Servicetekniker til Teknisk afdeling hos Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Servicetekniker til Teknisk afdeling hos Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen


Kunne du tænke dig at arbejde med den nyeste teknik inden for mærkerne Volkswagen, Audi, Škoda, CUPRA og SEAT?

Vi skal en liga op, når det drejer sig om teknisk forståelse og evnen til at formidle og vejlede i tekniske løsninger. For at lykkedes i jobbet skal du både være imødekommende, løsningsorienteret og have nogle stærke kommunikative evner.

Om jobbet
Som servicetekniker er du en del af vores tekniske team, hvor den primære opgave er support til værksteder og servicepartnere for teknisk relaterede sager. Andre opgaver består bl.a. i:

  • Medvirke til kvalitets- og markedsovervågning
  • Håndtering af tekniske ”hard cases” i samarbejde med vores tekniske servicecenter
  • Kontakt til Producent – herunder udfærdigelse af rapporter og deltagelse i tekniske møder



Vi er med til at sikre, at vores værksteder og servicepartnere har de bedste forudsætninger for at levere den bedste service til vores kunder. Du får adgang til kurser og efteruddannelse, så du udvikler dig fagligt - både på vores eget Academy og hos producenterne.

Din daglige arbejdsplads er Park Allé i Brøndby. Det kan forekomme, at du skal besøge værksteder og servicepartnere.

Om dig
Du er eksperten, som kan kontaktes, når der opstår tekniske udfordringer. Du er bindeleddet til Producenten og rådgiveren til teknikerne.

Det er et must, at du har en stor interesse i biler samt erfaring fra branchen – gerne med en baggrund som automekaniker eller lignende. Du er med på trenden ift. den digitale verden og den elektriske omstilling, der i større grad vinder ind i bilbranchen. Du er drevet af en nysgerrighed for at løse komplekse sager.

Du har mod på en travl hverdag, hvor du skal forvente, at der stilles store krav til at vi effektivt, kvalitativt og med kunden for øje, supporterer teknikere med at løse teknisk relaterede sager. Du skal være god til at kommunikere og gøre dig forståelig, så der ikke opstår tvivl om din rådgivning.

Hvad tilbyder vi?
Et fuldtidsjob i landets største bilkoncern med mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. Vi tilbyder pension, sundhedssikring og andre medarbejdergoder, som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og formidabel frokostordning i vores nyrenoverede kantine. Du bliver en del af en velkonsolideret og attraktiv virksomhed med en stærk iværksætterånd, som tæller over 2.800 dedikerede kolleger.

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring indenfor import og salg af biler. Udgangspunktet for alle handlinger i Semler Gruppen er slutbrugeren - nemlig bilkunden. Vi arbejder målrettet for altid at give kunden en unik oplevelse, både ved bilkøbet og den efterfølgende service på værkstedet. Skandinavisk Motor Co., der er en del af Semler Gruppen, driver import og salg af bilmærkerne fra Volkswagen Group – Porsche, Audi, Volkswagen person- og erhvervsbiler, SEAT, CUPRA og Škoda. Gruppen er samtidig førende indenfor salg af biler i luksussegmentet og varetager, udover Porsche, salget af Lamborghini og Bentley.


Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Vi behandler ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Group Services tekniske chef Kenneth Pedersen på telefon +45 43 28 83 40.

Stærke værdier forener os på tværs
Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Greve

    Vi har travlt og søger derfor hurtigst muligt en maskinfører til 14 tons gravemaskine med GPS, som skal udføre anlægsopgaver på hele Sjælland. Har du erfaring som maskinfører eller gravemester, og .
    • Maskintekniker
    • Greve
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Gummigedsfører 25-30 tonsSom gummigedsfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser.Opstartsdato: Hurtigst muligtArbejdstid: Mandag til torsdag .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4