Agile Product Manager - Customer Experience & Communication

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Agile Product Manager - Customer Experience & Communication

Har du erfaring med agil udvikling i store organisationer og er du drevet af at digitalisere, optimere og effektivisere kunderejsen i tæt samarbejde med interessenter på tværs af organisationen? Så har vi en rigtig spændende lederstilling i en forsikringskoncern midt i en ambitiøs digital omstilling.

Strategisk sparringspartner for forretningen

Vi har brug for en Product Manager, som står fagligt stærkt i alle dilemmaerne mellem effektiv, agil udvikling og realisering af forretningens kort- og langsigtede behov. Du skal agere strategisk sparringspartner for forretningen og tage ansvar for, at vi modner opgaver med størst værdiskabelse i forhold til vores strategiske ambition. Derudover skal du sikre, at vi eksekverer effektivt og i høj kvalitet med fokus på den samlede kundeoplevelse.

Du bliver leder for et team med fem Product Owners. Derudover bliver du en central del af ledelsen i udviklingsstrømmen Customer Experience & Communication i tæt samarbejde med din Release Train Engineer og to Solution Managers, der bl.a. har ansvar for web, chat- og voicebot.

Du vil arbejde i et skaleret agilt SAFe setup i tæt samspil med vores forretningsområder og resten af udviklingsorganisationen. Dine primære opgaver bliver:

  • Tæt sparringspartner for forretningen om strategisk retning og indsatsområder for at realisere vores strategi og ambitiøse mål inden for digitalisering
  • Ansvarlig for modning og prioritering af epic backloggen i udviklingsstrømmen Customer Experience & Communication
  • Løbende optimering af værdiskabelsen i udviklingsstrømmen i forhold til den strategiske ambition og strømmens målsætninger
  • Personaleleder for fem product ownere som tilsammen leder ni udviklingsteams
  • Tilgængelighed i forhold til at bidrage til afklaringer og til løbende sparring og feedback

Erfaren leder med en solid værktøjskasse fra agil udvikling

Du er primært strategisk og forretningsmæssigt orienteret samtidig med, at du kan gå ned i detaljen. Du er rutineret inden for stakeholder management og navigerer sikkert i sammenhænge, der til tider er præget af forretningsmæssige dilemmaer og forskelligartede holdninger.

Du har formodentlig en lang videregående uddannelse og er eller kan hurtigt blive velbevandret i forsikring samtidig med, at du kan sætte dig ind i vores IT-landskab.

Som person er du ambitiøs og har et stærkt drive, du trives med en bred kontaktflade og du er nysgerrig og tager naturligt ansvar for at løse de dilemmaer, du støder på

Dit nye team

Du bliver en del af ledergruppen i Strategi & Eksekvering, som ud over dig og direktøren for området består af tre andre Agile Product Managers, ledere fra eksekveringsområderne og en leder for henholdsvis Strategi og Porteføljestyring.

Kontakt og ansøgning

Send venligst ansøgning og CV via linket her på siden senest den 6. august 2023.

Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, så jo før du søger, desto bedre er dine muligheder for at komme i betragtning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Manager Lisa Krogh Christensen på 51 95 67 78.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i København

    Fri kontakt
    Studerer du marketing og står du overfor at skulle i praktik til efteråret? Motiveres du af at kunne bringe dit overblik og strukturerede mindset i spil i en moderne virksomhed i vækst. Så er det måske dig, vi leder efter! Om praktikstillingen.
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Glostrup

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Marketingmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Storkøbenhavn

    Global Brand Lead FMCG to VELUX Group A unique opportunity for a brand executive with distinct FMCG experience to spearhead the development of brand universes and take VELUX from primarily worki..
    • Marketingmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 10
24. april 2024 9
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 8
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7