Marketingkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvide Sande

Vi søger dig, der er vant til at arbejde og kommunikere digitalt - som forstår at formulere dig på tekst og i telefonen overfor gæster og erhvervsmedlemmer - og som kan holde både os interne og vores eksterne op på de mange bolde, der altid er i luften.

Opgaven
På tværs af en stor geografi og en bred værdikæde skal vi styrke den samlede brandidentitet i Destination Vesterhavet ved at formidle alle de bedste oplevelser, som vores natur, byer og turismeerhvervet danner grundlaget for. Sammen skal vi skabe engagerende indhold (på tre sprog) på tværs af vores kanaler til glæde for erhvervet, borgere og gæster i Destination Vesterhavet.

Det er her, du kommer ind i billedet, fordi 80% af alt vores indhold på tværs af platforme kommer fra erhvervet. Det er medlemmernes profiler, deres produkter og deres events, der er motoren i alt hvad vi laver. Inspirationen i vores kampagner og artikler leder altid til disse konkrete forslag og anbefalinger – og koordinatorens primære arbejde er at holde disse profiler, produkter og events ajour og attraktive i tekst og billeder, ved at oprette det nye, der meldes ind, løbende kvalitetssikre og aktivt opsøge det, som vi ellers ville gå glip af.

Du bliver en del af et marketingteam med to digitale marketingspecialister, en presseansvarlig og en marketing- og udviklingschef, som alle vil have ad hoc behov for assistance til diverse koordinerings opgaver og produktioner. Du vil således også prøve kræfter med mange andre discipliner fra nyhedsbrevsudsendelser og CRM-registreringer, til SEO og booking af overnatninger eller oplevelser for pressebesøgende. Der vil være digitale gæsteservice opgaver og lejlighedsvis support til vores partnere hvorfor kørekort og egen bil er en stor fordel (kompensation efter statens takster).

Dine kvalifikationer
Om der står e-commerce, oplevelsesøkonom eller anden digital markedsføring på dine uddannelsespapirer er mindre afgørende end dine tilegnede kompetencer og erfaringer. Vi ser gerne at du har 1-2 års relevant erhvervsfaring, men vi medregner også relevante studiejobs.

Du vil være ansvarlig for eksterne leverancer, så det er vigtigt du evner og værdsætter at arbejde struktureret.

Vi ønsker en selvstartende / selvkørende teamplayer, der også forstår at bede om hjælp, når det er påkrævet og give det til andre, når du ser, de har behovet. I teamet vægter vi respekt for deadlines og sikrer det gennem løbende kommunikation og forventningsafstemning.

Har du erfaring fra turismebranchen, er du lokal kendt på Vestkysten eller taler du tysk er det kun en fordel.

Organisationen
Foruden marketingteamet beskrevet ovenfor, vil du også have et referenceforhold til vores HR og Kommercielle chef. Tonen er uformel og direkte blandt de 13 faste og 7 timeansatte.

Af hensyn til et stærkt socialt sammenhold og et smidigt samarbejde i hverdagen er arbejdspladsen som udgangspunkt altid fra hovedkontoret i Hvide Sande. Der kan dog efter behov bevilges lejlighedsvise hjemmearbejdsdage.

Vi tilbyder fastansættelse med løn efter kvalifikationer, fornuftig pension og sundhedssikring.
For at høre mere om jobbet så ring til Vibeke Birk på 2129 1523 eller send mail på [email protected].


Ansøgninger vil blive behandlet løbende idet stillingen ønskes besat snarest, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvide Sande.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hvide Sande
  • Onsdag den 23. august 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (elev) i Brande

    Er du den nye leder hos McDonald’s Brande?Lyder tanken fristende?Som leder er du ganske enkelt leder, holdkaptajn og anfører på holdet. Et helt centralt element i vores medarbejderes og gæsters opl..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Vildbjerg

    Do you want to be part of a team, who strives to accelerate company growth even further and where “the sky is the limit”? Imagine yourself being frontperson in product innovation, with the target t..
    • Marketingmedarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Er du en dygtig Teknisk Designer, som kan bidrage til høj kvalitet i udviklingen af projekter i vores tekniske afdeling? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikli..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Skjern

    Brænder du for online markedsføring, er en haj til Google Ads, og elsker du at være med på en vækstrejse? Vi søger en Google Ads specialist til vores PPC-team, der har lyst til at indgå i en sp..
    • Marketingmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hvide Sande

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hvide Sande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0