Dygtig konstruktør søges til Sekura Cabins A/S, Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SV

Til nyoprettet stilling søger vi en dygtig og erfaren CREO-konstruktør til udviklingsafdelingen.

Om Jobbet:
Du bliver en del af vores i forvejen kompetente team på 5 konstruktører, som alle sidder med hvert deres ansvar inden for konstruktion til både nye og eksisterende kunder. I tæt samarbejde med både udviklings- og salgsafdelingen bliver du en vigtig spiller i forhold til både nyudvikling og ændringer af vores produkter. Som konstruktør bliver du involveret i hele produktets livscyklus fra design og produktion til, at det er fuldt funktionsdygtigt ude hos vores kunder.
Der vil forekomme omkring 15-20 rejsedage/årligt.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Tæt samarbejde med vores kunder omkring udvikling og konstruktionsændringer
  • Support og samarbejde med vores produktion når tegningerne skal blive til virkelighed
  • Tæt samarbejde og sparring med salgsafdelingen i forbindelse med udarbejdelse af tilbud/skitser og tegninger
  • Indgå i projektteams og bidrage med din mekaniske viden i projekterne

Hvem er du:
Du kommer med en relevant faglig baggrund som f.eks. maskiningeniør eller konstruktør, og besidder gerne nogle års erfaring inden for udvikling og konstruktion. Du brænder for at være en del af en afdeling, hvor høj faglighed og sparring er en fast del af hverdagen. Du trives med tæt kundekontakt og en stor international kontaktflade, hvor du evner at kommunikere på alle niveauer. Din faglighed og passion inden for mekanisk konstruktion og udvikling er stor, og dette smitter af på resten af organisationen. Du ser det som et stort plus at få muligheden for at være tæt på produktionen og forretningen, og dermed tage ansvaret og ejerskabet for opgaven/produktet hele vejen igennem.
Du er erfaren inden for CAD-programmet CREO, har en god geometrisk forståelse samt behersker engelsk i skrift og tale.
Som person trives du i en travl hverdag, hvor fokus er på kvalitet og tilfredse kunder. Du er faglig ambitiøs og arbejder struktureret og systematisk. Du har en positiv personlighed og vægter højt at være en del af en organisation, hvor kulturen er åben og ærlig, og hvor trivsel og gode kollegaer er altafgørende.

Sekura Cabins A/S tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling med høje frihedsgrader i en virksomhed, der har fokus på udvikling, vækst og medarbejdertrivsel. Du bliver en del af en virksomhedskultur med høj faglighed og dedikerede medarbejdere, som alle udviser stor passion for netop det, de laver. På trods af næsten 225 medarbejdere er vi en virksomhed med en flad organisation, hvor medindflydelse og ansvar prioriteres.
Du tilbydes en løn, der svarer til dine kvalifikationer og jobbets krav samt pension og sundhedsordning.

Om Sekura Cabins A/S:
Sekura Cabins A/S i Randers designer, udvikler og producerer kabiner på OEM-basis til entreprenør- og industrikøretøjer, hvor ca. 99 % af produktionen går til eksport. Sekura Cabins A/S, der er i fortsat vækst, er ejet af et konsortium bestående af de hollandske investeringsfirmaer Foreman Capital og Standard Investment. Fabrikken har både design, udvikling og produktion i Randers, hvor der er ca. 225 beskæftigede. Se også http://www.sekura.dk

Vi ser frem til at høre fra dig
Career – a part of JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilagnedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.
Fra d. 8/7-23 til 31/7-23 er der ferielukket. Der arbejdes på rekrutteringen både før og efter denne periode.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Randers SV
  • Fredag den 29. september 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Flemming

    ENORM producerer Black Soldier Fly larver, der kan genanvende reststrømme fra vores fødevareindustri og upcycle disse til værdifulde ingredienser som protein, fibre og fedt. Ingredienserne fra vore..
    • Maskintekniker
    • Flemming
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    DriftsoperatørerJeg søger to driftsoperatører, hvoraf den ene stilling skal besættes af en medarbejder med CE-kørekort.Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som prod..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Randers SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Randers SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1