Maskiningeniøruddannelse søger en adjunkt eller lektor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Er du drevet af at undervise og af at udvikle en ny uddannelse i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, studerende og lokale virksomheder? Hvis ja, så kan det være dig, vi står og mangler til vores studerende.

Absalons studerende skal mærke deres uddannelse fra første dag. Når de træder ind ad døren, skal de mærke den profession, de er på vej ind i. De skal mærke en særlig uddannelseskultur, hvor fællesskabet med undervisere og andre studerende står stærkt, og endelig skal de mærke en samlet organisation, der sætter studerende først, og som har en stærk og tydelig uddannelsesprofessionalisme.

Diplomingeniør i Maskinteknologi er en forholdsvis nyetableret uddannelse i Kalundborg, og det er vores ambition at uddanne de bedste maskiningeniører i Danmark. Vi målretter vores uddannelse til arbejdsmarkedet ved at samarbejde tæt med den danske maskinindustri samt virksomheder og andre aktører i Biotekbyen Kalundborg. Læs meget mere her (https://www.biotekbyen.dk/alliancen-biotekbyen-indvies-officielt/).

Din profil
Vi søger en underviser, der brænder for at uddanne inden for maskiningeniørfaget. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i nedenstående:

Du er en dygtig og motiverende underviser, der er engageret i de studerende. Du bidrager, sammen med dine kolleger, til at skabe et aktivt, fagligt og socialt studiemiljø. Det er vigtigt, at du kan bidrage positivt til den nære faglige relation, vi har mellem undervisere og studerende.

Du har lyst til at indgå i et arbejdsfællesskab og være med til at udvikle en forholdsvis ny uddannelse. Vi opbygger, udvikler og udbygger løbende vores ingeniøruddannelse og ingeniørfaglige uddannelsestilbud. Du medvirker til at få det faglige, det praktiske og samarbejdet til at fungere godt i en hverdag, hvor meget skal gøres for første gang.

Dine kompetencer som ingeniør eller inden for det teknisk, naturvidenskabelige fagområde kommer i spil i undervisningen og også i udviklingen af nye kurser og aktiviteter omkring uddannelsen, som i dag ikke er en del af vores palette.

Vi lægger særlig vægt på, at du er en fagligt stærk formidler i grunddisciplinerne inden for STEM, ligesom du kan undervise inden for dele af følgende områder:
  • Produktionsteknologi
  • Materialelære
  • CAD
  • Automation
  • Regulering
  • Maskinkonstruktion
  • Robotics
  • Programmering, f.eks. Python


Derudover forventer vi os, at du
  • har relevant erhvervserfaring inden for maskiningeniørfaget og meget gerne har stået som underviser før.


Dine arbejdsopgaver
Du får en række forskellige opgaver i løbet af en arbejdsuge. Det kan blandt andet være følgende:

Undervise og projektvejlede de studerende. Du skal primært undervise og vejlede de studerende på grunduddannelsen, både teoretisk, værksteds- og projektbaseret inden for dine fagområder. Du skal selv tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen og samtidig være med til løbende at udvikle den.

Undervise på efter- og videreuddannelse. Udover undervisning på grunduddannelsen skal du også forvente at undervise på vores efter- og videreuddannelser (EVU), i øjeblikket akademiuddannelsen i Automation og Drift. EVU henvender sig til kursister med et fuldtidsarbejde ved siden af deres uddannelse. Der kan i den forbindelse forekomme undervisning om aftenen eller i weekender.

Fagligt samarbejde som en del af hverdagen. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor du sparrer og samarbejder med dine kolleger. Sammen sørger I f.eks. for at tilrettelægge gode undervisningsforløb, udvikle undervisningsmaterialer, og måske er der et arrangement tilknyttet centret, som skal stables på benene.

Dine kolleger
Du bliver ansat i Centre for Engineering and Science, som driver uddannelserne bioanalytiker, radiograf, diplomingeniør i bioteknologi, diplomingeniør i maskinteknologi samt efter-videreuddannelserne diplom i Bioteknologi, procesteknologi og kemi og akademiuddannelsen Automation og drift.

Du bliver en del af et team med uddannelsesledere, adjunkter og lektorer. På vores uddannelser i Kalundborg er vi 20 undervisere, og ved diplomingeniør i maskinteknologi er vi fire lektorer fast tilknyttet. Vi arbejder på at skabe den bedste ingeniøruddannelse i tæt samarbejde med biotekindustrien i Nordvestsjælland samt vores engagerede studerende. Vi værdsætter høj faglighed og løser opgaver samt udfordringer i fællesskab, hvor vi alle er bevidste om vigtigheden af at bidrage til fællesskabet og til centrets samlede målsætning.

Vi holder til i nybygget campusbygning fra 2021 og i nabobygningen Helix Lab.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid med ansættelse pr. 1. februar 2024, gerne før.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jesper Stensbo Knudsen, [email protected], 7248 3224.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/job-i-absalon/ledige-stillinger)eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 27. november 2023.
  • Vi forventer at afholder samtaler i uge 49 og 50.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Kalundborg
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0