Maskinmester til drift og overvågning af forsyningen på Frederiksberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at sikre optimal og sikker drift på alle vores forsyningsanlæg? Tiltaler det dig at arbejde i en forsyningsvirksomhed, hvor innovation og bæredygtighed står højt på agendaen. Og er du en udpræget holdspiller? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som driftsmester i kontrolrummet kommer du til at indgå i et team med 7 andre driftsmestre. Teamet har en helt central opgave. For at have et velfungerende kontrolrum er en forudsætning for, at vi kan levere sikker forsyning til vores kunder. Og med sikker forsyning bidrager vi til kundernes livskvalitet.

Dine opgaver

Driftsmester-teamets fælles fokus er at sikre optimal drift samt udføre vedligehold på alle vores forsyningsarter: vand, fjernvarme, gas, køl og spildevand.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at drifte og overvåge vores forsyningsanlæg fra kontrolrummet og at deltage i vedligehold og optimeringsopgaver på anlæggene, hvor langt størstedelen ligger på Frederiksberg.

Vi er lige nu i gang med at idriftsætte vores nye varmepumpeanlæg. Anlægget skal udnytte overskudsvarme fra vandet, som vi indvinder og behandler på vores nye blødgøringsvandværk. Du og dine kolleger i kontrolrummet får en vigtig rolle med at drifte og optimere disse nye anlæg.

Frederiksberg Forsyning arbejder tæt sammen med Frederiksberg Kommune om at klimatilpasse byen og gøre den robust over for skybrud. Du kommer til at drifte og tilse klimatilpasningsanlæg rundt om i byen.

Kontrolrumsdrift nu og på længere sigt

I øjeblikket er kontrolrummet døgnbemandet og drives af maskinmestre i treholdsskift. Når du ikke er på vagt, deltager du i drifts- og vedligeholdsopgaver og har også mulighed for at indgå i projekter.

Vi er i gang med at finde løsninger, så vi kan drifte vores anlæg uden døgnbemanding. Det betyder, at du forventeligt fra september 2024 slipper for treholdsskift og i stedet skal arbejde i dagtimerne og periodisk være tilknyttet en rådighedsvagt. Det vil frigive tid til mere fokuseret vedligeholdelses- og projektarbejde, fx implementering af asset management og deltage i udviklingen af vores iso-systemer.

På grund af den rådighedsvagt, der er knyttet til stillingen, er det en forudsætning, at du har kørekort til personbil kat. B og ikke bor mere end én times kørsel fra Frederiksberg Forsyning.

Om dig

  • Du er maskinmester med stor interesse i teknik.
  • Du trives i en hverdag med mange forskellige opgaver og er vant til at tage initiativ og ansvar samt arbejde selvstændigt og træffe beslutninger.
  • Du er nysgerrig med hensyn til at indhente viden og sætte dig ind i historikken på anlægget.
  • Du lytter til erfaring, men kan også bidrage med nye vinkler og ideer til struktur og processer.
  • Du arbejder struktureret, formår at bevare overblikket i stressede situationer og kan både arbejde alene og i mindre teams.
  • Du er god til at sætte dig ind i IT-systemer.
  • Det er en fordel, hvis du har kedelpassercertifikat og kender til SRO-anlæg.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med varierende opgaver og stort ansvar
  • At du bliver en del af et meget engageret team, der fordeler opgaver og vagter mellem sig
  • At du bliver lært grundigt op i jobbet ved sidemandsoplæring
  • En organisation med en uformel omgangstone, høj faglighed og godt arbejdsfællesskab
  • Også bl.a. frokostordning, en aktiv personaleforening, og adgang til træningsfaciliteter.

Vi har desuden løbende fokus på din faglige og personlige udvikling i forhold til jobbet og opgaverne.

Arbejdsstedet er på Stæhr Johansens Vej 38, 2000 Frederiksberg – lige ved Fasanvej Metro.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV online senest fredag den 24. september 2023. Vi indkalder løbende til samtaler. Du kan få yderligere information om stillingen hos koordinater Michael Beck på tlf. 30 76 65 81

Mød nogle af vores gode og dedikerede ansatte, der fortæller om deres opgaver og deres bidrag til en bæredygtig by på vores hjemmeside: https://www.frb-forsyning.dk/job

Du kan læse vores privatlivspolitik for ansøgere på vores hjemmeside: https://www.frb-forsyning.dk/Default.aspx?ID=3097

Frederiksberg Forsyning er et lokalt forsyningsselskab på Frederiksberg. Kernen af vores arbejde er at sikre Frederiksberg stabil og sikker adgang til vand og energi. Vi leverer vand, fjernvarme og -køl, bygas, bortleder regn- og spildevand og producerer vedvarende energi. Kvalitet og sikkerhed er vores nøgleord. Vi prioriterer en bæredygtig forsyning højt – og har fokus på både det miljømæssige, det sociale og det økonomiske aspekt.

Frederiksberg er byens grønne hjerte, og hos Frederiksberg Forsyning arbejder vi målrettet for en grøn, tryg og sund by – nu og i fremtiden. Vi passer på byen og engagerer os i at løse de energi-, forsynings- og klimaudfordringer, Frederiksberg står over for.

Vi vil gerne inspirere borgere, de lokale virksomheder og resten af vores lokalsamfund til grønnere valg og vaner. Vi har et særligt samfundsansvar, fordi vores løsninger spiller en stor rolle i den grønne omstilling. Vores ansvar rækker ud over kommunegrænsen, for den måde, vi bidrager til at løse udfordringerne på, har betydning for tæt bebyggede områder generelt og i sidste ende for resten af verden.

Forsyningen har ca. 150 ansatte og en nettoomsætning på godt 600 millioner kroner årligt.

Frederiksberg Forsyning A/S ejes 100 % af Frederiksberg Kommune. Du kan læse mere om Frederiksberg Forsyning på www.frb-forsyning.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Frederiksberg
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Gummigedsfører 25-30 tonsSom gummigedsfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser.Opstartsdato: Hurtigst muligtArbejdstid: Mandag til torsdag .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1