Head of Digital Marketing & eCommerce

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

At Lyreco we all share a common goal to strive for passion, excellence, respect and agility. We are proud to be the European leader and the third largest distributor of workplace products and services in the world.

We are committed to the development of our employees and we aim to achieve that by creating a culture that inspires and empowers.

Are you seeking a new challenge? This offer might be for you!

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og implementere digitale initiativer baseret på kundeindsigter, herunder udformning af trafikskabende

aktiviteter? Og vil du samtidig være med til at drive digitale forbedringsinitiativer og sikre løbende udvikling og input til vores platforme og den bagvedliggende infrastruktur? Så er jobbet som Head of Digital & eCommerce måske noget for dig?</p Du vil her få en unik mulighed for sætte et markant præg på et område i udvikling i en succesfuld, velrenommeret og international virksomhed.

Med reference til vores Customer Experience Director bliver du ansvarlig for budget og planer relateret til dine digitale aktiviteter. Du vil i tæt samarbejde med et stærkt team af specialiserede medarbejdere og eksterne bureauer være ansvarlig for vores digitale aktiviteter og konvertering gennem vores online platforme.

Som Head of Digital Marketing & eCommerce vil du få ledelsesansvar for i alt 3 medarbejdere og kan derfor også været et godt spring til den, der er parat til sin første lederrolle.</p Fokus på kunderejser og indsigter er afgørende faktorer og vigtige input til nye digitale initiativer i vores eksisterende forretningsmodel. Det er vigtigt, at man kan skabe et solidt samarbejde på tværs af organisationen i Danmark og globalt og samtidig sikre integration på tværs af kanaler. Det er en stilling, der rummer en høj grad af selvstændighed, hvor lysten til at skabe gode kundeoplevelser er central, fortæller Niels Kryger, Customer Experience Director.

Dine opgaver vil derudover bestå af følgende:

  • Lede det digitale team og sikre løbende kompetenceudvikling.
  • Udvikle og eksekvere vores digitale strategi baseret på kundeindsigter.
  • Øge kunders engagement gennem marketing automation og digitale kampagner.
  • Udbygge lead generering og opbygge loyalitet gennem en god kundeoplevelse.
  • Monitorere trafik, adfærd og konvertering – inkl. rapportering.
  • Udvikle indhold til vores digitale platforme i samarbejde med vores Content team.
  • Udvikle digitale platforme i samarbejde med dit team og Lyreco HQ i Frankrig.
  • Samarbejde med tværgående teams i Customer Experience, Produkt Marketing og Salg.
  • Digitalt budget og eksterne samarbejdspartnere.

Hvordan bliver jeg en del af Lyreco, tænker du nok?

Vi forventer, at du har en stærk digital værktøjskasse og solid erfaring med at drive en succesfuld eCommerce forretning, hvor du gennem målrettet eksekvering har leveret en positiv performance herunder forbedret kundeoplevelse og konvertering. Derudover er det afgørende, at du taler og skriver både dansk og engelsk på forretningsniveau, og at du har solidt kendskab til f.eks. Google Analytics og andre digitale værktøjer.

Dit drive, kombineret med dit digitale mindset, din analytiske tilgang og din evne til at se muligheder er afgørende forudsætninger for succes i jobbet. Det er vigtigt, at du evner at bygge relationer, sætte retning samt kommunikere dine mange budskaber og idéer både internt og til vores hovedkontor i Frankrig.

Herudover vil følgende kvalifikationer blive prioriteret:

  • Du har 3-5 års erfaring fra lignende stilling, ideelt set med et internationalt perspektiv.
  • Kan kommunikere strategiske og innovative ideer på en enkel måde.
  • Du er i stand til at nå ambitiøse mål via effektiv planlægning og konsekvent opfølgning.
  • God forståelse for marketing attribution, kunderejser og hvordan man konverterer data til salgsresultater.
  • Erfaring med projektledelse.
  • Du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt og har en hands-on tilgang.
  • Du har erfaring med marketing automation, SEO, Paid Media.

En kultur hvor der er plads til alle

Som ansat hos Lyreco Danmark, bliver du en del af en kultur, hvor vi både sætter pris på din arbejdsindsats og dit bidrag til virksomhedens værdier. Derudover bliver du en del af en kultur, hvor det kræves, at man tager ansvar og tør komme ud af sin komfortzone, men hvor det samtidig er tilladt at fejle. Hos Lyreco betragter vi respekt for hinanden og fair behandling af alle medarbejdere som en nøgleværdi, og hvor vi værdsætter medarbejdernes holdninger og giver plads til konstruktiv dialog. For at understøtte vores ønske om at skabe en kultur, der bygger på fællesskab, har vi i løbet af året flere sociale arrangementer, ligesom vi spiser morgenmad sammen hver fredag. Vi tilbyder desuden en virksomhed, der har fokus på din udvikling i jobbet og fleksibilitet i hverdagen, via muligheden for hjemmearbejde.

Lyreco er mere end bare kuglepenne og papir.

Hos Lyreco bliver du en del af et internationalt miljø med ca. 11.000 medarbejdere på verdensplan og ca. 300 medarbejdere i Danmark. Lyreco opererer i 25 lande i Europa og Asien og dækker 17 markeder på fire kontinenter gennem et netværk af distributionspartnere. Vi er Danmarks største B2B-leverandør, og som specialist i arbejdsmiljø udvikler vi løbende Lyrecos ekspertise til at dække alle behov på arbejdspladsen: kontorartikler, møbler, IT-udstyr, printløsninger, personlige værnemidler, hygiejne, kaffe og forplejning.

Vil du vide mere om denne stilling, bedes du venligst kontakte Customer Experience Director Niels Kryger på telefon +45 24 79 38 05 eller mail [email protected]. Ansøgningsfristen er senest d. 8. september 2022.

Søg stillingen via knappen 'Send ansøgning'.

Vi ser frem til at høre fra dig!

I Lyreco ønsker vi at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Roskilde
  • Fredag den 09. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3