Teamleder for Ejendomsservice i Fyns største energikoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være en del af et hus med høj aktivitet og med fokus på den grønne omstilling? Er du god til at holde overblikket, og betyder kvalitet og grundighed meget for dig? Så er du måske vores nye teamleder for Ejendomsservice.

Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100% ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. En del af denne udvikling handler om at sikre, at vores processer og systemer passer til forretningens behov, så vi kan imødekomme kundernes ønsker.

En bred pallette af opgaver

Hos Energi Fyn har vi en vigtige opgave i at sikre den bedst mulige vedligeholdelse af vores bygninger og installationer. Vi er et hus i konstant udvikling, og der sættes højere og højere krav til vores systemer, installationer og fysiske lokationer. Dette vil du som teamleder blive en vigtig del af at varetage.

Som teamleder for Ejendomsservice får du en hverdag med mange forskelligartede opgaver. Disse indebærer alt fra udførelse af mindre reparationer og rekvirering og vejledning af håndværkere over tilstandsvurdering af bygninger og tekniske installationer og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner til personaleledelse af funktionens øvrige to medarbejdere.

Derudover kan nævnes følgende eksempler på opgaver:

  • Styring af budget og økonomi for aktiviteter vedr. ejendomsservice
  • Drift af adgangskontrolsystem og praktiske ting vedr. dette
  • Drift af automatisk brandmeldings- og brandventilationsanlæg, samt kontroller heraf
  • Flådestyring
  • Håndtere og styre samarbejder med eksterne samarbejdspartnere og leverandører
  • Ad hoc-opgaver, f.eks. opsætning af borde og stole til arrangementer og mindre flytninger i bygningen

Din succes afhænger især af din evne til at være en leder for de to øvrige medarbejdere, og din evne til at få sat struktur på funktionens opgaver.

Kvalitet, struktur og engagement

Det er ikke afgørende, hvad din uddannelsesmæssige baggrund er, men vi forestiller os, at du har hænderne skruet godt på og kan byde ind med en god generel teknisk og IT-mæssig forståelse. Derudover er det en klar fordel, hvis du har erfaring med ledelse.

Det er vigtigt, at du er engageret og går op i dit arbejde. Du skal finde stolthed i at levere et godt stykke arbejde af god kvalitet. Derudover er dette en rolle med mange kontaktflader, så det er en fordel, hvis du trives i en udadvendt rolle, hvor man skal kunne snakke med alle i huset samt med eksterne samarbejdspartnere.

En lille funktion med en stor kontaktflade

Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og kan se frem til en spændende hverdag i en funktion, hvor dine arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder vidt, og hvor du har mulighed for at sætte mange kompetencer i spil. Funktionen består af 2 medarbejdere ud over teamlederen, og den er kendetegnet ved sin store kontaktflade ud i koncernen.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en teamleder til Ejendomsservice, der både fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Odense SV
  • Torsdag den 23. november 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Odense

    Tilkaldeoperatører til pantstationen i OdenseEr du studerende eller gået på efterløn/pension og kunne du tænke dig at arbejde som tilkaldeoperatør på vores pantstation i Odense og blive en del .
    • Maskintekniker
    • Odense
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense SV

    Er du klar til et job, hvor du ikke bare skruer løs – men også har stort fokus på teknik, teamwork og god kundeservice? Som VPS-tekniker hos [xxxxx] kommer du til at arbejde med et .
    • Maskintekniker
    • Odense SV
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense S

    Har du erfaring med at betjene gravemaskiner og sætter du en ære i at udføre og levere kvalitetsarbejde?Til vores anlægsafdeling i Odense søger vi en erfaren og kompetent maskinfører, som fast .
    • Maskintekniker
    • Odense S
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense SØ

    Er du uddannet automatiktekniker, og har du lyst til en alsidig hverdag, hvor du på el/automationsdelen, skal bidrage til opbygning af maskiner og komplette proceslinjer til fødevareindustrien?.
    • Maskintekniker
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2