Driftstekniker til drift & vedligeholdelse af kritisk infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Er du interesseret i at være en del af udviklingen inden for fremtidens installationsprojekter? Er du motiveret af at arbejde med drift og vedligeholdelse af komplekse bygningssystemer og kritisk infrastruktur? Hvis svaret er ja, så læs videre. Vi søger i øjeblikket en maskinmester til vores hold.

Om Vores Virksomhed - Høj Faglighed, Samarbejde og Trivsel

I Naviair er fagligheden og ambitionsniveauet på højt niveau, og du vil blive involveret i en bred vifte af udfordrende opgaver. Du vil typisk deltage i projekter fra start til slut, enten selvstændigt eller i samarbejde med kolleger, afhængigt af projektets omfang. Vores team består af erfarne tekniske specialister med forskellige baggrunde og aldersgrupper, hvilket giver mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.

Vi er et hold på omkring 18 dedikerede kolleger. Atmosfæren i virksomheden er uformel og er åben. Vores ledelsesstruktur er flad, og beslutningsprocesserne er effektive. Vi værdsætter trivsel og et positivt arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på både personlig og faglig udvikling, så du kan udvikle dig i den retning, der passer til dine mål og vores organisation. Selvom vi er engagerede i vores arbejde, lægger vi også vægt på at opretholde en balance mellem arbejds- og privatliv.

Krav til Ansøgeren

Vi forventer, at du er maskinmester, elinstallatør eller besidder en lignende uddannelse, gerne med kendskab til alternative energikilder. Du skal have interesse for drift, vedligeholdelse og energioptimering af elektriske anlæg og bygningssystemer samt forståelse for de komplekse sammenhænge i disse systemer.

Dine Opgaver inkluderer:

  • Håndtering af eksterne håndværkere under reparationer, ombygninger og vedligeholdelsesarbejde.
  • Daglig drift og vedligeholdelse af bygningsinstallationer, herunder VVS-, køle- og ventilationsanlæg samt CTS.
  • Udarbejdelse og opdatering af tilstandsvurderinger af tekniske installationer til brug for udarbejdelse af investeringsplaner.

Du har en pragmatisk og struktureret tilgang til arbejdet og trives med at tage ansvar for optimering af drift og vedligeholdelse af bygningssystemer. Du kan være enten nyuddannet eller have et par års erfaring fra en større organisation med komplekse strukturer. Efter endt oplæring forventes det, at du deltager i afdelingens vagtordning/tilkaldevagtordning.

Du har tidligere arbejdet metodisk med praktiske opgaver og har demonstreret evnen til at gøre en aktiv og synlig indsats på området. Du kombinerer din faglige viden med praktiske observationer, er struktureret og motiveres af at nå målene i dine opgaver. Du behersker dansk både skriftligt og mundtligt, og du har også gode skriftlige og mundtlige engelskkundskaber. Derudover er du i besiddelse af kørekort kategori B.

Hvorfor søge?

Vi tror på, at et meningsfuldt arbejde, et motiveret miljø og et arbejdsliv i balance, er med til at skabe høj trivsel. Derfor tager vi også din udvikling alvorligt og investerer løbende i din kompetenceudvikling. Du vil få masser af muligheder, høj grad af involvering og medbestemmelse samt fleksibilitet. Desuden tilbyder vi;

  • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet i arbejdsplanlægningen
  • Mobil, PC og betalt hjemmeopkobling
  • Fri parkering og god kantineordning
  • Gode lyse lokaler, moderne møderum og med god udsigt til lufthavnen
  • Flere trænings- og motionslokaler og sociale aktiviteter på tværs
  • Sundhedsordning hvor din mentale og fysiske trivsel er i fokus
  • Gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer
  • Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomster i staten samt afhængige kvalifikationer
  • God pensionsordning

.. og meget mere

Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge i gennemsnit. Løn og ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og OAO Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for maskinmestre i land eller overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsen er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt” (NATO SECRET).

Start din nye karriere sådan

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamchef Building System Rasmus Byrresen på telefon +45 21620422 eller e-mail: [email protected].

Naviair ser mangfoldighed som en fordel, og vi opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Klik på ”Ansøg” og send en motiveret ansøgning og dit CV senest den 1. december 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Kastrup
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    [xxxxx] is on a transformational journey, evolving from a traditional license-based software company to a cutting-edge subscription-based SaaS vendor. We specialize in providing innovative softw..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1