Vi søger tre engagerede ledere til Zealands studieadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vil du være med til at forme Zealands studieadministration? Brænder du for at skabe solid administrativ understøttelse, til gavn for vores studerende og kursister? Vil du være med til at udvikle områder som optag, eksamensplanlægning og drift af både fuldtidsuddannelser og efteruddannelse? Eller har du ambitioner for at styrke studie- og praktikvejledning? Så er du måske en af de tre administrative ledere, vi søger til at stå i spidsen for Zealands studieadministration, med reference til studiechefen.

Zealands studieadministration består af 45 dygtige og engagerede medarbejdere, som dagligt er med til at gøre en forskel for vores studerende. Vi udvikler os løbende for at sikre kvalitet og aktualitet. I øjeblikket er vi i gang med en større omorganisering af studieadministrationen i tre faglige områder. I den forbindelse søger vi tre administrative ledere, der får ansvar for hver deres faglige område.

På Zealand er der sjældent langt fra tanke til handling, og de tre lederes rolle bliver at bringe nye perspektiver i spil og bidrage til at finde gode løsninger i fællesskab. Lederne indgår i en fælles ledergruppe, der har til opgave at styrke synergier på tværs, sikre faglig udvikling og ikke mindst geare processer til implementering af det nye studieadministrative system ESAS.

Leder for Studieliv og Karriere

Lederen får ansvar for studievejledning, koordinering af praktik og det internationale område. Du skal sikre, at den daglige drift fungerer, og skabe retning og prioritere ressourcer og faglig udvikling. Arbejdet sker i samarbejde med medarbejdere i Studieliv og Karriere, og du får desuden en bred kontaktflade på tværs af organisationen. Du kommer til at dele din arbejdstid imellem studievejledningens kontor i Roskilde, rektoratet i Køge og Zealands 6 afdelinger.

Din profil

Vi forestiller os, at du har relevant akademisk uddannelse og er vant til at lede fagprofessionelle fra en stilling som enten leder eller teamleder. Det er en forudsætning, at du har solid erfaring med hhv. studievejledning, praktik og international udveksling, gerne fra et universitet. Du skal kunne agere selvstændigt, samt være lyttende og nysgerrig på at få alle ressourcer i spil. Samtidig skal du have en fleksibel tilgang til løsninger og kunne agere i en kompleks politisk organisation.

Leder for Optag og Efteruddannelse

Lederen får ansvar for optag af vores 27 fuldtidsuddannelser og administrationen af Zealands efteruddannelse. Du skal løbende have fokus på udvikling af begge områder og selvfølgelig sikre solid drift. Et væsentligt indsatsområde i den kommende tid bliver overgangen til ESAS, med de implikationer det også kommer til at få for brugen af 3. parts systemer. Din dagligdag bliver i rektoratet i Køge, hvor begge teams er placeret, men du vi også være til møder med kolleger på vores andre afdelinger i region Sjælland.

Din profil

Vi forestiller os, at du har relevant lederuddannelse og er vant til at lede medarbejdere fra en stilling som enten leder eller teamleder. Det er en forudsætning, at du har solid erfaring med studieadministration, både for fuldtids- og efteruddannelse. Du skal kunne agere selvstændigt, samt være lyttende og nysgerrig på at få alle ressourcer i spil. Samtidig skal du have en fleksibel tilgang til løsninger og kunne agere i en kompleks politisk organisation.

Leder for Frontservice og Fuldtid

Lederen får ansvar for eksamensplanlægning, studieforløb, SU og SPS-administration samt vores receptioner på lokale afdelinger. Du skal sikre solid drift på alle områder og have fokus på udviklingspotentialer. Også her bliver det helt afgørende at lykkes med overgangen til ESAS, da det er motoren i de fleste processer. Din dagligdag bliver i rektoratet i Køge, men det forventes også at du jævnligt arbejder på vores øvrige afdelinger, for at være i tæt dialog med lokale medarbejdere og kolleger.

Din profil

Vi forestiller os, at du har relevant akademisk uddannelse og er vant til at lede medarbejdere fra en stilling som enten leder eller teamleder. Det er en forudsætning, at du har solid erfaring med studieadministration, gerne fra et universitet. Du skal kunne agere selvstændigt, samt være lyttende og nysgerrig på at få alle ressourcer i spil. Samtidig skal du have en fleksibel tilgang til løsninger og kunne agere i en kompleks politisk organisation

For alle tre ledere gælder det, at de refererer til studiechefen og løbende vil være dialog med studieledere, relevante undervisere og administrative kolleger.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et alsidigt job og selvstændigt job i en organisation i rivende udvikling, hvor ambitionerne er høje, og hvor du kan være med til at forme løsninger og se dem folde sig ud i praksis.

Ansættelse sker per 1.1.2024 på 37 timer om ugen. Løn efter relevant overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.

Arbejdsstedet for stillingerne:

  • Leder for Optag og Efteruddannelse er Zealand Sjællands Erhvervsakademi, Lyngvej 21, 4600 Køge, med mødeaktivitet på vores afdelinger.
  • Leder for Frontservice og Fuldtid er Zealand Sjællands Erhvervsakademi, Lyngvej 21, 4600 Køge, med mødeaktivitet på vores afdelinger.
  • Leder for Studieliv og Karriere er Zealand Sjællands Erhvervsakademi, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde, med mødeaktivitet på vores afdelinger.

Ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser samt anden relevant dokumentation sendes elektronisk via linket nedenfor. Søg nu og senest tirsdag 28. november 2023. Samtaler afholdes løbende.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til studiechef Ingrid Amelie Thorn på tlf. 50762602 eller mail [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

Zealand har afdelinger i 6 byer i Region Sjælland. Læs mere på zealand.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Køge
  • Tirsdag den 28. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gadstrup

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Snoldelev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles må..
    • Afdelingsleder
    • Gadstrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams on executing some of the biggest CAPE..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Køge

    Vi søger en dygtig og erfaren medarbejder med detailerfaring, der skal fungere som souschef i vores spændende forretning i Køge, Strædet. Som souschef i [xxxxx] får du mulighed for at komme me..
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3