Værkstedschef Quickpoint Nørresundby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Quickpoint søger Værkstedschef til Nørresundby som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!

Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superligaen, med en overskudsgrad som kun de færreste i branchen tør drømme om. Vi går aldrig på kompromis, og arbejder altid med ordentlighed for øje, hvilket direkte kan aflæses i vores Trustpilot score på 4,7, udløst af mere end 9.000 anmeldelser.

Vores position er opnået ved dygtige og dedikerede medarbejdere, som kan og vil, og ikke mindst via vores evne centralt til at levere daglig støtte og nøgletal i høj kvalitet til vores værkstedschefer.

At vinde Superligaen kræver naturligvis Danmarks dygtigste værkstedschefer, og lige nu mangler vi en værkstedschef til vores værksted i Nørresundby, som har evnen og energien til at sikre, at Quickpoint også er bilisternes foretrukne værksted i Nørresundby og omegn.

Jobbet og vores forventninger

Stillingen kræver at du er selvstændig og robust, og at du har evnen til at arbejde struktureret og med høj energi, godt købmandskab og altid med ordentlighed for øje, i alt hvad du foretager dig. Derudover er det et krav at du besidder gode danskkundskaber, både i skrift og tale.

Værkstedet bliver dit, og du skal eje opgaven som var det dit eget. Til gengæld får du markedets bedste værktøjer stillet til din rådighed, som indeholder en samlet drejebog til succes, alt sammen supporteret og omfavnet af vores dygtige Back Office og Field Manager team.

Du skal altså sikre driften af værkstedet og dit personale på et højt niveau, og sørge for, at kunderne bliver ved med at holde os i toppen af Trustpilot. Vores IT-platform sikrer, at de administrative opgaver kan håndteres løbende i en travl hverdag, og vores dedikerede bogholderi holder en hånd i ryggen på dig, og ikke mindst sørger for, at alle de regnskabsmæssige opgaver håndteres.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en værkstedskæde som ønsker at være i bevægelse, og som konstant arbejder på at være endnu dygtigere end i går. Vores værdier Kvalitet, Kommunikation, Troværdighed, Åbenhed og Effektivitet ligger latent og implicit i alt hvad vi foretager os, ligesom ordentlighed gør, og beslutningerne bliver taget uden tøven i en flad og agil organisation.

Hos os er overenskomsten på plads, ligesom pensions-, kantineordning og bonus for den gode indsats er en naturlig del af lønpakken, og ikke mindst fritvalgsordning for dine timelønnede medarbejdere.

Med stillingen følger markedets bedste lønpakke, der modsvarer din indsats og dit værksteds resultater.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operation Manager Jacob Hansen på telefon 38 26 27 60 eller via mail [email protected].

Lyder dette som stillingen for dig, så skynd dig at sende din ansøgning og CV til os via dette link Værkstedschef Nørresundby (emply.com)

Vi opfordrer alle til at søge, uanset køn, alder, etnicitet, religion eller seksualitet.

Om os

Quickpoint A/S har eksisteret siden 1993, og er en danskejet kæde med hovedsæde i Viborg. Vi har 32 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark, og er i alt over 140 uddannede mekanikere og dækmontører og 20 lærlinge, som vi uddanner på vores egne lærlingehold. Vores mål er altid at være markedets bedste landsdækkende værkstedskæde, altid med fokus på vores værdier, til fordel for vores kunder og vores medarbejdere.

Vi løser alle opgaver i forbindelse med service og reparation af personbiler, og er særdeles konkurrencedygtige, både på pris og kvalitet. Vi benytter udelukkende reservedele af OE-kvalitet, så bilerne fortsat kan opretholde eventuelle fabriksgarantier


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Mekaniker i Nordjylland

    Entreprenør-maskinemekaniker/lastvognsmekaniker – Vi søger dig, som er ”tusind kunstner” til at lave og vedligeholde maskiner inden for entreprenør og landbrug.Du skal kunne se dig selv lave mange .
    • Mekaniker
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    Quickpoint søger mekaniker til Aalborg som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superligae..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Mekaniker i Nørresundby

    Quickpoint søger mekaniker til Nørresundby som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superl..
    • Mekaniker
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    Er du en erfaren biltekniker med stor passion for at arbejde med nogle af bilbranchens mest anerkendte mærker og nyeste teknologier? Så har du nu chancen for at blive en del af et topdedikeret og d..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2