Ejendomsservicetekniker til Kastellet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du ejendomsservicetekniker eller lignende og har en særlig sans for struktur, service og kvalitet? Så har vi lige nu en spændende stilling på Kastellet, hvor du kan være med til at påvirke udviklingen, skabe mulighed for en afvekslende arbejdsdag, samt gøre en konkret forskel og bevare en kulturarv.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder i hele landet.

Vi leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorene, mad i kantinerne til lejeboliger til Forsvarets ansatte.

Mange af opgaverne løses af vores 28 etablissementspartnerelementer, der er fordelt på de største tjenestesteder i hele landet. Her håndteres alt fra brugerhenvendelser og indkøb til arrangementsstøtte til bygningsvedligehold.

Etablissementspartnerelementet i Kastellet er tjenestestedets og brugernes primære indgangsvinkel til rekvirering af ydelser hos Ejendomsstyrelsen. Vi har et tæt samarbejde med boligkontoret, der ligger under servicecentret i Hjørring og som administrerer tjeneste –og lejeboligerne i Nyboder og i Kastellet.
Desuden har vi et tæt samarbejde med arkitekten på området, som er vores daglige sparingspartner omkring bygningsmassen.
Vi gør meget ud af at have et godt samarbejde på tværs af vores mange forskellige baggrunde. Vi støtter, bidrager, løfter hinanden, og gør en indsats sammen.

Om stillingen

Du skal indgå i samarbejdet om at varetage den overordnede koordination af driften i Nyboder og Kastellets små 700 lejemål, der alle er i fredede bygninger.

Herudover kan stillingen indeholde følgende konkrete arbejdsopgaver:
• Deltagelse i håndværkermøder
• Faglig vurdering og igangsættelse af driftsopgaver
• Styring af ind –og udflytningssyn, inkl. aflæsninger og div. mindre flytteopgaver
• Sikring af leverancer forud for varemodtagelse
• Koordinering og varemodtagelse af leverancer på hårde hvidevarer
• Beboerkontakt
• Koordinering af affaldsløsninger, herunder også kildesortering, samt samarbejde med kommunens affaldskonsulent.

Du varetager også generel sagsbehandling samt dokumentations- og administrationsopgaver inden for området.

Du skal være indstillet på at opgaverne kan være meget forskelligartede og afvige fra ovenstående, hvilket også til tider kan give svingende arbejdstider, dog er normtiden 0700-1424.

Vi tilsikre den nødvendige oplæring, samt faglig sparring, således at relationer og faglighed på området sikres i et godt onboarding forløb.

Om dig

Du har en baggrund som ejendomsservicetekniker eller lignende erfaring fra tidligere stilling, gerne med et kendskab til fredede bygninger.

Du har bred erfaring inden for administration og sagsbehandling, gode IT færdigheder og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i SAP.

Som person er du først og fremmest en god kollega, og du værdsætter et godt samarbejde med dine kollegaer. Du skal kunne samarbejde på tværs af faggrupper og samtidig have evnen til at arbejde på egen hånd på tildelte opgaver.

Du formulerer dig godt på dansk både på skrift og i tale. Du har god situationsfornemmelse, får energi og motiveres af at have udadvendt kontakt med mange forskellige mennesker hver dag.

Du skal være indstillet på, at der i opstartsperioden kan være mange forhold, der skal afklares og endnu ikke er helt på plads. Det kan derfor blive nødvendigt med ekstra motivation og engagement fra dig i denne periode.

Det er en forudsætning, at du har kørekort til personbil.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Partnerelementet i Kastellet Marie Surlykke Lund på tlf. 4131 6952.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Sådan søger du
Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er den 15. februar 2024. Samtaler afholdes løbende.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimere opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og vidensfællesskaber.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København Ø
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Gummigedsfører 25-30 tonsSom gummigedsfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser.Opstartsdato: Hurtigst muligtArbejdstid: Mandag til torsdag .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1