Teknisk Service Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du en god teknisk forståelse? Brænder du for at arbejde med fejlfinding og yde teknisk support til både kunder og kollegaer? Silhorko-Eurowater A/S vækster og søger lige nu en Teknisk Service Supporter, som vil være med til at understøtte vores strategi inden for et af fremtidens vigtigste områder – rent vand. Hos Silhorko-Eurowater udvikler, sælger og servicere vi bæredygtige vandbehandlingsanlæg i det meste af Europa. Vi leverer komplette vandbehandlingsløsninger, som bruges til fremstilling af drikkevand og vand til industriel anvendelse, herunder kedelvand, procesvand og kølevand. Ved at sikre rent drikkevand til verdens befolkning og nedbringe vandforbruget i industrien, vil du blive en del af virksomhed, der har fokus på at løse aktuelle klimaudfordringer.

Din rolle

Du blive tilknyttet vores Serviceafdeling, hvor du vil få til ansvar at yde teknisk support og vejledning til vores danske kunder og serviceteknikere i hele Danmark, hovedsageligt fra vores hovedkontor i Stilling ved Skanderborg. I samarbejde med kompetente kollegaer, vil du fungere som bindeleddet mellem kunden, serviceteknikeren og servicekontoret.

Du vil også for ansvar for at sikre salg af moderniseringsopgaver og serviceaftaler ved vores eksisterende kunder, som bl.a. omfatter fødevare- og medicinalindustrien, energisektoren, og offentlige og private vandværker.

Du vil dermed få en central rolle, idet du vil være med til at sikre, at vi til en hver tid formår at servicere vores kunder til tiden og med omhu.

Primære opgaver

  • Teknisk support og vejledning til både kunder og serviceteknikere
  • Problemløsning direkte med kunden pr. telefon
  • Fejlfinding on-site ved kunder i samarbejde med serviceteknikere
  • Udarbejdelse af tilbud og priskalkulation for serviceaftaler og moderniseringsopgaver
  • Opfølgning på tilbud hos kunder

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har håndværksmæssig baggrund, f.eks. som vvs-tekniker eller -installatør, elektriker eller lignende.

Som person er du udadvendt og rummer et stort servicegen. Du er løsningsorienteret, god til at danne overblik og prioritere. Du har flair for at sætte dig ind i tekniske problemstillinger og formidle forespørgsler og løsninger på en forståelig måde. Vi forventer ikke, at du har brancheerfaring, men hjælper dig gerne til at få den rette viden indenfor området gennem en grundig oplæring.

Vi ser gerne, at du har gode IT-kundskaber, og ikke mindst, har mod på at lære nye IT-systemer at kende. Vi anvender SAP, som ERP-system.

Vi tilbyder

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 opkøbt af Grundfos, som er pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer. Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Vi beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande.

Vi tilbyder dermed en stilling i en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how, og ikke mindst en hverdag med mange udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at være med til at gøre en forskel for fremtidens vandbehandling.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring og få mulighed for at tage del i vores frokostordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, der skaber sammenhold på tværs af organisationen med flere årlige sociale arrangementer.

Lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Lyder dette som noget for dig? Søg stillingen direkte via vores hjemmeside.

Yderligere information

For yderligere spørgsmål omkring stillingen eller Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, kontakt gerne Department Manager, Service DK, Anne Norup Kviesgaard på [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Skanderborg
  • Torsdag den 27. juli 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Århus N

    Here at the Product functions department, we are seeking a technically solid and focused individual to propel developing and maintaining functional Strategies and technology roadmap for all areas o..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Flemming

    ENORM producerer Black Soldier Fly larver, der kan genanvende reststrømme fra vores fødevareindustri og upcycle disse til værdifulde ingredienser som protein, fibre og fedt. Ingredienserne fra vore..
    • Maskintekniker
    • Flemming
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 9
8. april 2024 9
7. april 2024 10
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 10
2. april 2024 10
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11
28. marts 2024 11