Rekrutteringsfirma

Affalds- og genbrugschef til forsyningsvirksomhed med grøn mission

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Er du en motiverende leder, som formår at sætte retning og sikre optimal drift? Og vil du varetage et stort ansvar i en organisation med en grøn agenda, som gør bæredygtig omstilling i Sønderborg-området til virkelighed? Så kig nærmere på stillingen som affalds- og genbrugschef hos SONFOR.

Forsyningsvirksomhed med blik for i morgen


Hos forsyningsvirksomheden, SONFOR, ved man, at vores handlinger i dag former dagen i morgen. Derfor står natur, miljø og klima øverst på dagsordenen, når der håndteres vand, spildevand, varme, energi, og renovation i Sønderborg-området – så vi stadig kan drikke vand af hanen og fiske i havet om 25 år.

Til at varetage det overordnede ansvar for de affaldstyper, som skal sendes videre, leder vi efter en affalds- og genbrugschef, som kan sikre en optimal værdikæde; lige fra kunden slipper affaldet til det bortskaffes på bedst mulig vis eller omdannes til en ny vare.

Hvis det er dig, kan du mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Motiverende, anerkendende og synlig ledelse af 40 medarbejdere på tværs af afdelinger
  • Sikre udvikling af arbejdsgange med henblik på effektiv drift og sammenhæng på tværs af værdikæden
  • Ansvar for tømningsordninger, genbrugspladser, genbrugsbutikker, kemiaffald samt deponi for både privat og erhverv
  • Forhandling og genforhandling med leverandører og aftagere
  • Ansvar for ansættelser og opsigelser mv.

Du får din daglige gang i på domicilet i Sønderborg, hvor du bliver en del af ledergruppen med reference til forretningschef, Stinne Stokkebo.

Motiverende leder med forståelse for forretning


Vi er på udkig efter en affalds- og genbrugschef, som kan sætte retning på en motiverende og involverende måde – og som kan træffe de nødvendige beslutninger ift. at sikre fremdrift. For at lykkes i rollen er det samtidig vigtigt, at du er en holdspiller, som i samarbejde med dine medarbejdere kan sikre den rette udvikling og skabe de bedst mulige løsninger i en hverdag fyldt med affald.

Som person er du kommunikerende, nærværende og proaktiv, og derfor befinder dig godt i spidsen for Genbrug og Affald, som er SONFOR’s største og mest kundevendte afdeling. Med din økonomiske tæft og din erfaring med forretningsudvikling sikrer du optimal drift, og i samarbejde med de øvrige afdelingsledere bidrager du til, at SONFOR drives på en økonomisk ansvarlig og ikke mindst grøn facon.

Du kommer formentligt med en naturvidenskabelig baggrund eller en teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester eller lignende. Vigtigere end din konkrete uddannelsesbaggrund og din direkte erfaring med affald og genbrug er det, at du har ledelseserfaring, er nysgerrig og har nemt ved at tilegne dig ny og kompleks viden.

Afgørende er det, at du har lyst til at være en del af en grøn mission, hvor man arbejder sammen for en grønnere hverdag!

IT-mæssigt har du kendskab til Office-pakken, og sprogligt begår du dig på både dansk og engelsk, mens et par tyske gloser er en fordel.

Sammen om en grønnere hverdag


SONFOR, som er ejet af Sønderborg Kommune, varetager den daglige drift og håndtering af kommunens affald og genbrug, spildevand, drikkevandsforsyningen og en mindre del af forsyningen af varme til kommunens indbyggere.

Med andre ord sørger SONFOR for, at indbyggerne hver morgen kan komme i bad, trække ud i toilettet og køre på veje, som ikke er oversvømmede, når det danske vejr viser sig fra sin våde side. Organisationen sikrer også CO2-neutral varme i radiatoren, rent drikkevand i hanen, og at affald omdannes til råvarer til nye produkter – eller genbruges, som de er.

Som den nye affalds- og genbrugschef træder du ind i en virksomhedskultur, som er præget af en humoristisk tone, vilje til at samarbejde og ikke mindst ønsket om at gøre en forskel. Du bliver en del af et hold bestående af ca. 130 medarbejdere, som fagligt spænder fra civilingeniører, automatikteknikere over projektledere og procesoperatører til specialister inden for økonomi, HR, IT og kommunikation.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Sønderborg

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder i Kolding

    Vi ser gerne, at du.: Har erfaring med arbejde i grønne områder, som f.eks.: Luge bede, hækklipning, buskrydning, græsklipning mm. Kan du mere, og evt. har kendskab til maskiner, så er det e..
    • Naturmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Naturmedarbejder (praktik) i Hele Danmark

    Naturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Naturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Rødding

    Medarbejder søges til vedligeholdelse af grønne områder.Medarbejder søges til vedligeholdelse af grønne områder.Mulighed for fastansættelse efter TRY & HIRE-forløb.Mulighed for fastansættelse eft..
    • Naturmedarbejder
    • Rødding
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Rødding

    Mulighed for fastansættelse efter TRY & HIRE-forløb. For vores kunde, en mindre gartner og anlægsvirksomhed i Rødding, søger vi en selvstændig og energisk service medarbejder til vedligeholdels..
    • Naturmedarbejder
    • Rødding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0