevant baggrund: Team Omegn og Landskab, Team By og Bolig samt Team Strategi og Erhverv. Vi har et godt samarbejde og glæder os til at møde dig, der er med på at spille dine kollegaer gode ved at støtte, diskutere og udfordre svære problemstillinger, og som med en god portion humor er med til at skabe den gode arbejdsdag sammen med os. Opgaveløsningen sker i et tæt samarbejde med de øvrige sektioner og teams i Teknik og Miljø, hvor vi finder løsningerne sammen. Din dagligdag hos os vil blive præget af kontakt til mange samarbejdspartnere, herunder kommunens øvrige afdelinger, offentlige og private grundejere, rådgivere og andre interessenter i kommunens planlægning og udvikling.

Du kommer til at arbejde med…
Vi søger to planlæggere, der begge vil få et alsidigt job, hvor du er med til at udvikle en sundere og smukkere kommune til gavn for fællesskabet. Som planlægger bliver du bl.a. projektleder for en række lokalplaner med stor variation i både skala, type og anvendelse. Du skal deltage i og styre hele planprocessen fra de indledende forhandlinger med bygherre til borgerdialog og den politiske behandling. Du får ligeledes ansvar for mindre lokalt forankrede opgaver og vil komme til at indgå i intern sparring med kolleger fra andre teams i Teknik og Miljø.

Vi har travlt med at udarbejde lokalplaner, og derfor vil du indledningsvist finde hovedparten af dine opgaver inden for dette område. Med tiden vil du kunne udvide din opgaveportefølje alt efter kompetencer og interesser.

Vi forventer, at den ene planlægger vil have særligt fokus på lokalplanlægning for omegnsbyerne og det åbne land og således tilknyttes Team Omegn og Landskab. Vi ser også gerne, at du har lyst til at bidrage til administration af planlovens landzonebestemmelser og naturbeskyttelseslovens beskyttelseslinjer samt kvalitetssikring af andre planer i forbindelse med screeninger.

Den anden planlægger, forventer vi, vil have særligt fokus på kommune- og lokalplanlægning og således tilknyttes Team Strategi og Erhverv. Vi ser også gerne, at du har lyst til at bidrage til den mere strategiske udvikling af kommunen, herunder særligt planlægning for erhverv.

Du kan læse mere om de tre teams her: https://silkeborg.dk/Kommunen/Afdelinger-og-ledelse/Teknik-og-Miljoeafdelingen/Plan.

Fælles for alle teams er, at alle fungerer som byplanansvarlige og således bliver et centralt omdrejningspunkt for dialogen med lokalråd, borgere og forvaltning inden for et afgrænset geografisk område. Du kan læse mere om de byplanansvarliges rolle her: https://silkeborg.dk/Politik/Lokalraad-og-naerdemokrati/Lokalraad/Byplanansvarlige

I Teknik og Miljø er det vigtigt for os, at vi løser opgaverne i fællesskab. Du kan læse mere om Teknik- og Miljøafdelingen her: https://silkeborg.dk/Kommunen/Afdelinger-og-ledelse/Teknik-og-Miljoeafdelingen

Hvem er du?
Vi søger en kollega, der arbejder helhedsorienteret og vægter det gode samarbejde, men som også kan arbejde selvstændigt og sikre fremdrift. Du skal trives med at arbejde i et team med fokus på faglighed, samarbejde og godt arbejdsmiljø.

Du brænder for planlægning og byudvikling i et tværfagligt perspektiv, har erfaring fra lignende projekter eller er lærenem og formår at strukturere og styre processer, der til tider kan være langvarige. Du er dygtig til at håndtere projekter med en række interessenter og aktører og evner at få alle aktører inddraget i planlægningen. Du ved, at samarbejde er vigtigt for at nå i mål med dine opgaver, og du trives i et miljø med højt til loftet og en humoristisk omgangstone. Du sætter samtidig en ære i gode processer og i at omsætte det til administrerbare planer, der er solidt forankret i planloven.

Vi lægger vægt på, at du

  • har erfaring indenfor kommune- og lokalplanlægning, herunder gerne kendskab til planloven og anden relevant lovgivning inden for fysisk planlægning
  • er grundig og har overblik, så du kan holde mange bolde i luften og sikre fremdrift i komplekse og langsigtede opgaver med mange interessenter
  • har en tværfaglig tilgang til opgaveløsningen, er god til at samarbejde og skabe ejerskab i projekter – både i forhold til borgere og virksomheder, men også internt i organisationen
  • er god til at kommunikere med både fagfolk, politikere og borgere med øje for løsningsmuligheder
  • motiveres af at understøtte byrådets arbejde for fællesskabet
  • har en relevant uddannelse som f.eks. byplanlægger, (landskabs)arkitekt, urban designer, landinspektør eller geograf.

Tiltrædelse: 1. juni 2023. Der er tale om to faste stillinger.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Du vil få arbejdsplads på Silkeborg Rådhus, Søvej 3, 8600 Silkeborg.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, eller hvordan det er at arbejde i Teknik og Miljø, er du velkommen til at kontakte planchef Line Morsing Steenberg på 2362 6074 (bedst mellem kl. 8-9, ellers læg gerne en besked), planlægger Gry Bruhn Hansen på 8970 1452 eller planlægger Peter Magnussen på 8970 1450.

Ansøgningsfrist: 10. april 2023.

Der vil blive afholdt samtaler inden udvælgelsen af de personer, som vi ønsker at tilbyde stillingerne til. Samtaler afholdes 19. april 2023.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Silkeborg
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0