Driftsassistent til Rengøring og Service, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Ønsker du et alsidigt job indenfor rengøring og service med fokus på brugertilfredshed, medarbejderudvikling og effektive driftsprocesser?

Har du et højt fagligt niveau inden for rengøring og service og har du lyst til at understøtte den daglige drift og medvirke til, at vores patienternes faciliteter er indbydende? Så er du måske vores nye driftsassistent!

Din hverdag og dine arbejdsopgaver
Din fornemmeste opgave bliver løbende at følge op i rengøringsområderne ift. medarbejdernes arbejdsopgaver og arbejdsplaner.

Du medvirker til at implementere udviklingsplaner, samt følger op på den enkelte medarbejders faglige udvikling og kompetenceniveau.

Konkrete eksempler på dine arbejdsopgaver

  • Medvirke til at opretholde en høj standard indenfor rengøring, hertil sikre kvalitetskrav og opfølgning ved afvigelser samt dokumentere dette.
  • Arbejde med rengøringsplanlægning, bl.a. via Data Know How
  • Deltage i den daglige drift og i bemandingen og koordinering af vores vagttelefoner
  • Deltage i intern og ekstern auditering, for at medvirke til at vi lever op til standard indenfor fødevareområdet og rengøring, samt opfølgning på audit og egenkontrol

Dine kvalifikationer
Vi søger dig, der er indstillet på at være synlig i vores serviceassistenters hverdag. Dig, der kan være garant for vores kerneydelser og er en god daglig sparringspartner for vores serviceassistenter og vores samarbejdspartnere. Dig, der vil være med til at optimere vores drift og er løsningsorienteret. Fx skal du kunne kordinere i akut opgaver og fravær i driften.

Vi forestiller os, at du er god til at samarbejde, kommunikerer og har en positiv tilgang til forandringer. Du har situationsfornemmelse og trives med at arbejde i forskellige miljøer.

Du er en holdspiller, der bidrager til fællesskabet og at du kan bevare overblikket i pressede situationer.

Vi ser desuden gerne, at:

  • du er servicemindet, handlekraftigt og har et godt overblik
  • du er god til at kommunikere både i tale og skrift
  • du har erfaring med it og smartphones og er vant til at arbejde efter INSTA 800/NIR
  • du har et højt fagligt niveau indenfor rengøring og er i stand til at formidle dette
  • du kan fungere som rollemodel i vores afdeling

Det er en fordel, hvis du har kendskab til håndtering af fødevarer. Ved manglende kendskab, må du være indstillet på oplæring/uddannelse indenfor dette område.

Din nye arbejdsplads og kollegaer
Du bliver en del af Rengøring- og Service afdelingen, hvor to dage aldrig er ens. Du vil få din daglige gang i smukke omgivelser med udsigt til Roskilde Fjord.

Du kommer til at samarbejde tæt med plejen, patienterne, portørerne, sikkerhedsassistenterne og vores administration. Vores primære arbejdsopgaver er rengøring og tilberedning/servering af Cook-chill mad, at overholde den hygiejniske standard på begge områder, og derved at understøtte patientbehandlingen.

Du vil referere til afsnitsledelsen, som består af en servicechef og en serviceleder. Udover ledelsen er der en vagtplanlægger tilknyttet afdelingen. Vi har cirka 55 serviceassistenter fordelt på flere teams.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du kommer til at arbejde i psykiatrien, hvor vi sikrer dig høj sikkerhed. Du får et udfordrende, men spændende job indenfor rengøring og service, hvor vi tilbyder dig:

  • Indflydelse. Du er med til implementere, optimere og videreudvikle driften og arbejdsgangene i enheden.
  • Oplæring. Du får et skræddersyet introduktionsprogram, hvor der er fokus på opgaver, arbejdsgange, psykiatri og sikkerhed. Hertil tilbud om uddannelse.
  • Medarbejdere. Du vil være en del af en dygtig personalegruppe med et godt fællesskab.
  • Goder. Du vil kunne benytte dig af de personalegoder som Region H tilbyder, f.eks. indkøbsordningen og leje af sommerhuse i ind- og udland.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Afdelingen er pt. åben alle årets dage fra kl. 6.30 til 20.00, med 3 holdskift. Stillingen er en fuldtidsstilling. Der må påregnes skiftende vagter på alle ugens dage, som tilrettelægges efter aftale. Som udgangspunkt med vagter hver 3. weekend.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst med FOA.

Ansøgningsprocedure
Søg via linket her på siden, senest den 25. oktober 2023. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter, sammen med din ansøgning.

Har du nogle spørgsmål til stillingen eller vil du videre mere om afdelingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Lisbeth Wolff på telefon 38 64 21 22 eller Serviceleder Erik Michaelsen på telefon 38 64 23 53.

Du kan læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på ”Job i Psykiatrien”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Roskilde
  • Onsdag den 25. oktober 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Montør til Landbrugsmaskiner søgesHar du erfaring som montør med ekspertise inden for el, hydraulik og montage af maskiner? Vi søger en dygtig montør til landbrugsmaskiner med mulighed for hurtig o..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Køge

    Til vores fugemasseproduktion søger vi en blandeoperatør til vores aftenhold. Vi leder efter en engageret og ansvarsfuld kollega, der både kan arbejde selvstændigt og indgå i et tæt samarbejde .
    • Maskintekniker
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 10
12. maj 2024 10
11. maj 2024 10
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 7
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5