Mixoperatør til nathold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Vil du være en del af et team, som hver dag arbejder for at sikre den bedste kvalitet for vores kunder? Motiveres du af præcision i dit arbejde? Så er du måske en af de mixere, som McBride søger til vores nathold.

På vores fabrik i Hammel søger vi lige nu medarbejdere til vores mixeri, som hver dag sørger for at mixe det pulver, vi bruger til vores produktion af primært opvasketabs. Du vil blive en del af et større team, som udover mix operatører består af operatører og linjeteknikere, som alle bidrager til at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder.

Sikre pulver og kvalitetskrav

Dine primære opgaver i mixeriet bliver at sikre pulver til produktionslinjerne samt at alle kvalitetskrav overholdes.

Herudover indebærer dine opgaver bl.a.

  • Lave mix og afvejninger jævnfør styklister og kvalitetskrav

  • Udarbejde dokumentation af produktionsdata

  • Rengøring og vedligeholdelse af mixeranlæg.


Der vil også være nogle forefaldende opgaver, hvor det er vigtigt, at du er klar til at gribe de bolde, der kommer og hjælpe med de praktiske opgaver og projekter, når de opstår løbende i produktionen.

God kollega, der har styr på detaljen

Du har gerne en baggrund som produktionsmedarbejder. Derudover har du et truckcertifikat og god erfaring med maskiner. Du har formentligt arbejdet som ufaglært procesoperatør eller lignende. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til at arbejde med de opgaver, som du bliver sat i udsigt.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til LEAN.

Som person er du:

  • En god kollega, der kan snakke med alle

  • Ansvarlig og møder til tiden

  • Hjælpsom og tager initiativ.


Du kan motivere dig selv og samtidig har du gode samarbejdsegenskaber, da de øvrige operatører er dine vigtigste samarbejdspartnere. Du følger altid procedurer og sikrer, at tingene bliver gjort ordentligt.

I fællesskab får vi alt til at løbe rundt, tager ejerskab og vi bidrager alle til, at der er så få uplanlagte stop i vores produktion som muligt.

Det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder, Jesper Kohlwes, på +45 20343966 . I det daglige vil du referere til produktionsteamlederen, for det hold, du arbejder på.

Vi gennemgår løbende indkommende ansøgninger og kalder til samtale, så send din ansøgning via linket i annoncen så hurtigt som muligt.

Vi søger også mixoperatører til andre af vores hold. Denne stilling er til nathold.

McBride som arbejdsgiver

Du får en spændende mulighed for at tilslutte dig en af Europas førende leverandør af private label husholdnings- og professionelle rengørings- / hygiejneprodukter til Europas største og mest succesrige detailhandlere. I Danmark har vi fabrikker i Holstebro og Hammel. Du kommer til at blive tilknyttet vores fabrik i Hammel, som producerer opvasketabs. På fabrikken i Hammel er vi ca. 170 ansatte.

Formlen for vores succes er ret ligetil: vi arbejder efter vores fire nøgleværdier - altid dedikeret, samarbejde, stræber efter at være den bedste, samt vi giver og tager ansvar. Dette betyder bl.a., at vi altid stræber efter at skabe et endnu bedre miljø for alle McBride-medarbejdere.

I McBride tilbyder vi en hverdag i en flad organisation, hvor alle kan snakke med alle. Vi arbejder konstant på at skabe et godt sammenhold, og vi arbejder i mindre teams, hvor alle kender alle.

Derudover går vi op i vores medarbejderes udvikling. Har du lyst til at blive endnu bedre inden for dit område, tilbyder vi videreudvikling, og vi har også danskundervisning som et ekstra tilbud.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hammel
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Flemming

    ENORM producerer Black Soldier Fly larver, der kan genanvende reststrømme fra vores fødevareindustri og upcycle disse til værdifulde ingredienser som protein, fibre og fedt. Ingredienserne fra vore..
    • Maskintekniker
    • Flemming
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Grenaa

    Maskinfører – Stena Genbrug i GrenaaVil du være en del af et team med højt humør og godt sammenhold? Har du lyst til at blive en del af vores aftenhold? Har du hænderne rigtigt skruet på og en .
    • Maskintekniker
    • Grenaa
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    DriftsoperatørerJeg søger to driftsoperatører, hvoraf den ene stilling skal besættes af en medarbejder med CE-kørekort.Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som prod..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1