Praktisk anlagt servicemedarbejder med et administrativt blik søges til Styrelsen for International Rekruttering og I...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kunne du tænke dig at have det administrative overblik over vores interne service og drift? Og vil du være kontaktperson for vores leverandører, og den vi ringer til, når din kollega skal flytte kontorplads? Så kan det være dig, vi leder efter til en nyoprettet stilling i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Dine opgaver

Meget af styrelsens facility management er udliciteret. Der er dog stadig mange - både praktiske og administrative - opgaver, som skal løses. Vi mangler derfor nu en servicemedarbejder, som skal have ansvaret for, at vores hus fungerer, som det skal.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at:

  • være kontaktperson for vores leverandører, fx ISS, håndværkere mv.
  • oprette bestillinger og følge op med vores leverandører i forhold til deres ydelser til os
  • modtage varer såsom møbler, materialer mv.
  • planlægge interne flytninger af kontorpladser, organisering af mødelokaler, kælder mv.

Derudover vil der være diverse praktiske opgaver i huset som at rykke rundt på mindre møbler, fejlmelde udstyr i vores mødelokaler og i det hele taget tage ansvar for og selvstændigt følge op på at få løst stort og småt, der hele tiden opstår i vores bygning.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det afgørende for os. Det vigtigste er, at du går op i at levere en god service og kan balancere praktisk arbejde med et administrativt overblik. Du skal både kunne se dig selv bag en skærm og med en skruetrækker i hånden. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med facility management.

Du kan lide at finde praktiske løsninger på hverdagens små og store problemer og kan tage fat, hvis borde og stole i et mødelokale skal rykkes rundt, eller hvis teknikken driller. Du er også typen, der – hvis det kan lade sig gøre - hellere selv griber en skruetrækker og får tingene løst end at vente 2 uger på en håndværker.

Vi ser også gerne, at du er udadvendt og fleksibel, da dit job kræver et tæt samarbejde med kolleger, der arbejder med vidt forskellige opgaver.

Dit nye kontor

Du vil blive en del af Ledelsessekretariatet i SIRI, hvor du får 11 meget engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver. Du vil blive en del af team Direktionsbetjening og Organisation, som ud over facility management varetager direktionsbetjening, receptionen og andre praktiske opgaver.

Du refererer til chefen for Ledelsessekretariatet, men kommer til at have en bred kontaktflade med hele huset. I Ledelsessekretariatet håndterer vi endvidere pressehenvendelser, ledelses-, strategi- og organisationsudvikling, tilrettelæggelse af onboarding af nye medarbejdere og meget mere.

Hvad kan vi tilbyde

Du vil blive en del af et kontor og en styrelse, hvor der er stort fokus på din trivsel samt din personlige og faglige udvikling med en tilstedeværende og tilgængelig ledelse.

SIRI er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, effektivitet og vores brugere er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vi er gode til at samarbejde på tværs og formår at balancere arbejdet med privatlivet.

Vi tilbyder desuden en fleksibel arbejdstid med betalt frokostpause.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som servicemedarbejder efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for vagtfunktionærer i staten mv. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er som udgangspunkt en fast stilling på fuldtid, med gennemsnitligt 37 timer om ugen, med mulighed for ansættelse på deltid.

Yderligere information

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark.

Læs mere om SIRI og Ledelsessekretariatet her.

Kontakt os

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Ida Holst på telefonnummer 72 14 20 96 eller på e-mail [email protected]

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 6. november 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 46.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Valby
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Tekniker til Fast Stilling i KøbenhavnVi søger en engageret og teknisk kompetent medarbejder til en fast stilling som Tekniker hos vores kunde i København. Som Tekniker vil du have mulighed for at .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Job i et dynamisk arbejdsmiljøTil vores kunde i Søborg søger vi en kvalitetsbevidst operatør som vil være med til at bidrage til skabelsen af en cirkulær økonomi for plast i et tæt samarbejdende og..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    <p>Are you an Automation Engineer (Instrumentation, Automation, SRO) looking to bring your skills to the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private secto..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0