Chef for operationsstøtteafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Vil du arbejde på højeste ledelsesniveau ved en af Danmarks to specialoperationsstyrkeenheder? Er du struktureret anlagt med sans for detaljerne? Og brænder du for at arbejde med udvikling af medarbejdere og organisation?
Så er du måske Frømandskorpsets nye chef for Operationsstøtteafdelingen.

Vi søger en chef til at lede Operationsstøtteafdelingen og støtte chefen for Frømandskorpset i den fortsatte udvikling og operative målretning af det maritime specialoperationsområde.

Om os

Frømandskorpset er Danmarks maritime specialoperationsstyrke, med hjemsted i Kongsøre skov, lige ned til Isefjorden.

Vi har et unikt fællesskab, kendetegnet af stærk faglig dedikation, loyalitet og åbenhed. Dette er afsæt for et godt, fleksibelt og effektivt samarbejde, både internt i korpset og med vores mange eksterne samarbejdspartnere, herunder eget og andre nationers forsvar, politi og en række civile aktører.

Det maritime element er vores styrke, men vi færdes også hjemmevant på land og i luften. Vores opgaver spænder bredt over offensive, stabiliserende og forebyggende missioner, i internationalt såvel som i nationalt regi. Vores stolthed ligger i at gennemføre specialoperationer på højeste niveau og i alle elementer – til gavn for Danmark.

Frømandskorpset er en selvstændig myndighed, som er underlagt Specialoperationskommandoen.

Om stillingen

Som chef for Operationsstøtteafdelingen bliver du leder og ansvarlig for Frømandskorpsets S1 (administration), S4 (logistik), S6 (kommunikation), vagtstyrke og garnisonsstøtteelement i Kongsøre.

Du indgår i Frømandskorpsets ledelse, hvor du i det daglige vil være i tæt dialog og sparring med chefen, næstkommanderende, chefen for operationsafdelingen samt korpsbefalingsmanden omkring operative og forvaltningsmæssige opgaver, økonomistyring, personel, større aktiviteter og daglig drift.

Du vil over for chefen for Frømandskorpset blandt andet være ansvarlig og leder for:
• Personeltjenesten, herunder HR, løn og ydelser ved S1.
• Økonomistyring.
• Forsyning- og vedligeholdelsestjenesten ved S4.
• Kommunikationstjenesten ved S6.
• Vagttjenesten ved vagtstyrken.
• Garnisonstjenesten som støtte til Garnisonskommandanten (chefen for Frømandskorpset).

Du skal varetage samarbejdsudvalgs- og arbejdsmiljøområdet på vegne af chefen og herunder fungere som:
• Formand for koordinationsgruppe personel.
• Formand for arbejdsmiljøudvalget.

Du deltager på vegne af Frømandskorpset på:
• Specialoperationskommandoens styringsmøder.
• Specialoperationskommandoens koordinerende samarbejdsudvalgsmøder.

Du vil være Frømandskorpsets kontaktperson og sparringspartner med Forsvarsministeriets Personalestyrelses HR-partner og Forsvarskommandoens Økonomipartner.

Du vil skulle varetage sagsbehandling og projektarbejde på myndighedsniveau, ligesom du vil skulle varetage kontrol og opfølgning på det økonomiske område i forbindelse med planlægning og gennemførelse af Frømandskorpsets aktiviteter.

Over for den øvrige chefgruppe skal du kunne rådgive om forvaltningsmæssige spørgsmål, herunder HR og økonomi samt forsynings-, vedligeholdelses-, kommunikations- og vagttjeneste.

Du vil kunne blive udsendt og indsat i nationale såvel som internationale operationer med Frømandskorpset.

Dine arbejdsdage vil i spidsbelastningsperioder gå ud over daglig tjeneste, men med frihed under ansvar vil du få mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Endeligt vil du skulle forvente at deltage i øvelsesaktiviteter og tjenesterejser.

Om dig

Du er M331 (orlogskaptajn/major) eller M321 (kaptajnløjtnant/kaptajn) og har gennemført masteruddannelse og er klar til udnævnelse. Du har relevante akademiske og operative forudsætninger, har været udsendt i internationale operationer og/eller har operativ erfaring fra specialoperationsområdet. Derudover er det et plus, hvis du har erfaring på funktionsniveauet fra stabstjeneste ved en niveau I eller II myndighed.

Du har helhedsforståelse i forhold til opgaveløsningen i rammen af Forsvarets mission og vision. Du er ansvarsbevidst, løsningsorienteret og selvmotiveret. Du fremmer godt samarbejde og har et højt fagligt niveau, som du anvender proaktivt i opgaveløsningen, og du har fokus på udviklingen af egne såvel som medarbejders kompetencer.

Som person er du initiativrig, kvalitetsbevidst og motiverende. Du trives med høj kompleksitet og mangeartede opgaver i en til tider meget omskiftelig hverdag. Du skaber relationer og kommunikerer direkte og præcist.

Du formår at skabe struktur, herunder sætte de nødvendige rammer og mål, samt holde et højt professionelt niveau i opgaveløsningen således, at du bidrager til effektive beslutninger.

Du forstår at være en medspiller og deltager på alle niveauer. Du fremstår som et eksempel til efterfølgelse, idet du samtidig formår at holde den nødvendige distance og tilpasse ledelsesstilen efter, hvad situationen kræver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos orlogskaptajn Malene Brogaard (FKP-NK) på tlf.: 728 56602.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, KL Alexander Baad, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32665295.

Ansøgningsfrist er 18. september 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse 1. november 2022.

Dit faste tjenestested vil være i Odsherred.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FRØMANDSKORPSET
Frømandskorpset er Danmarks maritime specialoperationsstyrke med hjemsted i Kongsøre ved Isefjordens vestlige kyst.
Vi har et unikt fællesskab der bygger på stor diversitet blandt personellet og som er kendetegnet ved åbenhed, loyalitet, kreativitet og stærk faglig dedikation. Dette er afsættet for et innovativt, inddragende og effektivt samarbejde, både internt i korpset og med vores mange eksterne samarbejdspartnere.
Frømandskorpset er en enhed der lægger stor vægt på dedikation, professionalisme og samarbejde da vi tror på: ”Styrke gennem fælles indsats.”
Vi vægter balancen mellem familie- og arbejdsliv under hensyntagen til et til tider højt arbejdstempo, hvor tjenestetider i perioder kan forventes at være fleksible.
Det maritime element er vores styrke, men vi færdes også hjemmevant på land og i luften. Vores opgaver spænder bredt over offensive, stabiliserende og forebyggende missioner, i internationalt såvel som i nationalt regi. Vores stolthed ligger i at gennemføre specialoperationer på højeste niveau og i alle elementer – til gavn for Danmark.
Frømandskorpset er en niveau III myndighed, som er underlagt Specialoperationskommandoen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1