Service Project Engineer søges til PureteQ i Svendborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Bliver du motiveret af at problemløse og servicere? Har du en stærk teknisk viden? Er du god til at rådgive og kommunikere med andre? Så kan du muligvis være den næste Service Project Engineer hos PureteQ!

Om stillingen:
Som den næste Service Project Engineer hos PureteQ vil du komme til at arbejde med administration og teknisk support til serviceteknikere og kunder. Din rolle vil være at vejlede i og afhjælpe de udfordringer, de står overfor bedst muligt. Det er derfor afgørende, at du har en god teknisk indsigt og erfaring. Du har haft hænderne nede i maskinrummet og nu drømmer du om, at være den der kontaktes, når udfordringerne skal løses. Derfor ser vi gerne, at du har en teknisk baggrund og et par års erfaring inden for f.eks. el-teknisk drift og vedligehold.
For at få den bedst mulige viden om dette vil der være en grundig oplæring til jobbet, hvor du vil komme med teknikere ud på forskellige lokationer, for at lære alle systemerne at kende, og derved kan rådgive i dem. Vi sørger naturligvis for at du kommer godt i gang – men du skal forvente at komme i situationer, hvor din evne til at være løsningsorienteret i forskellige problemstillinger kommer i spil.

Dine primære opgaver:

  • Teknisk rådgivning og support både skriftligt og telefonisk
  • Tekniske reparationer på værkstedet og på skibene – i mindre omfang
  • Teknisk ansvarlig kompetenceperson for udvalgte nøgleprodukter
  • Salgsopgaver i forbindelse med troubleshooting
  • Support til reservedels- og projektafdelingen
  • Andre backoffice opgaver

Din profil:
For at få succes i rollen, har du en teknisk uddannelse som f.eks. elektriker, mekaniker, automatiktekniker, maskinmester, ingeniør eller lignende. Derudover ser vi gerne at du har min. et par års erfaring inden for reparation og/eller teknisk arbejde, hvor du har opbygget en god teknisk forståelse. Hvis du kender til eller har erfaring med den maritime branche, er det en fordel men ikke et krav. Det er desuden en fordel hvis du har erfaring med NAV.
Som person er du serviceminded og kan lide at lære fra dig. Det er naturligt for dig at møde andre i øjenhøjde. Du bliver motiveret af at være den hjælpende hånd, en anden har brug for, og du ved at kommunikation er en vigtig faktor i netop den rolle. Ydermere kan du formulere dig på teknisk engelsk i både skrift og tale. Du tager ejerskab over dine opgaver og du er kendt for at kunne bevare overblikket når presset stiger. Derudover trives du i at rådgive andre og tale med mange forskellige personer hver dag.

PureteQ tilbyder:
En spændende stilling med en stor kontaktflade, hvor du har indflydelse og ansvar. Du bliver en del af et kompetent og dygtigt team, som er teknisk stærke og nørdede i den mest positive forstand.
Der vil være en grundig oplæring det første år med en del rejseaktivitet, hvor du vil komme med ud på forskellige lokationer, for at du vil lære alle systemerne at kende.
Efter oplæringen det første år vil din dagligdag primært være på kontoret i Svendborg, og der vil stadig være rig mulighed for afveksling i opgaverne med ca. 20 rejsedage om året samt reparationer på værkstedet.

Ansøgning og kontakt:
Career varetager rekrutteringsprocessen og er du interesseret i stillingen hos PureteQ i Svendborg, så send din ansøgning og CV ved at klikke på knappen ”Søg stillingen”.
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgning og CV på mail.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Malene Sjeerback på [email protected] eller tlf. 30851300.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Svendborg
  • Tirsdag den 12. september 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Gislev

    Er du uddannet industriteknikker, så tøv ikke med at skrive til os!Vi søger en ny medarbejder i vores virksomhed, som befinder sig på Midtfyn. Som svend hos [xxxxx] kommer du primært .
    • Maskintekniker
    • Gislev
    Få mere info
  • Maskintekniker på Fyn

    Maskinfører med erfaring i affaldssortering søges Vi søger for vores kunde en god maskinfører med erfaring med kørsel i en Sennebogen 8-17 med gummihjul og sortergrab, eller lignende maskine. -De..
    • Maskintekniker
    • Fyn
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense

    Tilkaldeoperatører til pantstationen i OdenseEr du studerende eller gået på efterløn/pension og kunne du tænke dig at arbejde som tilkaldeoperatør på vores pantstation i Odense og blive en del .
    • Maskintekniker
    • Odense
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense S

    Har du erfaring med at betjene gravemaskiner og sætter du en ære i at udføre og levere kvalitetsarbejde?Til vores anlægsafdeling i Odense søger vi en erfaren og kompetent maskinfører, som fast .
    • Maskintekniker
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2