Værktøjstekniker / Formkonstruktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gjern

ERHR Rekruttering søger en erfaren Værktøjstekniker/Formkonstruktør til Belden Cekan A/S i Gjern
  • Vil du være med til at udvikle maskiner og designe udstyr, værktøjer og forme, der skal støbe branchens mest komplette produkter af end-to-end netværksløsninger?
  • Er du uddannet værktøjstekniker, formkonstruktør, maskiningeniør (eller lignende) og har du bred erfaring med at konstruere værktøjer til plaststøbning?
  • Kan du være bindeled og styre processen fra emnedesign til formdesign og bygge bro mellem toolshop og udviklingsafdeling?

...Så er det netop dig vi søger, og du skal derfor blot læse videre...

Om Belden Inc internationalt Belden Cekan er en del af den store internationale organisation Belden Inc., hvor der sammenlagt er over 8.000 talentfulde mennesker ansat. Belden Inc. udvikler og producerer produkter til understøttelse af den kritiske netværksinfrastruktur og audiovisuelle broadcast branche. Produkterne er kendte og efterspurgt i markedet, da de bruges på mange af de foretrukne steder såsom kontorer, koncerter, sportsbegivenheder, forlystelsesparker og universiteter, bare for at nævne nogle få.

Se mere på www.belden.com

Om Belden Cekan i Danmark Hvis du ønsker at blive en del af et globalt team af ekstraordinære og dedikerede mennesker, der har forpligtet sig til at designe, levere og understøtte klassens bedste teknologiløsninger – så er Belden Cekan en virksomhed for dig. Du vil opleve en tempofyldt, resultatorienteret og voksende virksomhed, hvor medarbejderne er kreative, analytiske og opsatte på at ville være de bedste.

Du bliver en del af det stærke team i Danmark. Der foreligger en kompakt projektpipeline, der er klar til at blive designet støbeværktøjer til. Afdelingen i Gjern består af 2 fokusområder, R&D og Toolshop. Alle arbejder tæt sammen om at levere løsninger og tjenester af høj kvalitet til både interne og eksterne kunder over hele verden.

Om jobbet Dine opgaver spænder imellem maskinudvikling, design af udstyr, produktudvikling og design af forme. Som værktøjstekniker er du en vigtig brik i at binde udviklernes emnedesign sammen med formdesign af værktøj og videre over til maskinbygningen. Du bliver en del af R&D teamet, der udvikler nye produkter til fremtidens løsninger tillige med at de arbejder med kontinuerlige procesforbedringer. Du kommer naturligvis også til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i Toolshop, der fremstiller de nye forme du designer.

Jobbet indebærer, at du...
  • skal arbejde med udstyrs-, form og værktøjsdesign samt maskinudvikling. Du skal have viden, interesse og lyst til at arbejde med produktudvikling samt maskin- og automationsløsninger

  • bliver en del af en agil afdeling, der som team løfter arbejdet med hele processen fra idé, udvikling, test og validering til indkøring af produkter

  • løser opgaver med test og rapportering samt tager action på fejlanalyser på produkter og support på produktionsudstyr.


  • skal tage ansvar og være driftig, da du får ansvar for egne opgaver og får mulighed for at påvirke fremtidige opgaver

  • får mulighed for at være en del af en international organisation med tæt samarbejde med udviklingsafdeling i Montreal


Din erfaring og færdigheder
  • Du er uddannet værktøjstekniker, formkonstruktør, maskiningeniør eller lignende og har mindst 5 års relevant erfaring indenfor samme område

  • Du har erfaring med design af sprøjtestøbeværktøjer til mindre tekniske plast emner


  • Det vil være en fordel hvis du har erfaring med design af stanseværktøjer

  • Du skal være dygtig og erfaren til emnemodning, samt til optimering af valgte fremstillingsmetoder. Har du tillige indsigt i automatiseret samling og maskinopbygning, vil det være et positivt plus

  • Struktureret tilgang og erfaring med at arbejde i hele processen fra idé, gennem udvikling, test og validering til indkøring af produkter

  • Kendskab til design og konstruktion af små komplekse emner i plast

  • Kender til projektarbejde i stage/gate model


  • Er hjemmevant i udfærdigelse af dokumentation, testrapporter etc.

  • Solidt kendskab til 2D/3D CAD og PDM/PLM systemer. Hos Belden Cekan arbejdes der i Solidworks og Creo, samt EPDM og Windchill

  • Kendskab til maskindirektiv og CE-mærkning


Hos Belden Cekan A/S er vi innovative, tempofyldte, resultatorienterede, og vi vinder. Vi har brug for talentfulde folk som dig, til at blive ved med at vinde. Søg derfor denne spændende udviklende stilling og kom og vær med på vores vinderhold...

Tiltrædelse Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

Sådan søger du stillingen ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering.

Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Headhunter Tim Lykke Jensen, ERHR Rekruttering på telefon 5455 2200. Alle henvendelser behandles fortroligt og under diskretion.

For at overholde Belden Inc. koncernens interne processer og forretningsgange, skal du indsende din ansøgning og CV på Beldens jobsite, via dette link:

https://career4.successfactors.com/sfcareer/jobreqcareer?jobId=17935&company=beldeninc

Ansøgningsfrist Hurtigst muligt. Vi screener og evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du, at… Hos Belden Inc. kan du opbygge en unik karriere, i en international virksomhed. Belden Inc. mange brands giver mulighed for at tilbyde en dynamiske karriere på tværs af flere brancher.

Belden Cekan A/S er stolte af at være certificeret ‘Great Place to Work’ og har arbejdet målrettet med dette igennem flere år. Vi ønsker, sammen med vores medarbejdere, at skabe de bedste rammer og en god arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Gjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Gjern
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Ikast

    JW Industri A/S er en avanceret, fleksibel og ansvarlig stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Virksomheden producerer, servicerer og udvikler special-, delmaskiner,.
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viborg

    Trier Industries A/S i Viborg søger CNC-industriteknikere / opstillere til vores 5-aksede bearbejdningscenter Vi søger faglærte industriteknikere / maskinarbejdere til vores bearbejdningsafdeli..
    • Maskintekniker
    • Viborg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Herning, maj 23 Servicetekniker til CNC, automation og robotter. Vi har travlt og udvider derfor vores eksterne servicetekniker-team, ligeledes med målsætningen at øge vores markedsandele ind..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Herning, maj 23 CNC Servicekonsulent Er du tekniker og har du min 5 års erfaring med CNC-maskiner inden for træ og komposit, og har du mod og lyst på mere? Så læs videre. Vi har nok at se t..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Gjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Gjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0