Ansvarsbevidst Servicetekniker til NISSEN energy a/s i Skanderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du mekanisk erfaring og motiveres du af at fejlfinde og blive udfordret på højt fagligt niveau? Lægger du vægt på kvalitet i din service og interaktion med kunderne? Trives du ved at arbejde selvstændigt og har du evnen til at handle på egen hånd? Så er det dig vi søger til NISSEN energy.

Om jobbet
NISSEN energy tegner og designer gasmotor-units (CHPs), såvel som det færdige projekt. Som grundlag for konstruktionen udarbejder de 3D-tegninger af hele energiløsningen. De har egne produktionsfaciliteter til både gasmotor-units og container-løsninger samt eget el-tavle værksted. I alle processer arbejdes der med fokus på høj kvalitet og et sikkert, brugervenligt arbejdsmiljø for slutbrugeren. NISSEN Energy dedikerer sig dagligt til den grønne omstilling ved at omsætte biogas til værdifulde ressourcer som elektricitet, varme og opgraderet gas.

NISSEN energy søger en ansvarsbevidst servicetekniker, som vil få en nøglerolle i deres dedikerede service team på 6 serviceteknikere, som arbejder i både ind- og udland med gasmotoranlæg fra 60-800 kW.

Dine primære opgaver:

  • Del- og hovedrenovering af motorer hos både kunder og på værkstedet i Skanderborg
  • Fejlfinding på gasmotor, elinstallationer og varmesystemer
  • Læse og analysere procesdiagrammer for vand-, el- og gasinstallationer
  • Serviceeftersyn på gasmotorer og øvrige produkter i virksomhedens portefølje, for at sikre, alt kører optimalt
  • Udføre reparationer og udskiftninger af defekte komponenter

NISSEN energy lægger stor vægt på at give en grundig introduktion i virksomheden, og du vil efter endt oplæring endvidere skulle kunne tage servicekald for fejlfinding på gasmotorer, gasopgraderingsanlæg, brænderinstallationer, kølevandssystemer samt styring- og el-installationer.

Da NISSEN energy har en række kunder i udlandet, vil du skulle forvente mellem 30 og 60 rejsedage med overnatning om året. Ydermere vil du skulle indgå i deres vagt ordning hver 6-7 uge.

Dine kvalifikationer og kompetencer
Der er flere faglige indgangsvinkler til denne stilling. Du kan blandt andet være uddannet mekaniker, landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker, skibsmontør, maskinist, maskinmester eller lignende, og gerne med erfaring i servicebranchen eller som servicetekniker. Det er endvidere essentielt, at du er komfortabel med at arbejde hos kunder, har teknisk flair og besidder en god mekanisk viden, samt at du er fortrolig med IT og dokumentation af dit arbejde.

Du bliver en integreret del af en virksomhed, hvor stærke relationer og tæt kommunikation til kunderne er i højsædet. Det er derfor afgørende, at du trives med stor selvstændighed, megen kundekontakt og en høj tolerance for de kunder du er i dialog med, da det er afgørende for den gode service.

Derover vil du kunne forvente en meget varieret hverdag, hvor du skal være omstillingsparat og trives med en hverdag som ikke altid er 08-16.

NISSEN energy tilbyder
NISSEN energy stiller en servicebil til rådighed for dig, og dine arbejdsdage begynder med kørsel direkte fra din bopæl. Andre dage kan involvere arbejde på lokationen i Skanderborg, hvor du kan arbejde med ombygning og renovering af motorer og anlæg. Det er af allerstørste vigtighed for NISSEN energy at have de mest kompetente serviceteknikere på markedet, og vi investerer derfor i din uddannelse og personlige udvikling.

Interesseret i at søge stillingen?

Career varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ”søg stillingen”. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Maria Louise Knutz, på tlf. 6163 0789.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Skanderborg
  • Mandag den 18. september 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Horsens

    Vil du prøve kræfter i en bæredygtig virksomhed, hvor vi garanterer at udfordre dig fagligt på den fede måde med tunge og komplekse emner? Så har vi jobbet til dig!Vi søger dygtige og engagere..
    • Maskintekniker
    • Horsens
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus N

    <p>Are you an Automation Engineer (Instrumentation, Automation, SRO) looking to bring your skills to the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private secto..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus N

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Tilst

    IndledningVil du sikre velfungerende køleløsninger for vores mange forskellige kunder? Og vil du være en del af et tæt fællesskab fuld af udviklingsmuligheder?3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SK..
    • Maskintekniker
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7