Maskinmester til kontrolrum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Har du flair for drift af kraftvarmeværker, og brænder du for at arbejde med effektiv drift af det samlede energisystem? Vil du med på en udviklingsrejse mod fremtidens forsyningsselskab? Så er du måske vores nye maskinmester til kontrolrummet i Energi.

Bliv en del af fremtidens forsyningsselskab
Aarhus skal være CO2-neutral i 2030. Derfor arbejder Kredsløb hele tiden på at udvikle nye løsninger, der gør en forskel for både klimaet og vores kunder. Ambitionen er, at det skal være nemt at være grøn, når man bor i Aarhus Kommune. Energi har ansvaret for, at vi producerer og leverer el og fjernvarme så effektivt som muligt, og her har kontrolrummet en central funktion. Energi driver et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværk, hvor vi årligt energiudnytter ca. 250.000 ton affald og 230.000 ton halm og flis til el og varme.

Vi søger en maskinmester med nogle års relevant erfaring, der har lyst til at arbejde i en alsidig organisation med gode muligheder for at udvikle sig. Du bliver en del af vores afdeling Kontrolrum og et stærkt team af erfarne driftsmestre med god faglig sparring. Du har en central rolle, og det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og har gode samarbejdsevner.

Dine opgaver og succeskriterier
Dit ansvarsområde i kontrolrummet er at styre og overvåge kraftværksdrift samt forsynings- og distributionsanlæg, så du sikrer en stabil og konkurrencedygtig fjernvarme til Aarhus-området. Du trives med at være problemløseren, der selvstændigt træffer de rigtige beslutninger, så vi ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, miljø eller økonomi.

Mere specifikt betyder det, at dine arbejdsopgaver kan være at:

  • Være omdrejningspunkt for informationer om driften – herunder kommunikation med en bred vifte af forskellige faggrupper – både egne og eksterne.
  • Være medspiller i at den daglige produktionsplanlægning udmønter sig i driften af både egne og vore samarbejdspartneres anlæg.
  • Koordinere indsatsen ved driftsforstyrrelser, herunder tilkald af vagter.
  • Sikre varmeforsyningen ved varmeudfald – via dialog med producenter og egne vagter, så der vælges reserveenheder ud fra en vægtning af både økonomi og forsyningssikkerhed.
  • Fejlfinde på hændelser via analyser, kurver og rapporter over driftsforhold.
  • Varetage kundeservice og rådgivning overfor varme- og affaldskunder.
  • Betjene en lang række fagsystemer, herunder systemer til information af vores kunder og samarbejdspartnere ved driftsforstyrrelser.
  • Være aktiv deltager i forbedringsprojekter mod et system, hvor vi vægter driftsøkonomi og strategisk drift højt.

Du kommer til at indgå i en vagtturnus i kontrolrummet, hvor du efter en oplæringsperiode veksler mellem dag-, aften- og nattevagter.

Den ideelle profil
Som person er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt, hvor du holder hovedet koldt for at kunne træffe de rigtige beslutninger ved driftsforstyrrelser eller varmeudfald. Du har en nysgerrig tilgang til nye arbejdsrutiner eller IT-systemer i kontrolrummet og en høj grad af gode samarbejdsevner – også under pres.

For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du:

  • Har en faglig uddannelse som maskinmester.
  • Har en god sikkerheds forståelse.
  • Har nogle års erfaring f.eks. indenfor energiproduktion, skibsfart, Olie & Gas eller lignende.
  • Har stor teknisk forståelse og flair for systematisk problemløsning.
  • Det er en fordel, hvis du har interesse for eller praktisk erfaring med SRO-anlæg.
  • Er god til at rapportere både verbalt og skriftligt for at lave vidensdeling med dine kollegaer samt resten af organisationen.

Kredsløb som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.

Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 18. januar 2023. Vi behandler ansøgninger løbende.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Kontrolrum Henrik Nordsted Sørensen på telefon 2058 4418, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. marts 2023.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Ølstedvej 20, 8200 Aarhus N.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Brabrand
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Århus N

    Do you want to be a part of the greener future? Do you have any experience within Technical Project Management in electronics and are you looking for an exciting opportunity in a growing industry? .
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus N

    Here at the Product functions department, we are seeking a technically solid and focused individual to propel developing and maintaining functional Strategies and technology roadmap for all areas o..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1