Naturmedarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Kunne du tænke at være med til at drive og udvikle Herning Kommunes skov-, natur- og parkområder.

Har du drifts- og projektleder erfaring, indenfor udvikling og pleje af de grønne kommunale områder, og ønsker du at være en del af et stærkt team i en dynamisk organisation?

Herning Kommune er en af Danmarks største kommuner. Her har vi 1800 ha kommunalt ejede skov- og naturområder, som består af plantager, egekrat og heder.

Vi har en naturpolitik, hvor der arbejdes med en række mål som tilsammen skal styrke naturen, friluftslivet og biodiversiteten i skovene og de grønne områder. Arbejdet med naturpolitikken udmøntes igennem projekter med afgræsning, skovrejsning, MTB-spor, vandrestier, shelters og formidling.

Du bliver en del af Team Park og Natur, som er en del af Natur og Grønne Områder og udgøres af 9 medarbejdere. Dine opgaver vil primært omfatte forvaltning af skov, natur, park og friluftsliv i hele kommunen, herunder borgerkontakt til frivillige aktører. Derudover vil vi gerne have dig med på nogle af de mange igangværende projekter, som vi løber med.

Fagligt er det en fordel, hvis du har erfaring med naturprojekter og drift af park og skov, samt kender noget til borgersamarbejde. Helhedsorienteret faglighed og serviceforståelse er vigtig, når vi mødes med borgere og lodsejere. Der bliver prioriteret tid til medarbejderudvikling, og trivsel samt fleksibilitet er i højsædet, og der er mulighed for hjemmearbejdsdage og fleksible arbejdstider.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor faglighed og kollegaskab går hånd i hånd. Du får kolleger med mange forskellige interesser indenfor natur, park og vandløb, som er gode til hjælpe hinanden i det daglige.

På det faglige område vægter vi


  • relevant erfaring og uddannelse (jordbrugsteknolog, forstkandidat eller lignende)
  • overblik og interesse for naturområdet
  • erfaring og kendskab til skov og natur, både på drifts, administrativt- og projektniveau
  • erfaring med samarbejde med borgere, rådgivere og entreprenører
  • erfaring med Q-GIS, Scalgo eller lignende programmer

På det personlige plan vægter vi


  • evnen til helhedssyn i en kompleks hverdag
  • en personlighed, hvor nøgleordene er tillid, respekt og et positivt livssyn
  • gode formidlingsevner i både skrift og tale
  • evnen til at arbejde selvstændigt og drive fælles projekter

Vi kan tilbyde


  • spændende projekter indenfor naturpleje og friluftsliv
  • godt fagligt miljø med engagerede kollegaer
  • samarbejde og sparring med de omkringliggende kommuner
  • fleksible arbejdsforhold
  • forskellige personalegoder som sommerhuse, foreninger og foredrag

Om os


Natur og Grønne Områder er én af i alt 8 afdelinger i Teknik og Miljø. Afdelingen består af 21 medarbejdere, fordelt på 2 teams; Park & Natur og Vand & Natur.

Park & Natur varetager opgaver indenfor parkforvaltning, friluftsliv samt skovdrift. Vi laver naturpleje og naturgenopretningsprojekter i samarbejde med borgerne.

Arbejdsstedet vil være på Rådhuset i Herning, og det forventes, at du har kørekort til bil.

I Teknik og Miljø arbejder vi efter visionen ”Sammen skaber vi bedre løsninger” og leverer resultater og samarbejde på tværs, både indenfor Teknik og Miljø – og på tværs af Herning Kommune.

At vi tænker og arbejder tværgående betyder, at ledere og medarbejdere hver dag gør sig umage med at skabe bedre løsninger af opgaverne i samarbejde med kolleger, borgere samt andre interne og eksterne interessenter.

Vil du vide mere


Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til afdelingsleder i Natur og Grønne Områder, Dan Overgaard, på mail ngodo@herning.dk / telefon 20 96 94 28 eller fagkoordinator i Team Park og Natur, Asger Astrup Kristensen på mail [email protected] / telefon 25 73 52 27.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse den 1. juni 2023, eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist


20. april 2023.

Vi forventer at afholde samtaler uge 17, 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den relevante organisation.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1