Bliv del af vores dedikerede team som servicetekniker på ventiler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Skal du være med til at effektivisere og optimere danske procesanlæg? Vil du være del af en virksomhed, der sætter kunden i centrum? Vi leder efter en servicetekniker med solid mekanisk forståelse.

Hos Fagerberg leverer vi kvalitetsprodukter i form af ventiler, instrumenter og analyseudstyr. En af vores vigtigste opgaver er at tilbyde kompetent rådgivning og service, så vi i samarbejde med vores kunder kan opnå optimale løsninger. Som del af vores serviceteam kan du se frem til en solid oplæring af erfarne kollegaer, så du bliver klædt på til at yde den ventil-service, som Fagerberg er kendt for.

Din nye hverdag
Som servicetekniker inden for ventilområdet arbejder du for brancher som energi, fjernvarme, olie/gas, farma og fødevarer. Det vil foregå on-site på fx varme- og kraftværker i perioder, så forvent cirka 30 overnatninger ude pr. år. Du besøger kunder i hele Danmark, primært fra din bopæl i Københavnsområdet eller Trekantområdet. Du vil desuden få opgaver på vores værksted i Brøndby. Flextid giver dig mulighed for at planlægge opgaver i samarbejde med koordinatoren, så det passer ind i dit familie- og privatliv.

Vi stiller en fuldt udstyret servicevogn på gule plader til rådighed.

Konkret vil du komme til at:

  • Planlægge og udføre serviceeftersyn i samarbejde med kollegaer og kunder
  • Indstilling og servicering af elektriske og pneumatiske aktuatorer
  • Udføre on- og offline-tests af sikkerhedsventiler
  • Foretage renovering af regulering- og afspærringsventiler
  • Håndtere idriftsættelse og indkøring af ventilsystemer
  • Udarbejde dokumentation af serviceopgaver

Hvem er du?
Vi søger en servicetekniker med solid mekanisk forståelse, en positiv attitude og lysten til at yde den bedste service hos vores kunder. Vi sætter pris på godt humør og evnen til at tackle udfordringer og uforudsete opgaver, da du kan støde på forskellige situationer hos kunderne. Kendskab til el er en fordel, og erfaring som servicetekniker er meget værdsat.

Vi ser helst, at du har en relevant baggrund inden for mekanik og teknik, såsom maskinarbejder/industritekniker, smed, automatikfagtekniker, elektriker eller lignende. Hvis du har en alternativ baggrund, men erfaring fra en lignende stilling med service og vedligehold, hører vi også gerne fra dig. Derudover kræver stillingen at:

  • Du har Kørekort (B)
  • Du skriver og taler dansk og engelsk
  • Du er sikker i brug af IT og computer


Om Fagerberg
Fagerberg er et hold på 48 dedikerede kolleger med hovedkontor i Brøndby. Vi prioriterer samarbejde og vidensdeling mellem vores salgs-, teknik-, service- og administrationsafdelinger højt. Vores produktprogram omfatter ventiler, instrumenter og analyseudstyr, og vores kunder spænder fra OEM-kunder til slutbrugere inden for fjernvarme, energi, fødevarer, farma, vand & spildevand, olie & gas, marine og Power2X. Vi har en stærk ejer i ryggen i form af det svenske børsnoterede Indutrade AB – en solid industrikoncern med over 200 selskaber i mere end 30 lande.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning
Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om stillingen, er du også velkommen til at kontakte chefkonsulent i Actief Teknik Bureauet Christopher Sunddahl på telefon 4121 1409 eller via e-mail [email protected].

Actief Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Brøndby
  • Tirsdag den 29. august 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Greve

    Vi har travlt og søger derfor hurtigst muligt en maskinfører til 14 tons gravemaskine med GPS, som skal udføre anlægsopgaver på hele Sjælland. Har du erfaring som maskinfører eller gravemester, og .
    • Maskintekniker
    • Greve
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Gummigedsfører 25-30 tonsSom gummigedsfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser.Opstartsdato: Hurtigst muligtArbejdstid: Mandag til torsdag .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4