Cand´NØRD i marketing og Lead Gen specialist søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Vi er en ung virksomhed, der har travlt med hverdagen i et scale-up. Derfor kigger vi nu på mulighederne for at finde en kvalificeret kommende kollega til vores setup i Svendborg (muligvis Odense-området i starten af 2024), som skal sikre kvalitet og udvikling, når det kommer til vores online fodaftryk. Vi har hovedkontor i Køge, hvor vi ofte vil samles.

Vi forventer ikke, at du er ekspert på alle områder. Når vi nu søger en ægte "GEEK," - sagt med et smil og med kæmpe respekt - leder vi efter en, der brænder for feltet, kan håndtere en række discipliner og er villig til at udvikle sig sammen med virksomheden.

Du vil være med til at forme store dele af vores online tilstedeværelse, lige fra strategi til content. Rollen vil spille en central rolle i at styrke vores brand og bistå med opbygningen af relationerne til både partnere og slutkunder i hele Danmark, hvorved vi kan opnå maksimalt udbytte i forhold til Lead Gen. Det bliver din vigtigste rolle, hvor du virkelig skal "shine."

Vores forventninger til dig:

  • Du har arbejdet med Lead gen i praksis
  • Du er kreativ og idérig.
  • Du anvender en analytisk tilgang og har tålmodighed.
  • Du er villig til forandringer og har et sundt niveau af selvkritik.
  • Du er beslutsom, ansvarlig og kan arbejde selvstændigt.
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med videoproduktion.

Som "Cand'nørd i markedsføring" vil du have en række alsidige ansvarsområder, heriblandt:

  • Lead Gen: Lead Gen er vores livsnerve, hvorfor dette område vil være dit primære fokus, med de nødvendige tiltag til opgaven.
  • Daglig Vedligeholdelse: Du vil være ansvarlig for den daglige vedligeholdelse af vores online platform. Dette indebærer opdatering af hjemmesiden, sikring af korrekt funktionalitet og optimal brugeroplevelse.
  • Content Creation: Skabe kvalitetsindhold, der engagerer og informerer vores målgruppe. Dette kan omfatte blogindlæg, artikler, videoer og mere.
  • SEO inklusive linkbuilding: Bygge og vedligeholde en sund og troværdig "linkbuilding" for vores to brands og dermed sikre synlighed og placeringer.
  • Sociale Medier og Google Ads: Administrere vores tilstedeværelse på sociale medier, oprette og overvåge betalte kampagner og sikre, at vi når ud til vores målgruppe effektivt.
  • E-mail Marketing: Udvikle og implementere en effektiv e-mail-marketingstrategi for at opretholde engagement med vores kunder og partnere.
  • Strategisk Markedsføring: Medvirke til udviklingen af vores overordnede marketingstrategi, der styrker vores position som branchens foretrukne platform.

Som nævnt forventer vi, at du er skarp, når det kommer til "Lead Gen," men vi forventer ikke, at du kan alt fra start. Dit mentale afsæt og din person er mindst lige så vigtige som dine kvalifikationer.

**Vores brands, Gratisbyggetilbud og GBT-gruppen, er tilsammen toneangivende aktører inden for bygge- og anlægsbranchen. Med en bæredygtig tilgang tager vi os af hele tilbudsprocessen, indsamler kundehenvendelser, udfører online besigtigelser og producerer tilbudsbeskrivelser. Vi dokumenterer og beskriver alle projekter og udbyder dem i vores netværk af håndværkere. Derigennem indsamler vi uvildige prisestimater, så kunden kan træffe informerede valg. Vi er stolte af at være den rette sparringspartner og genvej til byggeprojekter af enhver størrelse.

Vi har store ambitioner, så spørgsmålet er, om du er klar til at træde ind i en vinderkultur under opbygning og vil være med til at gøre en forskel i byggebranchen?

Så send din ansøgning i dag. Ved spørgsmål kan du skrive til eller ringe til Ronnie på 61102093. Stillingen nedtages, når vi har fundet den/de rette kandidater.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Svendborg
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1