Teamleder - Vedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Kan du koordinere og lede fagligt stærke teknikere? Vil du være med til at sikre, at der er vand og varme til aalborgenserne? Så kunne stillingen som teamleder ved Vedligeholdelsesafdelingen ved Aalborg Forsyning være noget for dig.

Du vil blive en del af en afdeling, som tilsikrer, at Nordjyllandsværket og alle decentrale enheder altid er oppe at køre. Dette bliver tilsikret ved løbende vedligehold – både planlagt vedligehold og utilsigtede hændelser som skal udbedres.

Jobbet

I dit område vil der være 20 teknikere fordelt på forskellige faggrupper (elektrikere, automatikteknikere, maskinarbejdere, smede, skibsmontører), som du deler med en kollega. I har hver ansvaret for ca. 10 teknikere. Sammen med din lederkollega koordinerer i de forskellige opgaver og sikrer en god og moderne ledelse af medarbejderne.
Ud over den ledelsesmæssige opgave i jobbet - som også er den primære opgave - vil du også lejlighedsvis skulle bistå med at løse diverse tekniske udfordringer. Derudover vil du også indgå i arbejde med udbuds-materiale, hvor du vil være med til at komme med input.

Nogle af arbejdsopgaverne vil være:
  • Ledelse af dit team på ca. 10 medarbejdere
  • Sikre, at de daglige opgaver bliver løst
  • Sikre dine medarbejdere kontinuerligt bliver udviklet efter behov/ønske
  • Lejlighedsvis deltage i at løse problemstillinger
  • Deltage ved indkøb, udbud samt forhandling af servicekontrakter

Derudover vil du være ansvarlig for lærlinge, som er under uddannelse til industritekniker eller skibsmontør.

Om dig

For at blive en succes i rollen, er det vigtigt, at du er en erfaren leder med en moderne værktøjskasse af ledelsesmæssige værktøjer. Udover at være en moderne leder skal du selvfølgelig også have en god teknisk erfaring.
Din baggrund er ikke altafgørende, men det vil dog være en fordel, hvis man kommer fra en tilsvarende branche eller industri. Vi forestiller os at:
  • Du har sandsynligvis en baggrund og uddannelse fra det mekaniske område
  • Du har en ledelsesmæssig ballast - både af erfaring og uddannelse/kurser
  • Du har en naturlig tilgang til dine medarbejdere og vægter deres trivsel højt
  • Du har erfaring med vedligeholdelsesopgaver - det kunne være fra procesindustrien, kraftværksbranchen, gasmotorer e.l.

Du forstår vigtigheden i at favne dine medarbejdere på det niveau, de er på – måske har du arbejdet med situationsbestemt ledelse?

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.

Konsulenthuset Actief-Hartmanns håndterer rekrutteringsprocessen i tæt samarbejde med Aalborg Forsyning. Har du spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Business Manager Jørn Emil Stochholm Sørensen på mobil 4121 1418 eller [email protected].

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Vodskov
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker i Nordjylland

    Entreprenør-maskinemekaniker/lastvognsmekaniker – Vi søger dig, som er ”tusind kunstner” til at lave og vedligeholde maskiner inden for entreprenør og landbrug.Du skal kunne se dig selv lave mange .
    • Mekaniker
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Hjørring

    Vi søger en dygtig varebilsmekanikerlærling til vores afdeling i Hjørring, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler samt Renault og Dacia person- og v..
    • Mekaniker
    • Hjørring
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    Quickpoint søger mekaniker til Aalborg som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superligae..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Mekaniker i Nørresundby

    Quickpoint søger mekaniker til Nørresundby som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superl..
    • Mekaniker
    • Nørresundby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0