Det Kongelige Teaters Brand & Marketingafdeling søger en SoMe Editor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Det Kongelige Teaters Brand & Marketingafdeling søger en SoMe Editor, der excellerer i at omsætte de største scenekunstøjeblikke til tilsvarende magiske SoMe øjeblikke, kan bidrage til den strategiske udvikling på teatrets sociale medier og kan bidrage til det daglige arbejde med at udvikle og vedligeholde kanalerne.

Om jobbet

Det Kongelige teater har en ambition om at opbygge endnu stærkere egne medier, være inviterende, engagerende og relevant i vores kommunikation og skabe indhold af høj kvalitet, med stor kreativitet og gennemslagskraft. De sociale medier er en afgørende del af at indfri den ambition – både som interaktionskanal, marketingskanal og kulturformidler.

Opgaverne spænder bredt. Du skal kunne agere indholdsleverandør med øje for det målrettede budskab til den rette målgruppe. Du skal skabe og drive indhold til teatrets sociale medier i samarbejde med de kunstneriske afdelinger, marketing, det digitale team og de instruktører, skuespillere, sangere, dansere, musikere, m.fl. som det hele handler om.

Du vil blive en del af en sprudlende, dynamisk arbejdsplads i landets største kulturinstitution. Det Kongelige Teaters Kommunikationsafdeling tæller 25+ kolleger, er internationalt anerkendt for sin kulturformidling, og vi har en ambition om at være de bedste i landet til at kommunikere om kultur på både digitale og analoge platforme. Kommunikationsafdelingen tæller teams inden for både PR og formidling, SoMe, projektledere, design, video samt digital.

Kvalifikationer

  • Som person er du empatisk, udadvendt og med en god portion ’social intelligens´, så du kan tilgå mange forskellige typer mennesker.
  • Du er vant til at arbejde i teams, og ved det kræver en indsats at få alle til at arbejde godt sammen.
  • Relevant kommunikations- eller formidlingsmæssig uddannelse med fokus på digitale medier/SoMe er en fordel.
  • Stor praktisk erfaring med at lave indhold til sociale og digitale medier fra andet job og altid ivrig efter at afprøve nye trends og tiltag.
  • Erfaring med at udvikle og finde på nye idéer mht. sociale medier og selv levere dem.
  • Storforbruger af sociale medier, nye digitale trends og kulturoplevelser.
  • Superbruger af billedbehandlings- og videoredigeringsprogrammer (vi arbejder i Premiere Pro og Photoshop) samt et ekstremt godt øje for, hvad der virker visuelt på de sociale medier.
  • Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde med kultur, teater, kunst eller kunstnere.
  • Virkelig god med et kamera.
  • Det er en fordel, hvis du er præcis og kreativt skrivende.
  • Det er en fordel, hvis du kan navigere i Meta Business Manager / Suite og har arbejdet i SoMe-styringssysteme.


Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter relevant statslig overenskomst.

Stillingen er fuldtid, og arbejdstiden vil primært være i dagtimerne, men det må forventes, at der i mindre grad kan være aftenarbejde, da vores arrangementer på scenerne primært foregår om aftenen, hvor der også er unikt indhold, der skal deles. Tiltrædelse 1. Jan.

Du vil være tilknyttet SoMe teamet, der består af to SoMe editors, en producer og en Community Manager. Du og resten af SoMe-teamet refererer direkte til Chefen for Branding, Indhold og Formidling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Branding, Indhold og Formidling Jesper Mikkelsen på tlf. 60 16 24 86 eller på [email protected].

Ansøgningsfristen er fredag d. 15. december kl. 12.00.

Samtaler afholdes ugen efter.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Det Kongelige Teater på kglteater.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København K
  • Fredag den 15. december 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i København

    Fri kontakt
    Studerer du marketing og står du overfor at skulle i praktik til efteråret? Motiveres du af at kunne bringe dit overblik og strukturerede mindset i spil i en moderne virksomhed i vækst. Så er det måske dig, vi leder efter! Om praktikstillingen.
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Student til SoMe og Digital Marketing Vi søger en dygtig studentermedhjælper med flair for det skrevne sprog og lyst til..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1