Konsultationssygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Konsultationssygeplejerske til lægepraksis i Nyborg søges pr. 1. februar/marts 2024

Lægerne Enghavevej Nyborg er et større lægehus, bestående af 6 læger, 1 praksisreservelæge, 4 sekretærer, 2 konsultationssygeplejersker, 1 jordemoder, 1 servicemedarbejder samt 10 medicinstuderende ansat som praksisassistenter. Vores lægehus står overfor udvidelse ifm. flytning til nye og større lokaler i det kommende sundhedshus i Nyborg, og derfor søger vi nu en ny kollega til at indgå i vores velfungerende team i en spændende alsidig hverdag, hvor vi prioriterer faglighed, samarbejde og et godt arbejdsmiljø med humor og fælles frokost.

Vi søger en engageret konsultationssygeplejerske med gode samarbejdsevner og en imødekommende og positiv tilgang til både arbejdet, patienter og kolleger. Arbejdsopgaverne er mangeartede og kræver faglig fundering, fleksibilitet og overblik, og du skal have lyst til at arbejde selvstændigt og kunne afvikle et dagsprogram, bestående af mange korte ambulante patientkontakter. En meget stor og vigtig del af arbejdet består i behandling af patienter med kroniske sygdomme, såsom diabetes, KOL, osteoporose og stofskiftelidelser. Endvidere kan nævnes deltagelse i dagens akutarbejde, sårbehandling, lungefunktionsundersøgelser, INR-kontroller, børnevaccinationer mv.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et godt tværfagligt arbejdsmiljø, med tæt samarbejde og sparring imellem alle faggrupper. Vi har fokus på høj faglig kvalitet, samt fortsat uddannelse og videreudvikling af både medarbejdere, arbejdsgange og klinikken.

Stillingen er på 25-30 timer ugentlig, med arbejdstid mellem kl. 7.30 – 16.00, samt hveranden onsdag til kl. 18.00. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ansættelsesstart optimalt omk 1.feb/marts 2024 eller efter aftale.

Ansøgningen + CV stiles til:

Læge Anne Mette Østerheden Andersen, Lægerne Enghavevej, Enghavevej 2, 5800 Nyborg.

Tlf. nr.: 65 31 08 76

E-mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: 1. december 2023.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i uge 49-50

Vi glæder os til at høre fra dig

Med venlig hilsen

Lægerne Enghavevej: Lise Dragsbæk Madsen, Anne Mette Østerheden Andersen, Eilif Hedemann, Pia Guldager Biba, Mads Kryger og Nanna Brødsgaard

www.enghavevej2.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nyborg
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Odense C

    Senior-ressourcepersoner til Odense UniversitetshospitalVil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet med arbejdsopgaver og timetal, der er tilpasset dine behov? Og har du lyst til (igen) at indgå i .
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Vil du være med til at vise retning?Har du lyst til at lede et sengeafsnit og sårambulatorie, så læs med her! Hvad får du:Et afsnit med engagerede medarbejdere, der bidrager til at tage ansva..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Er du interesseret i at blive en del af forskningen på en højt specialiseret afdelingEr du klar til nye udfordringer og spændende arbejdsopgaver i et velfungerende team, så skynd dig at søge denn..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Svendborg

    Hvem er vi?Medicinsk Afdeling M/FAM er en almen intern medicinsk afdeling bestående af akutmodtagelse, lungemedicin, reumatologi, infektionsmedicin, gastroenterologi/hepatologi, endokrinologi o..
    • Sygeplejerske
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 3