SoMe Specialist til voksende webbureau i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Har du en naturlig flair for sociale medier? Er du specielt glad for at arbejde med Facebook markedsføring? Hvis du både er nysgerrig og teknisk anlagt, så læs endelig videre her.

Nu siger I ”specialist”…

Vi forventer ikke, at du har en masse års erfaring. Heller ej at du har arbejdet hos et bureau før. Den store fordel ved dig er, at du er nysgerrig og rigtig gerne vil lære. Og du er god til selv at tage initiativ til at finde løsninger.

Derudover handler stillingen ikke kun om at lave gode Facebook opslag. Der er ret meget teknik bag. Derfor er det selvfølgelig lidt vigtigt, at du har arbejdet med teknikken bag Facebook annoncering.

Dine opgaver vil være:

  • planlægning og eksekvering af SoMe-projekter med fokus på teknisk optimering og analyse.
  • teknisk og strategisk arbejde med Business Manager og værktøjer såsom Facebook-pixel mv.
  • kendskab til Google Analytics og andre platforme.
  • arbejdet med markedsføring på LinkedIn, Instagram m.fl.
  • kommunikation med dine kunder via telefon, teamsmøder og mail.

Med et smil når man langt

Som SoMe Specialist hos os har du også kundekontakt. Så snart der er lavet aftale med en ny Facebook kunde, overtager du denne. Her skal du finde smilet frem i telefonen. Du skal forventningsafstemme, afstemme budget og målsætning samt lave en contentplan sammen med kunden. Herefter kører tingene og du vil som minimum have kontakt til dine kunder 1 gang om måneden.

I den forbindelse er det også vigtigt, at du går op i statistikker og at holde øje med, om dit arbejde giver det rette afkast. Kunderne skal nemlig også have en opdatering, omkring hvordan det går.

Det er ikke kun for sjov…

Men langt hen ad vejen ER det sjovt! Vi sætter en dyd i dårlige jokes, et meget uformelt arbejdsmiljø og al den hygge vi kan klemme ind. Du vil få et team af gode kollegaer, der hver især har sit speciale område – og de glæder sig alle til, at du starter!

Vi er meget fleksible. Det betyder, at så længe du viser engagement, så er der mulighed for både flextid og hjemmearbejdsdage når der er behov. Vi skal have det godt og hverdagen skal hænge sammen for os alle. Derfor strækker vi os langt for dig – og forventer selvfølgelig, at du gør det samme for os.

Det er lige noget for mig!

Hvis du har læst helt her til… ja så må jobbet jo være lige noget for dig. Så snart du har sendt ansøgning, CV og andre relevante bilag til [email protected] vil hun svare dig retur rigtig hurtigt. Har vi ikke uddybet stillingen nok her, så kan du kontakte Direktør Kenneth Nielsen på tlf. 71 99 48 40. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og holder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Slagelse
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1