Machine Safety Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Brænder du for at arbejde i et professionelt team, hvor du kan omsætte din viden om lovgivning og standarder til optimale Safety-løsninger, så er du måske vores nye kollega til vores Machine Safety team.

Som Machine Safety Specialist er du med til at sikre, at der i vores udviklingsprojekter vælges, implementeres og valideres sikkerhedsmæssige optimale løsninger inden for de relevante lovkrav, direktiver og standarder. Du vil indgå i et professionelt team hos Eltronic A/S, der udvikler kundespecifikt produktionsudstyr til nogle af Danmarks største industrivirksomheder. Vores kompetencer og løsninger er efterspurgte, og vi kigger ind i en fortsat stor vækst.

Hos Eltronic arbejder vi målrettet med maskinsikkerhed og du vil derfor have en central rolle fra start til slut i vores udviklingsprojekter, ligesom du vil komme til at tage del i videreudviklingen af fagområdet Machine Safety, herunder standardisering af sikkerhedsløsninger.

Dine primære arbejdsområder

  • Bidrage til, at der i konceptfasen vælges løsninger, der tilgodeser såvel de funktionelle, som de sikkerhedsmæssige krav.
  • Udarbejde risikovurdering i overensstemmelse med harmoniserede standarder – herunder:
  • Risk Assessment i Safexpert
  • Safety matrix
  • Sikring af formodningsret overfor maskindirektivet og øvrige relevante direktiver.
  • Sikre grundlag for verificering i henhold til C-standarder (Design, FAT og SAT).
  • Udarbejdelse af tekniske dossier, herunder EU overensstemmelseserklæringer.
  • Deltagelse i optimering af interne processer og standardisering af sikkerhedsløsninger.
  • Videndeling med øvrige faggrupper.

Stillingen refererer til Director for Production Technology i Eltronic A/S. Din daglige base vil være på vores hovedkontor i Hedensted.

Faglige kvalifikationer

Du har formentlig en el-teknisk eller mekanisk uddannelse som ingeniør, maskinmester eller elinstallatør

Praktisk erfaring ift. såvel udarbejdelse af mekaniske, som styringsrelaterede safety-løsninger.

Solidt kendskab til maskindirektivet og de harmoniserede standarder, samt erfaring med CE-mærkningsprocessen i forbindelse med udvikling af kundespecifikke specialmaskiner og robotapplikationer.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til EMC- og lavspændingsdirektivet, samt er vant til at arbejde med sikre styresystemer.

Gode sproglige kundskaber på dansk og engelsk i både skift og tale.

Vi forventer ikke nødvendigvis, at du kan sætte flueben ved alle punkter, så vigtigst af alt er, at du har mod på at uddanne og dygtiggøre dig som specialist inden for Machine Safety.

Vi anvender Safexpert som gennemgående værktøj – har du ikke erfaring heri, sørger vi for den nødvendige oplæring.

Personlige kvalifikationer

Som person er du detaljeorienteret, kvalitetsbevidst, selvkørende og ansvarsbevidst, og ligesom du er skarp til at analysere, strukturere og skabe overblik over safety-relaterede problemstillinger.

Du formår at omsætte krav fra direktiver og standarder til praktiske løsninger i et tæt samarbejde med dine kollegaer, og du indgår gerne i dialogen med kundens tekniske organisation.

Du bidrager til den gode stemning, og du betragter hjælpsomhed i teamet som en selvfølge. Ligesom os sætter du pris på at arbejde i et uformelt miljø med en høj faglig standard, arbejdsdage med fleksibilitet og med plads til både humor og seriøsitet.

Vi tilbyder

En spændende stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende og dynamisk miljø, der vægter faglighed og gensidig respekt højt. I Eltronic vægter vi en flad organisationsstruktur, hvor vi har stor tillid til den enkelte og stort fokus på medarbejdertrivsel. Vores medarbejdere er i centrum ved at have stor indflydelse fagligt såvel som i tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne, bestræbelsen på at finde den rigtige work/life balance for hver medarbejder.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere og ingeniører.

Danmarks førende automationshus

Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 23 års erfaring med udvikling af produktionssystemer og automation. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed. Eltronic A/S beskæftiger mere end 250 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Eltronic A/S er den del af Eltronic Group – et ingeniørfirma, som leverer intelligente specialløsninger i tæt kontakt med vores kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne og skabe en bæredygtig forretning.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Per Westphal, Director, Production Technology på telefon: +45 30 35 80 01

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så ønsker du at blive en del af holdet, så send gerne din ansøgning allerede nu.

Ansøgning sendes via knappen "Ansøg dette job".

Vi glæder os til at høre fra dig.

Eltronic ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Eltronic automatiserer, digitaliserer og optimerer produktionssystemer og processer. Vi er specialister i at facilitere effektiv, enkel og bæredygtig produktion. Med udgangspunkt i vores specialist- og generelistviden inden for branchen har vi udviklet og leveret automatiserede produktionsløsninger i mere end 23 år.

Vi har alle kompetencer til at udføre komplette projekter in-house – fra rådgivning og koncept til produktion og installation. Vores kunder er store industrivirksomheder, og i alle projekter er det vores mål at overlevere en individualiseret løsning, der tilfører værdi til vores kunders forretning.

Viden er selve rygraden i Eltronic, og vi beskæftiger i dag mere end 250 ingeniører, teknikere, projektledere og specialister. Vores medarbejdere er vores mest værdifulde aktiv, og vi støtter dem i at vokse og lære gennem deres karriere i Eltronic.

Eltronic A/S er en del af Eltronic Group A/S.

Se mere på vores ansøgersite: https://Eltronic.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b91bd111)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Hedensted
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Århus N

    Do you tend to work with initiative and enjoy a challenge? Do you have an eye for detail and hold experience within Product Design in Heavy Engineering industries? As a Lead Engineer in the Tower T..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Århus N

    Do you hold software development experience, but you are seeking to progress and further your skills within leadership? Are you enthusiastic about working innovatively and developing wind power sys..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hammel

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for Lead Engineer to join the department .
    • Maskiningeniør
    • Hammel
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Skanderborg

    Har du lyst til at prøve kræfter i en spændende international virksomhed? Maskiningeniørpraktikanter – produktteknologi Vi har mange års gode erfaringer med ingeniørpraktik, og..
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0