Operatør til Topsoe, Frederikssund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Vi er et fællesskab af over 2.800 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com.Om ostopsoe.com.Den person, vi leder efter
Vi søger en Operatør til vores produktionsanlæg i Frederikssund. Du vil spille en central rolle i vores produktionsproces, hvor du, sammen med dine kollegaer, vil være ansvarlig for at drifte produktionen. Du er med til at sikre høj kvalitet og minimalt spild, og du får selvfølgelig grundig oplæring.Den person, vi leder efterVi arbejder på skiftehold, så der er weekend, aften og natarbejde hos os, det får du selvfølgelig tillæg for.Det, du vil bringe
Har du erfaring med produktion og betjening af maskiner så er det en kæmpe fordel. Vi arbejder i faste team, så det er vigtigt at du er en teamplayer og vil samarbejde, både med dit eget team og de andre team, for det er sammen at vi når i mål.Det, du vil bringeDu går systematisk til værks i dit arbejde, er bevidst om sikkerhed, og har basale computerfærdigheder. Erfaring med MS Office og Sattline er en fordel.Hvorfor arbejde hos os?
Vi tilbyder en stilling med mange udfordringer, men også med stor frihed under ansvar. Når du har fået erfaring, så lytter vi gerne til dine forslag til at forbedre processerne, det er nemlig noget vi har god erfaring med.Hvorfor arbejde hos os?
Du vil blive en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, hvor du har 5-8 teamkollegaer i et fast team, og supportere og ledere der hjælper dig til at levere det som vi har lovet kunderne.
Sådan kan du ansøge
Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, så send en kort ansøgning og et CV på dansk ved at klikke på linket www.topsoe.com, vi ser frem til at høre fra dig.Sådan kan du ansøgewww.topsoe.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Frederikssund

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Farum

    Er du interesseret i automatik og mekanik, er du teknisk nysgerrig og har en naturlig lyst til at vide og lære mere? Ønsker du yderligere at udvikle dine evner inden for maskiner og vedligeholdelse..
    • Maskintekniker
    • Farum
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hørsholm

    Er du passioneret for klimaet og vil være med til at reducere metanemissioner fra gasnettet? Vi søger en teknisk ekspert, herunder en dedikeret ingeniør eller maskinmester til at styrke vores team .
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Maskintekniker i Birkerød

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Maskintekniker
    • Birkerød
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kvistgård

    Kan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret .
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1