Timelønnet servicetekniker til lørdagsarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Til vores servicekontor i Nordjylland søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer i Øster Hurup.

Om os

Awaze A/S er en del af Europas førende udbyder af feriehuse med samlet 110.000 enheder på over 600 destinationer i 25 lande på tværs af kontinentet. Vores formål er enkelt – at glæde husejere og gæster. Virksomheden driver mere end 25 brands, herunder Cottages.com, NOVASOL, Hoseasons, Landal og James Villa Holidays.

Markedet for feriehusudlejning er vokset kraftigt de seneste par år, eftersom flere og flere mennesker ønsker plads, fleksibilitet og unikke oplevelser. Du vil blive ansat i Awaze A/S og arbejde med NOVASOL brandet, som har det største udvalg af feriehuse i Danmark og over 50.000 feriehuse i hele Europa. Med mere end 53 års erfaring på vores marked ved vi noget om feriehusudlejning. For at yde den bedst mulige service til husejere og gæster har vi lokale servicekontorer i en række europæiske lande, alene 29 i Danmark.

Om stillingen

Som timelønnet servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere. Din fornemmeste opgave er at servicere feriehusene i det respektive sommerhusområde. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene. Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  1. Pasning af pool og spa
  2. Kontakt med håndværkere og husejere
  3. Diverse ad hoc-opgaver
  4. Indgå i et vagtrul

Dine kvalifikationer

Vi har brug for en serviceminded, positiv og stabil kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau. Som person er du en udpræget teamplayer med en positiv og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder. Det er vigtigt, at du kommunikerer ubesværet med mange forskellige typer af mennesker og kan administrere perioder med arbejdspres og lange dage.

Det er en stor fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også bare generelt have hænderne rigtigt skruet på. Derudover er det vigtigt, at du:

  1. Har flair og interesse for teknik (pc, internet, TV, varmepumpe m.m.)
  2. Har et godt overblik og god ordenssans
  3. Er kvalitetsbevidst
  4. Er fleksibel og åben for nye udfordringer
  5. Kan arbejde i weekender og på helligdage
  6. Kørekort (og helst egen bil)

Du skal have gyldigt kørekort B og kunne begå dig på både dansk, engelsk og gerne tysk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hadsund
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Skagen

    About the CompanyGrenen Maskinfabrik ApS (GMF) is a small and innovative company that takes pride in delivering exceptional services to clients in various industries. With a history dating back..
    • Maskintekniker
    • Skagen
    Få mere info
  • Maskintekniker i Støvring

    [xxxxx] søger en engageret CNC-medarbejder/Industritekniker til fast job på daghold ved Maskinfabrikken Esko i Støvring. Maskinfabrikken Esko leverer kundespecifikke bearbejdede emner til .
    • Maskintekniker
    • Støvring
    Få mere info
  • Maskintekniker i Aalborg

    Teknisk afdeling, Aalborg Universitetshospital, søger en engageret og dygtig kollega, hvis primære opgave bliver indenfor det maskintekniske område. I den kommende periode og frem til Nyt Aalborg u..
    • Maskintekniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Vodskov

    Vi har rygende travlt og søger derfor en montør/servicetekniker til at indgå i vores dedikerede service/montageteam. Vi tilbyder: En alsidig hverdag som du har stor indflydelse på Firmabil..
    • Maskintekniker
    • Vodskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1