Marketing & Communications Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Ønsker du at arbejde målrettet med en bred vifte af marketing- og kommunikationsopgaver i en organisation præget af vækst? Er du samtidig klar til at påtage dig et ledelsesansvar for en mindre afdeling med fokus på intern og ekstern kommunikation, marketingplaner og fortælling af den gode historie? Så er du måske den rette medarbejder til rollen som Marketing & Communications Lead ved SubC Partner.

Ansvarsområder
Som ansvarlig for vores marketing-team bliver du en vigtig brik i en mindre afdeling, hvor din struktur, nysgerrighed og dine kommunikationsevner er i højsædet. Teamet varetager både opgaver for SubC Partner samt vores søsterselskab JibFlex, og man vil derfor have en bred kontaktflade rundt til samtlige afdelinger i organisationen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikling af marketingplan samt strategi for afdelingen
  • Vedligeholdelse og opdatering af SoMe med historier fra organisationen
  • Tekstforfatning samt redigering
  • Udarbejdelse af salgsmateriale og håndtering af presse
  • Forberedelser til messer samt ansvarlig for tryksager og andet merchandise
  • Ad-hoc opgaver på hjemmesiden samt vores intranet

Rollen er selvdrivende og der vil derfor også være plads til arbejde med både Google Analytics og SEO for at optimere indsatsen i teamet. Udover ovenstående arbejdsopgaver vil man også have ledelsesansvaret for den resterende del af teamet bestående af yderligere to medarbejdere, og dermed have overblikket over arbejdsopgaver samt fordelingen heraf.

Din profil
Vi forestiller os, at du har oparbejdet en god forståelse for det brede spektre af arbejdet indenfor marketing, og muligvis har erfaring med ledelse eller ønsker at udforske dette område. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være kommunikation, markedsføring eller lignende, men vigtigst er, at du har gå-på-modet og nysgerrigheden til at opsøge den gode historie samt evnen til at kommunikere det ud både internt og eksternt.

Som person er du udadvendt og forstår at skabe gode relationer til en bred kontaktflade i organisationen. Derudover forventer vi, at du arbejder selvstændigt, har en proaktiv tilgang til at få opgaverne løst samt har sans for detaljen både visuelt og kommunikativt.

I dit daglige arbejde vil du benytte dig af Office-pakken herunder i særdeleshed PowerPoint samt Adobe-pakken (Creative Cloud), så erfaring med dette er en fordel.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling og med fart på. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en virksomhed af engagerede og kompetente kolleger med reference til vores CEO, Tonny Klein.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Koordinator, Line Mathiesen på tlf.: +45 28 43 91 54.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret bedes du sende din ansøgning og CV ved at trykke ’’søg stilling’’ her på siden.

Om SubC Partner
SubC Partner er international leverandør af services, produkter og innovative løsninger til on- og offshore industrien. Vores mål er at tilbyde de mest innovative, fleksible og omkostningseffektive løsninger til at sænke pris på energi. Vi tilbyder en bred vifte indenfor offshore inspektion, installation, reparation og vedligehold såvel som engineering-, fabrikations- og projektledelseskompetencer. Vi er en virksomhed i vækst som vandt Scale-Up Denmark i 2020, og derfor er kåret som virksomheden med landets største vækstpotentiale. Vores organisation er kendetegnet ved en høj grad af holdånd og en flad ledelsesstruktur. Vi beskæftiger 170 af de dygtigste medarbejdere inden for vores område, og vi glæder os til at få endnu flere kompetente og skarpe hoveder med ombord!

Du kan læse mere om SubC Partner på www.subcpartner.com.

Om JibFlex A/S
JibFlex har indtil årsskiftet været en del af SubC Partner A/S, men er fra 2023 blevet etableret som et selvstændigt selskab. Selskabet JibFlex A/S varetager det patenterede specialprodukt af navnet JibFlex. JibFlex er et modulopbygget løfteværktøj, som er designet til at skabe et effektivt og sikkert arbejdsmiljø. Det er med produktet muligt at løfte op til 500 kg. gennem snævre åbninger samt rundt om hjørner og andre forhindringer. Løfteværktøjet kan tilpasses via modulernes højde og antal alt afhængig af opgaven, og kan monteres på adskillige måder. JibFlex’ mission er at muliggøre både vertikale og horisontale løft, hvor manuel arbejdskraft ellers ville være nødvendigt.

Du kan læse mere om JibFlex på vores separate hjemmeside: JibFlex - Home

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Esbjerg
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3