Markedsføringsansvarlig og digital marketeer til TEC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Når du hører ordet ”rejse”, ser du så automatisk en købstragt for dig – og spekulerer over, hvordan du kan optimere din målgruppes kunderejsen endnu mere?

Får du kløe i dine fingre efter at kende strategien, når du bliver eksponeret for en annonce på dine sociale kanaler?

Og kan du selv skabe og eksekvere markedsføringskampagner, der ændrer holdninger og sætter dagsorden?

Vil du være med på teamet der vil knække koden på, hvordan vi sikrer flere faglærte - og samtidig styrker ungdommen, klimaet og ligestillingen i Danmark?

Så har vi en ambitiøs og spændende stilling klar til dig som markedsføringsansvarlig for TEC.

Missionen – Hvad vil vi?

TEC er en af Danmarks største tekniske erhvervsskoler. 700 ansatte, over 20.000 årlige elever/ kursister, 3 tekniske gymnasier og over 30 forskellige erhvervsuddannelser og efteruddannelser.

Og lige nu er vi i fuld sving med at bygge en spritny, aktivistisk og ambitiøs afdeling op med ansvaret for fremtidens kommunikation, presse og markedsføring. Sidstnævnte skal du stå i spidsen for.

Alle rødder på ”plejer” er hevet op til eftersyn. Du får med andre ord ikke blot lov til at skabe nyt men også mandat til at bestemme, hvor vi planter, og hvor vi ikke gør. En brand evolution, nyt site og ny digital strategi er blot et par af opgaverne på to do-listen.

Og to ting står fast: Målgruppen kommer først. Og vi vil skabe værdi over volumen.

Med andre ord: Vi tør fokusere og prioritere.

Det kræver overblik, høj faglighed og mod – til at eksperimentere for at innovere.

For vores fælles mål er både stort, vigtigt og svært: Vi skal sikre, at vores chefer – vores elever og kursister - bliver klædt på til at træffe de uddannelsesvalg, som honorerer samfundets krav og ønsker, samt får de kvalitetsuddannelser de fortjener. Uddannelser der også understøtter den uendeligt vigtige grønne omstilling af hele landet – ja faktisk hele kloden.

Det er store ord, og vi mener hvert eneste af dem.

Men vi kan ikke klare os uden dig.

Profilen – Hvem er du?

Vi leder efter en erfaren, visionær markedsføringsprofil, der kan bidrage med din store viden om hvad der virker i målgrupperne – både digitalt og analogt.

En nysgerrig, konstruktiv, udviklingsorienteret personprofil, der naturligt følger whats new og med specifik erfaring i hvilke greb, der kan aktivere unge ind i sit univers.

Og en målfokuseret profil, der kan navigere i sine målgrupper og brands – og lever af data og feedback, så du sammen med teamet kan skabe stærke brands med smag i og brugerrejser uden spildtid.

Din liste – Hvad skal du kunne?

Ansvaret er stort og opgaverne mange, og vi forventer slet ikke, at du er ’cand alt’. Tværtimod. Mod og nysgerrig på en god faglig bund er det vigtigste, så der også rum til at vokse.

Her vores minimum kravspecs.:

  • Relevant uddannelsesbaggrund og beviselig nysgerrighed inden for dit felt – fx i dit efteruddannelsesvalg eller den sidste konference, du deltog i
  • Minimum 5 års erhvervserfaring fra bureauverden, et medie eller lignende stilling i en større organisation
  • Dokumenterbare resultater – heriblandt med at lave kampagner til ungemålgruppen
  • Et strategisk mindset med konkret erfaring med at udvikle og eksekvere på markedsføringsstrategier
  • Godt overblik og hands on-erfaring i den digitale ABC: SEO, SEM, CRM og CMS
  • Godt kendskab til Social og google ads
  • En kreativ kraft, der kan udvikle værdifuldt content til specifikke målgrupper og har mod til at teste sig frem
  • Analytisk tilgang – du spiser data og feedback til morgenmad
  • Samarbejde er key. Du leger godt med andre og kan både føre an og følge

Og huske igen: I vores mindset står ’perfect’ i vejen for ’great’. Derfor skal du ikke kunne alt til UG.

Derfor er du i tvivl, om du kan nok? Så sats eller grib telefonen og bliv klogere på stillingen.

Vores liste – Hvad skal du lave?

En masse spændende opgaver – og med tid og mange gode kræfter, der løfter med.

Her top 10 ting på din to do-liste:

  • Lande trygt og godt. Hvis man vil vinde et maraton, løber man ikke ti kilometer på første tur. Det er opskriften på en fibersprængning. Vi har samlet og summet alt, du skal vide, for at kunne eksekvere på ambitionerne, og købt os tid til at du får en god landing og overblik.
  • Udvikle ny brandstrategi inklusiv ny visuel identitet og DVI til TECs brand og subbrands i tæt samarbejde med kommunikationschef og vores inhouse grafiker/AD’er, samt allerede udvalgte highend eksterne samarbejdspartnere
  • Intern hovedansvarlig for udvikling af ny hjemmeside i Umbraco med eksternt bureau
  • Udarbejde en digital markedsføringsstrategi for hver af vores uddannelsesbrands, der bygger videre på vores samlede, spritnye kommunikationsstrategi. En strategi med tydelige til- og fravalg.
  • Optimere alle vores målgruppers digitale brugerrejser – så der er kortest mulig vej til handling
  • Sikre at markedsføringsstrategien bliver eksekveret både ved din egen indsats og i tæt samarbejde med vores dygtige inhouse grafiker, vores ansvarlige for sociale medier samt alle vores eksterne samarbejdspartnere.
  • Danne gode, konstruktive relationer - i teamet og på tværs af TEC
  • Insistere på at bruge din kommercielle viden i en selvejende, statslig uddannelsesinstitution – og kan forklare og forsvare, hvorfor det netop er en nødvendighed
  • Være kreativ, selektiv og teste dig frem, når du udvikler og eksekverer på kampagneindsatser
  • Være drevet af både bundlinje og bankende hjerte - for de unge, den grønne omstilling og et bæredygtigt samfund

Teamet – Hvem og hvordan?

Du bliver en del af vores helt nye kommunikationsafdeling med forventet 8 fuldtidsansatte inden for hver deres fagfelter – intern kommunikation, visuelt design, Social, presse og public affairs og markedsføring - og et stærkt elev/praktikant-team. Du vil derfor også på sigt få en praktikant tilknyttet dit felt.

Hertil kommer alle vores dedikerede lærer og ledere i resten af TEC og selvfølgelig alle vores elever - et væld af kompetente ressourcer.

Og sidst er alle de eksterne samarbejdspartnere, vi arbejder med. Alt fra bureauer til andre skoler til den seje freelance animator, som du gerne vil have med om bord.

Summen: Stort team, mange ressourcer til opgaverne og stor indflydelse.

Og så til hvordan. Vi er nemlig hamrende ambitiøse og har som mål ikke bare at styrke men at forny måden, vi kommunikerer om erhvervsuddannelser på.

For at få de bedste ideer på bordet dyrker vi derfor et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø med højt til loftet og flad struktur. Hvor idéen vinder uanset hvem eller hvor den kommer fra.

Vi prioriterer et kreativt arbejdsmiljø. Derfor arbejder vi med tydelige mål og rammer for alle – heriblandt et fast mål om at fejle. For skal man eksperimentere og eksplodere ”plejer”, så skal man gøre det af en god grund, men et klart ”why” – og skal vi lære, skal vi fejle.

Vi ved også, at arbejde ikke er alt. Derfor har vi fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage og ser stor værdi i, at vi er hele mennesker på arbejdet. Der er gode og dårlige dage - og dem er der plads til her. Og så skal man grine. Det er vi allerede rigtig gode til.

Sidst - konstruktiv feedback er alles livret. Er det også din? Til tasterne!

Ansættelsen

Det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, og vi ser frem til at byde dig velkommen, så snart du kan.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på Frederiksberg og vil referere direkte til kommunikationschefen for hele TEC.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til din gældende overenskomst.

TEC har desuden massageordning, ligesom du som privatperson kan gøre brug af en række rabataftaler - f.eks. inden for oplevelser, bolig og underholdning, og så har vi røgfri skole og arbejdstid på alle adresser.

Sidst og vigtigt: TEC ønsker at afspejle samfundet samt arbejder målrettet med at styrke mangfoldighed og ligestilling. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater, der kan se sig selv i jobbet, til at søge vores stillinger.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer.

Din ansøgning

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 19. april 2023 kl. 10.

Samtaler forventes afholdt i uge 16 og 17, og vi ansætter, når rette den kandidat er fundet.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål på blokken? Hold dig ikke tilbage, kontakt kommunikationschef Tine Maria Borresø på [email protected], mobil: 61 66 30 60.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 04. maj 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i København

    Fri kontakt
    Studerer du marketing og står du overfor at skulle i praktik til efteråret? Motiveres du af at kunne bringe dit overblik og strukturerede mindset i spil i en moderne virksomhed i vækst. Så er det måske dig, vi leder efter! Om praktikstillingen.
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Would you like to be part of a world-leading, high-growth company providing 3D technologies for the Dental industry?We are looking for a self-driven student assistant for [xxxxx]’s Design Services..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Opportunity Marketing Manager (Maternity cover, 12 months)Copenhagen - Liverpool - RotterdamMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a ce..
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 6