Servicetekniker til vedligehold af målemaskiner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Servicetekniker til vedligehold af målemaskiner

Har du en god teknisk forståelse og måske allerede erfaring som servicetekniker? Og trives du med at have en meget selvstændig arbejdsdag, hvor du som forretningens ansigt udadtil serviceminded har ansvaret for at servicere vores kunders målemaskiner på tværs af hele Danmark? Så er dette muligvis jobbet for dig..

Teknisk faglig indsigt og masser af udviklingsmuligheder
Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Derudover har vi vores egen måling- og kalibreringsdivision, som sælger og servicerer højpræcisionsmålemaskiner samt kalibrererer forskelligartede måleværktøjer for vores kunder på tværs af brancher.

Teamet består af 18 fagligt dygtige medarbejdere, som med deres tekniske know-how og serviceminded tilgang servicerer og løser lige netop dét, vores kunder har behov for.

Netop nu søger vi en udekørende servicetekniker til teamet, som skal servicere og vedligeholde eksisterende målemaskiner og opstille nye målemaskiner hos vores kunder, som befinder sig i hele Danmark. Vi servicerer forskellige typer målemaskiner hos vores kunder, og mens du starter med at dygtiggøre dig indenfor en type målemaskine, så er der masser af muligheder for, at du kan udvikle dig indenfor andre typer målemaskiner over tid.

Du bliver klædt rigtigt godt på til opgaven som servicetekniker – og er garanteret en god intern uddannelse og oplæring af dine kolleger. Samtidig deltager du i et 2 x 5 dages eksternt opstartskursus hos vores leverandør i Tyskland, hvor du uddannes i målemaskinerne, du skal servicere. Efterfølgende deltager du også løbende i supplerende uddannelse både internt og hos leverandøren.

Dine arbejdsopgaver
Du planlægger i stor grad selv din arbejdsdag indenfor service- og vedligeholdelsesopgaver af målemaskiner for vores kunder – men kan også forvente en arbejdsdag, der bliver krydret med uforudsete opgaver, hvor du kører ud og assisterer kunder, bl.a. ved nedbrud på maskiner mv.

Du foretager typisk en enkel planlagt serviceopgave hos en kunde en gang ugentligt. Du kører tidligt ud hjemmefra i en servicebil, som indeholder det nødvendige udstyr, og så bruger du typisk 2 arbejdsdage på opgaven – er kunden langt fra din egen bopæl, har du gerne en overnatning på hotel ifm. opgaven.

Resten af arbejdsugen bruger du på diverse øvrige arbejdsopgaver, f.eks. tilkald ved nedbrud, planlægning af den kommende arbejdsuge, udarbejdelse af servicerapporter, udstedelse af certifikater mv. Bor du tæt på vores hovedkontor, så kan resten af ugen foregå her sammen med dine kolleger – men bor du længere væk fra hovedkontoret, så kan nogle af dine administrative arbejdsopgaver varetages hjemmefra.

Selvom du arbejder meget selvstændigt og kører alene ud på serviceopgaver hos kunderne – så er du slet ikke alene om dine opgaver. Du kan forvente en god teknisk support fra dine interne kolleger, som har mange års solid teknisk erfaring fra faget, ligesom du også kan trække på vores leverandør af målemaskiner.

Du får stillet en servicebil til rådighed til arbejdsmæssig brug.

Dine kvalifikationer

  • Vi forventer, du har en god teknisk uddannelsesbaggrund – muligvis som industritekniker eller lignende samt har en god teknisk forståelse.

  • Du har gerne erfaring fra en lignende stilling og er derfor vant til at arbejde meget selvstændigt – samtidig er du fleksibel både tidsmæssigt og personligt og trives med et arbejde med meget varierende arbejdstider, hvor du nogle dage kan gå tidligt, mens du andre dage først er hjemme ved 19-tiden.

  • Du er omhyggelig og akkurat, når du løser dine arbejdsopgaver, og du har altid dine kunders interesse for øje og leverer serviceminded lige netop det, dine kunder har brug for.

  • Du har gode generelle IT-færdigheder samt en god forståelse og indsigt i software – evt. fra andre maskiner.

  • Du er udadvendt samt dygtig til at skabe og bevare gode relationer til kolleger såvel som kunder.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 80.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Vi er ca. 760 medarbejdere ansat på tværs af 17 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Metrology Division Manager Jan Møgelmose eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Lem St

    Industritekniker 24-04-2024 Er du kvalitetsbevidst og faglig uddannet? Har du erfaring med CNC-fræsning/-drejning? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. Vi søger e..
    • Maskintekniker
    • Lem St
    Få mere info
  • Maskintekniker (studiejob) i Sunds

    Studieprojekt - MaskinmesterstuderendeEt godt hold med ambitiøse mål I Kyocera Unimerco forholder vi os til globaliseringens udfordringer og muligheder ved hele tiden at tilpasse os. For at s..
    • Maskintekniker
    • Sunds
    Få mere info
  • Maskintekniker i Engesvang

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • Maskintekniker i Holstebro

    Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden..
    • Maskintekniker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1