Skovarbejder til Naturstyrelsen Thy

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Har du lyst til at arbejde praktisk med en bred vifte af opgaver inden for friluftsliv, naturforvaltning, biodiversitet, naturnationalpark og urørt skov i området omkring og syd for Vandet Sø? Så har vi en spændende stilling til dig.

Opgaver og organisering
Naturstyrelsen Thy forvalter store og sammenhængende statsejede naturarealer i Thy og Hanherred, i alt ca. 32.000 hektar fra Agger Tange i syd og til Tranum i øst. Naturområderne kendetegnes af store klitheder, klitplantager og søer/vådområder. Vi forvalter både naturværdier og borgernes mulighed for friluftsliv på arealerne. Herudover er vores opgaver mangeartede. For eksempel løser vi myndighedsopgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og gennemfører naturprojekter som eksempelvis klimalavbundsprojekter, urørt skov og naturnationalpark. Vores naturarealer udgør størstedelen af Nationalpark Thy.

Vi er en del af Naturstyrelsen, der har 16 landsdækkende lokale enheder og et hovedkontor beliggende i Randbøl. Her i Thy er vi ca. 35 medarbejdere. Den ene halvdel er skovarbejdere, der arbejder ude i naturen, og som du bliver en del af. Den anden halvdel, er funktionærer, der arbejder fra enhedskontoret beliggende ved Vandet Sø lidt øst for Klitmøller.

I jobbet vil du samarbejde med kolleger fra forskellige faggrupper i Naturstyrelsen. Du vil få engagerede kolleger, hvor samarbejdet er præget af gensidig tillid og respekt.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for friluftsliv og naturforvaltning med hovedvægt på at øge biodiversiteten i henholdsvis en kommende naturnationalpark og i urørt skov samt generelt at bidrage til en rigere natur på alle Naturstyrelsens arealer i Thy. Naturstyrelsen arbejder også med græssende dyr som heste og køer i naturen. Du vil komme til at føre tilsyn med disse dyr og forventes sammen med andre kolleger også at bidrage til denne opgave uden for normal arbejdstid.

Dit primære arbejdsområde vil være skov- og naturområderne omkring Vandet Sø og syd på. Opgaverne spænder vidt og fleksibilitet og selvstændighed er vigtige nøgleord. Men vi vægter samtidigt højt, at arbejdet foregår i samspil med enhedens øvrige medarbejdere, og at du har lyst til at blive en central medarbejder i nogle af vores faglige teams.

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som f.eks. skov- og naturtekniker eller anden naturuddannelse med vægt på praktiske færdigheder. Det betyder samtidig meget for os, at du er god til mennesker, og at du ønsker at bidrage positivt til opgaveløsningen og fællesskabet på arbejdspladsen.

Konkret vil vi gerne, at du:

  • Brænder for at arbejde med natur og biodiversitet og er både driftssikker og i stand til at tænke kreativt, når opgaver skal løses på nye måder.
  • Har kendskab til naturnær skovdrift, og almindelige driftsopgaver i skovdriften i øvrigt vil det være en fordel.
  • Har kompetencer i håndtering af motorsav og andre småmaskiner.
  • Har erfaring med dyrehold herunder tilsyn af dyr.
  • Er god til at samarbejde – at du naturligt etablerer og vedligeholder gode relationer med andre mennesker.
  • Er god til at formulere dig på et let forståeligt sprog og kan være Naturstyrelsens repræsentant i hverdagens møde med de mange mennesker, der benytter vores naturarealer.
  • Har – eller let kan tilegne dig – IT-færdigheder på brugerniveau i enkle systemer i en stadig mere IT-præget hverdag.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en plads på et hold, hvor vi arbejder passioneret med natur og friluftsliv på de største sammenhængende naturområder, der findes herhjemme. Vi er stolte af det, som vi præsterer, og vi kan lide at arbejde sammen på tværs af faggrupper. Vi vil give dig det bedst mulige grundlag for dit arbejde, så du kan bruge din energi, faglighed og kreativitet til at skabe gode løsninger og resultater.

Der er højt til loftet på vores arbejdsplads. Du vil få ansvar og mulighed for at afprøve og udvikle dit arbejdsområde. Naturstyrelsen udvikler i de her år markant sin tilgang til forvaltning af den statsejede natur – mindre fokus på produktion og mere fokus på natur og friluftsliv. Det er en spændende tid, hvor du vil få mulighed for at bidrage til den nye retning for styrelsens arbejde.

Det er ikke et krav, at du bosætter dig i et af Naturstyrelsens huse, men det vil være muligt at flytte ind i en velbeliggende lejebolig, hvis det har din interesse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det statslige område samt tilhørende organisationsaftale for skov- og naturteknikere m.fl. ansat i Naturstyrelsen.

Ansættelsesområdet er Naturstyrelsen Thy, Søholtvej 6, 7700 Thisted.

Kørekort til personbil er påkrævet.

Tiltrædelse er 1. marts 2024 eller 1. april 2024.

Yderligere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte personaleleder Per Hyttel på
tlf. 26 87 54 30.

Du kan lære mere om at arbejde i Naturstyrelsen her: https://naturstyrelsen.dk/om-naturstyrelsen/job-og-uddannelse.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at klikke på ”Søg stillingen” i stillingsopslaget. Dine oplysninger vedlagt ansøgning og CV skal vi have senest den 17. januar 2024.

Første runde af samtaler forventes afholdt den 24. januar 2024, med mulighed for 2. runde samtaler den
2. februar 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Thisted
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder i Hanstholm

    For en kunde søger vi to erfarende håndskærer til deres team i Hanstholm, der har ekspertise i både fladfisk og rundfisk. Ansvarsområder: Håndskæring af fladfisk og rundfisk i overensstemm..
    • Naturmedarbejder
    • Hanstholm
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Hanstholm

    Virksomhedsbeskrivelse: Til en af de førende virksomheder inden for fiskeindustrien, dedikeret til at levere høj kvalitet og friske fiskeprodukter til deres kunder. Vi søger 3 dygtige medarbejder g..
    • Naturmedarbejder
    • Hanstholm
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Nordjylland

    Genbrugsspotter til ResursenBliv en del af vores team i Resursen - din genvej til en bæredygtig fremtid!Har du lyst til at arbejde i en genbrugsbutik med fokus på genbrug og arbejde med menneskelig..
    • Naturmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Tårs

    Har du erfaring som falkoner og har du et dybt kendskab til falke? Så har vi et fast fuldtidsjob til dig. Vi søger 10 erfarne falkoner til vores falkefarm i Tårs hurtigst muligt. Vi forestiller..
    • Naturmedarbejder
    • Tårs
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1