Maskinmester til Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Produktionen på Amagerværket har ansvaret for driften af Amagerværket døgnet rundt, året rundt. Herunder at anlæg fremmes økonomisk og miljømæssigt optimalt og dermed producerer bæredygtig og billig fjernvarme til HOFORs kunder, hvor vi nu søger 3 maskinmestre til at indgå i dette arbejde.

Driftsmester til produktion og distribution af EL og fjernvarme
Som Driftsmester vil du deltage i produktion og distribution af EL og fjernvarme, drift og overvågning af blokanlæg, fjernvarmenettet samt hjælpeanlæg. Du kommer primært til at arbejde i kontrolrummet, hvorfra drift, overvågning og betjening håndteres. Fra kontrolrummet vil du deltage i drift af produktionsanlæggenes ydelser, rådighed, driftsøkonomi og miljø. Supplerende til kontrolrumsarbejde vil der i perioder være behov for deltagelse i support samt revisions opgaver ud i anlægget.

Maskinmester med kendskab til kraftværksteknik
Vi forventer at du har interesse i jobbet som maskinmester, og du kan både have relevant uddannelse med nogle års erfaring eller være nyuddannet, hvor vi sørger for at du får en god oplæring. Vi har dygtige og erfarne maskinmestre, som vil kunne være med til at give dig en masse god erfaring og støtte dig i jobbet. Vi ser gerne at du har kendskab til kraftværksteknik og SRO-anlæg. Samtidigt er det vigtigt for os at du har interesse i at udvikle dig fagligt og personligt, og vi har derfor en forventning om at du viser engagement for egen videreudvikling, samt deltager engageret i support- og revisionsopgaver.

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • Besidder evnen til at kommunikere effektivt på tværs af forskellige interne afdelinger samt eksterne instanser
  • Er nytænkende, engageret og interesseret i at have det ansvar som følger med i en forsyningsvirksomhed
  • Har en positiv indstilling, bevare overblikket samt gode samarbejdsevner, også i pressede situationer
  • Kan arbejde med egne opgaver og arbejder systematisk

50 dygtige kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Du kommer til at indgå i et vagthold (3-holdsskift) bestående af en teamleder, tre maskinmestre samt driftsmedhjælpere. Du bliver en del af en afdeling med en ærlig og direkte tone, hvor vi vægter humor og fællesskabet. Vi værdsætter og respektere hinandens evner, individualiteter og livsanskuelse.

Vi prioriterer den personlige og faglige udvikling, og er gode til at sparre med hinanden.

Du kommer til at referere til en teamleder i afdelingen Produktion som består af i alt 50 dygtige og engagerede medarbejdere.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 22. december 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Remi Schmidt-Andersen, sektionsleder, 2795 5106. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København S
  • Fredag den 22. december 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Job i et dynamisk arbejdsmiljøTil vores kunde i Søborg søger vi en kvalitetsbevidst operatør som vil være med til at bidrage til skabelsen af en cirkulær økonomi for plast i et tæt samarbejdende og..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    <p>Are you an Automation Engineer (Instrumentation, Automation, SRO) looking to bring your skills to the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private secto..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3