Operatører til antenneproduktionen, Lystrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Vi søger en ny kollega, gerne med faglært baggrund inden for metalindustrien, til vores Antenneproduktion i Lystrup (Electronics Manufacturing. Arbejdet er placeret på dagshold, mandag – fredag.

Electronics Manufacturing fremstiller avanceret antennesystemer og derudover fremstilles der komplekse elektronikløsninger til satellitter, radarsystemer og selvbeskyttelse af fly. Vores løsninger anvendes i missionskritiske applikationer og vi har stor ekspertise indenfor fremstilling af højeffektive strømforsyninger og elektroniske enheder. Terma leverer blandt andet avanceret elektronik og kabler til F-35 Joint Strike Fighter.

Stillingen er tidsbegrænset frem til d. 28. februar 2024, med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Dine primære opgaver
I Antenneproduktionen vil du primært beskæftige dig med fremstilling af antennestrukturere og gearkasser. Arbejdet udføres primært med hånd- og el-værktøj, og kræver stor præcision og sans for detaljer.

Du får en grundig oplæring, således du bliver klædt på til at arbejde selvstændigt og kunne tage egne beslutninger. Det er derfor vigtigt, at du er beslutningsdygtig og samtidig er ansvarsbevidst.

Du får et spændende og udfordrende job, samt et godt arbejdsmiljø hvor det kollegiale vægtes højt.

Din uddannelse og erfaring

  • Det kan være en fordel at du er faglært som maskinarbejder, smed eller lignende, men ikke et krav.
  • Erfaring med montagearbejde vil være en fordel.
  • Kan læse og forstå engelsk.

Dine personlige kompetencer:

  • Du er kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og kan arbejde efter de høje kvalitetskrav, som vores produkter skal opfylde
  • Du er engageret og initiativrig
  • Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at planlægge din tid effektivt
  • Du skal være godt til at samarbejde med kollegaer i egen, samt andre afdelinger
  • Du har hænderne ”skruet” rigtigt på
  • Du læser og skriver engelsk på et nogenlunde niveau, da flere informationer og instruktioner er på engelsk.

Hvad kan Terma tilbyde som arbejdsplads?
Sideløbende med et højteknologisk, internationalt og kreativt miljø kan vi tilbyde dig en hverdag i samspil med kolleger, hvor faglig stolthed, engagement og humor er drivkraften. Ud over de faglige udfordringer har Terma et stort og righoldigt tilbud af sociale aktiviteter, såvel som klubber og foreninger.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at besøge http://www.Terma.com/ eller kontakte Manager, Kasper Blem Malling, Telefon : 29261231 eller e-mail : [email protected]

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For at vi kan behandle denne effektivt og fortroligt i vores rekrutteringssystem, modtager vi udelukkende ansøgninger via www.Terma.com

Ansøgningsfrist: Der ansættes løbende

Bear in mind that candidates must be able to obtain a security clearance by the Danish Defence Intelligence Service. This entails that candidates, as a minimum, have stayed within NATO/EU for the last 7 years only interrupted by short stays abroad.

The high-tech and innovative Terma Group develops products and systems for defense, non-defense and security applications, including command and control systems, radar systems, self-protection systems for aircraft and vessels, space technology, and aerostructures for the aircraft industry.

Terma A/S is headquartered at Aarhus, Denmark. Internationally, Terma has subsidiaries and operations in The Netherlands, Belgium, Germany, United Kingdom, United Arab Emirates, India, Singapore and the U.S.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Lystrup

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Flemming

    ENORM producerer Black Soldier Fly larver, der kan genanvende reststrømme fra vores fødevareindustri og upcycle disse til værdifulde ingredienser som protein, fibre og fedt. Ingredienserne fra vore..
    • Maskintekniker
    • Flemming
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Grenaa

    Maskinfører – Stena Genbrug i GrenaaVil du være en del af et team med højt humør og godt sammenhold? Har du lyst til at blive en del af vores aftenhold? Har du hænderne rigtigt skruet på og en .
    • Maskintekniker
    • Grenaa
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    DriftsoperatørerJeg søger to driftsoperatører, hvoraf den ene stilling skal besættes af en medarbejder med CE-kørekort.Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som prod..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 3