Projektleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

I Herning Kommune har vi lige vedtaget en ambitiøs klimaplan. Vi får derfor travlt i de kommende år med implementeringen af planerne gennem sikring af optimal arealanvendelse til klima-lavbundsprojekter, skovrejsning, klimatilpasning samt overordnet planlægning m.m.

Derfor søger vi en projektleder, der i samspil med engagerede kollegaer i Natur og Grønne Områder kan være med til at løfte opgaven med hovedvægt på udtagning af lavbundsjorde.

Trives du med at finde de gode løsninger i samspil med jordbrugserhvervet, kolleger og andre myndigheder, så er stillingen måske noget for dig!

Om stillingen


Vi tilbyder en udfordrende og afvekslende hverdag med gode udviklingsmuligheder og spændende opgaver. I stillingen som projektleder ved Natur og Grønne områder vil du primært komme til at udforme og gennemføre klima-lavbundsprojekter og skovrejsningsprojekter. Hertil kommer tværgående opgaver og projekter i og udenfor afdelingen.

Du skal drive og lede flere projekter sideløbende, hvilket kræver en struktureret tilgang til opgaveløsningen.

Dine opgaver som projektleder bliver:
  • Kortlægning og udvælgelse af egnede projektområder til klima-lavbundsprojekter og skovrejsning
  • Undersøgelse af lodsejerinteressen for at indgå i projekter (f.eks. i form af afholdelse af lodsejermøde, besigtigelse af mulige projektområder med lodsejere m.m.)
  • Udarbejde ansøgning om tilskud til projekter
  • Lede projekter gennem forundersøgelser, detailprojektering, udbud, etablering og afslutning.


Ud over et tæt samarbejde med dine kollegaer i Natur og Grønne Områder, vil du få meget kontakt med borgere, virksomheder indenfor jordbrugserhvervet, statslige myndigheder, rådgivere og entreprenører.

Om dig


Du har lyst til at arbejde i en travl og serviceorienteret organisation, hvor vi løser opgaverne i tæt dialog med borgere og erhvervsliv. Hos os sker der noget, og du skal trives med at have flere bolde i luften samtidigt og finde helhedsorienterede løsninger.

Du er administrativt stærk og struktureret, og du kan bringe din viden og dine kompetencer i spil på en konstruktiv og pragmatisk måde. Samtidig prioriterer vi højt, at du har en positiv og nysgerrig tilgang til din opgaveløsning. Du er en teamplayer med gå-på-mod og med lyst til at bidrage til teamets gode stemning og samlede opgaveløsning.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. jordbrugsteknolog, ingeniør, biolog, miljøtekniker eller lignende. Vi ser gerne, at du er GIS-kyndig og har arbejdet med naturprojekter, erfaring med opgaver indenfor vandløb og/eller klimatilpasning er en fordel.

Om os


Natur og Grønne Områder er en af otte afdelinger i Teknik- og Miljøforvaltningen i Herning Kommune. Afdelingen er kendetegnet ved en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø. Vi er 21 engagerede medarbejdere i Natur og Grønne Områder, der samlet set dækker kommunens drifts- og myndighedsopgaver på naturområdet.

Afdelingen består af to teams: Team Vand og Natur og Team Park og Natur. Du vil blive en del af Team Vand og Natur, hvor vi er 7 medarbejdere, der sidder med mange spændende og forskelligartede opgaver inden for klimatilpasning, vandløbsprojekter, vandløbsvedligehold, klima-lavbundsprojekter, myndighedsopgaver indenfor vandløbsloven mv. Arbejdsstedet vil være på rådhuset i Herning. Det forventes, at du har kørekort til bil.

I Teknik og Miljø arbejder vi efter visionen ”Sammen skaber vi bedre løsninger” og leverer resultater og samarbejde på tværs - både inden for Teknik og Miljø samt på tværs af Herning Kommune. At vi tænker og arbejder tværgående betyder, at ledere og medarbejdere hver dag gør sig umage med at skabe bedre løsninger af opgaverne i samarbejde med kolleger, borgere, virksomheder samt andre interessenter.

Praktiske oplysninger


Stillingen er til tiltrædelse 1. juni 2023.
Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen.
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og forhandles med den faglige organisation efter principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist


Torsdag den 20. april 2023.
Vi forventer at holde samtaler i uge 17.

Hvis du vil vide mere


om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dan Overgaard på telefon 20 96 94 28 / [email protected] eller fagkoordinator Kim Iversen på telefon 21 73 30 81 / [email protected].

Du kan læse mere om forvaltningen Teknik og Miljø, afdelingen og teamet på tm.herning.dk.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
2. april 2024 1
31. marts 2024 1