Maskiningeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Langeskov

EXHAUSTO søger en dygtig og erfaren maskiningeniør til at indgå i vores dynamiske udviklingsteam. Brænder du for produktudvikling, og ønsker du sammen med det øvrige udviklingsteam at sikre EXHAUSTOs fremtidige program af konkurrencedygtige produkter og teknologi, så er jobbet som Udviklingsingeniør ved EXHAUSTO måske noget for dig.

Stillingen:

Med reference til Engineering Manager kommer du til at arbejde med udvikling af ventilationsanlæg fra idefasen til produkterne er implementeret i produktionen. I forbindelse med vores udviklingsprojekter, vil du indgå i et projektteam, og du vil få ansvar for den totale maskintekniske konstruktion. Med ansvar for vores termodynamiske fagområde vil du også indgå i vores team for design og dimensionering af vores varmegenvindingskoncepter og vores køle/varmepumpe systemer.

EXHAUSTOs virksomhedskultur baserer sig på følgende værdier; respekt, engagement og tillid, hvilket er vigtigt, at du kan identificere dig med og afspejle i din tilgang til opgaverne.

Opgaverne vil bestå i:

  • Udvikling af tekniske koncepter til vores produkter
  • At tage ansvar for generelle mekaniske konstruktioner ved sparring med vores konstruktører.
  • Deltage i produktionsmodning af nye produkter på vores produktionslinjer
  • Beregning og implementering af varmevekslere og varme – og køleflader.
  • Beregne og designe køleanlæg
  • Fremkomme med forslag og ideer til nye produkter og teknologier samt forbedring af produkter og produktionsmetoder
  • Udarbejde produktdokumentation som diagrammer, styklister etc. til vores produktion og supply chain.
  • Udarbejde dokumentation til teknisk dossier iht. til de relevante standarder, maskindirektivet osv. til brug for vores CE mærkning.
  • Deltage i udarbejdelse af kundedokumentation som vejledninger og produktinformation
  • Deltage i Engineering afdelingens funktioner på en sådan måde at udviklingsopgaverne gennemføres efter de lagte planer under hensyn til at afdelingens samlede målsætning opfyldes.
  • Bistå ved komplicerede reklamationer.
  • Ledelse af delprojekter.

Erfaring og kvalifikationer:

Du har en relevant teoretisk baggrund f.eks. maskiningeniør på kandidatniveau med vægt på energiteknik eller en anden relevant maskinteknisk baggrund og gerne nogle års erfaring. Erfaring med produktudvikling fra branchen er en fordel. Måske har du også en håndværksmæssig baggrund, som giver dit arbejde en praktisk forankring.

Vi arbejder i tværorganisatoriske projekter, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Som person er du faglig stærk og arbejder selvstændigt med et stort drive. Du kommunikerer godt, også på tværs i organisationen, og er en udadvendt teamplayer med et godt humør og du brænder for det, du laver. Du opsøger selv viden og informationer, og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.

Du behersker engelsk i skrift og tale, og har gerne kendskab til skandinaviske sprog samt tysk.

Virksomheden tilbyder:

Vi tilbyder dig en selvstændig og spændende stilling i en dynamisk virksomhed med gode kollegaer. Jobbet byder på gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn forhandles individuelt og vil afspejle kvalifikationer.

Er du interesseret i stillingen, og besidder du de beskrevne kvalifikationer, så send din ansøgning via linket.

Om EXHAUSTO:

EXHAUSTO udvikler og fremstiller højkvalitetsprodukter og -systemer til komfortventilation på alle anvendelsesområder - fra kontorer, butikker, skoler og institutioner til industribygninger, hoteller og sygehuse.
Med fokus på høje virkningsgrader og et energiforbrug, der sætter nye standarder for branchen, er EXHAUSTO blandt de absolut førende på området.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har desuden salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernen har i alt 300 ansatte.

EXHAUSTO er en del af ALDES Group, en fransk international, familieejet koncern. ALDES leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til luftrensning opvarmning/køling af brugsvand samt central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen 1.600 medarbejdere globalt.

Læs gerne mere om virksomheden på: www.EXHAUSTO.dk og om ALDES på www.aldes.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Langeskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Langeskov
  • Mandag den 06. februar 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense C

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Odense C
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense N

    We are seeking an Mechanical Engineer to join our R&D team in Odense. [xxxxx] technology combines drone technology with an RF payload, enabling precise diagnostics and measuring of the radio spec..
    • Maskiningeniør
    • Odense N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Rudkøbing

    Do you want to drive the creation of value and facilitate Mechanical Design in our Company? Do you want to make a visible impact by improving and creating state of the art technical solutions? Do y..
    • Maskiningeniør
    • Rudkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Langeskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Langeskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0